نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: Socket Programing

  1. #1

    Socket Programing

    سلام علت Exeption زیر چی میتونه باشه؟


    Exception thrown: 'System.Net.Sockets.SocketException' in System.dll ("An existing connection was forcibly closed by the remote host") Exception thrown: 'System.Net.Sockets.SocketException' in System.dll ("An existing connection was forcibly closed by the remote host") Hyperlink: Activate Historical Debugging 34.93s [9592] Worker Thread

    و



    Exception thrown: 'System.Net.Sockets.SocketException' in System.dll ("An established connection was aborted by the software in your host machine") Exception thrown: 'System.Net.Sockets.SocketException' in System.dll ("An established connection was aborted by the software in your host machine") Hyperlink: Activate Historical Debugging 43.91s [9592] Worker Thread




    انتی ویروس و فایروالل هم غیر فعال هستند . همچنین در ویژگی های سوکت isAlive هم false گذاشتم. ولی موقع ارسال داده از سمت کلاینت این exeption ایجاد میشه.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: Socket Programing

    سیستم عاملتون چیه؟

تاپیک های مشابه

  1. سوال: برنامه چت با socket programing
    نوشته شده توسط stn-it در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 17 دی 1391, 14:51 عصر
  2. سوال: socket programing
    نوشته شده توسط mahbobeh63 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 15 آذر 1391, 15:25 عصر
  3. حرفه ای: socket programing
    نوشته شده توسط kalantary273 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 23 آبان 1391, 13:15 عصر
  4. Socket Programing
    نوشته شده توسط hamid_hr در بخش Android Studio
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 06 شهریور 1391, 18:59 عصر
  5. سوال: socket programing
    نوشته شده توسط Mohsen6558 در بخش PHP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 31 فروردین 1389, 12:20 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •