نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: نمایش اطلاعات در تکست باکس (Text box)

  1. #1

    نمایش اطلاعات در تکست باکس (Text box)

    سلام...
    من در کدهای html با دستور input ی دونه تکس باکس ساختم...

    <input type="text" name="page" value="1" >



    حالا می خوام با این دستور ، یک مقداری رو بهش بدم ، ولی مساله اینجاست که php میاد ی دونه text جدید میسازه و به اون مقدار میده! .... میخوام به همونی که از قبل ساختم مقدار دهی کنه؛

    echo "Result:<input type=’text’ name='page' value='159'/>";




    روش صحیح مقدار دهی به تکس باکس که از قبل ساختم ، چجوری هست ؟ بی زحمت راهنمایی کنین ، تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: نمایش اطلاعات در تکست باکس (Text box)

    خب شما که یدونه html ساختی دیگه اصلا برا چی با php داری همون رو دوباره میزنی ؟
    اگه value رو توی php داری و میخای بزاری تو تگ اینجوری بنویس

    <input type="text" name="page" value="<?php echo $number ?>" >

  3. #3

    نقل قول: نمایش اطلاعات در تکست باکس (Text box)

    نقل قول نوشته شده توسط plague مشاهده تاپیک
    خب شما که یدونه html ساختی دیگه اصلا برا چی با php داری همون رو دوباره میزنی ؟
    اگه value رو توی php داری و میخای بزاری تو تگ اینجوری بنویس

    <input type="text" name="page" value="<?php echo $number ?>" >

    متوجه سوال من نشدین ، من قبلا با استفاده از html یک کنترل ساختم ، الان با php صرفا می خوام بهش مقداردهی کنم...نمی دونم شدنی هست یا نه ، ولی سرچ کردم ، ظاهرا با جاوا اسکریپت باید اینکارو انجام بدم...

    قطعه کد شما باعث میشه یک کنترل جدید ساخته بشه...نه اینکه به کنترل قبلی که من ساختم ، مقداردهی شه ، نمی دونم منظور منو متوجه می شین یا نه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: نمایش اطلاعات در تکست باکس (Text box)

    دقت کن به کد من
    تگ php توی value باز شده
    این همون کنترلر html خودت هستش فقط value رو با php دادم


    ناراحت نشی دوست عزیز ولی این سوالت خیلی پیش پا افتاده تر و مبتدی تر از اینه که کسی متوجه نشه

    شما تگ html رو مینویسی و value اون تگ رو با php پر میکنی
    مثل نمونه ای که دادم

  5. #5

    نقل قول: نمایش اطلاعات در تکست باکس (Text box)

    تشکر ، خب این tag پی اچ پی قراره در کدهای html قراره بگیره؟ درسته؟
    حالا اگه من بخوام در حین اجرای برنامه مقدار اون رو مدام تغییر بدم ، راه حل چیه؟

    الان من تگ input رو نوشتم ، حالا می خوام با کد شما یعنی این:

    <input type="text" name="page" value="<?php echo $number ?>" >


    بهش ی مقدار بدم ، نتیجه این میشه که ی دونه textbox جدید ساخت میشه و به قبلی مقدار دهی نمیشه...!

    عکس می گیرم که متوجه منظور من بشین



    اون تکس باکس که با رنگ نارنجی مشخص کردم ، با این کد اچ تی ام ال ایجاد شده:
    <input type="text" name="page" value="1" >


    حالا خواستم با این کد بهش مقدار بدم:

    <input type="text" name="page" value="<?php echo $number ?>" >



    بجای اینکه مقدار بگیره ، اون تکس باکس که با رنگ قرمز مشخص کردم ، ایجاد میشه!

  6. #6

    نقل قول: نمایش اطلاعات در تکست باکس (Text box)

    فکر می کنم با id عنصر html بتونید مقدار دهی کنید بهش و همونطور که گفتید استفاده از جاوا اسکریپت هم یه راه هست

  7. #7

    نقل قول: نمایش اطلاعات در تکست باکس (Text box)

    نقل قول نوشته شده توسط NimaGP مشاهده تاپیک
    فکر می کنم با id عنصر html بتونید مقدار دهی کنید بهش و همونطور که گفتید استفاده از جاوا اسکریپت هم یه راه هست
    مرسی .با id هم مجدد ی تکست باکس جدید میسازه

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: نمایش اطلاعات در تکست باکس (Text box)

    اینجوری کار نمیکنه که شما یدونه تگ ایجاد کنی بعد خط بعدی بهش مقدار بدی
    شما باید توی یک خط تگ رو ایجاد کنی و بهش مقدار بدی
    من نمیفهمم اصلا چرا داری اون تگ اول رو میزاری ؟!! کلا 1 دونه تگ باید بنویسی شما داری 2 تا تگ مینویسی بعد میگی چرا 2 تا شدن

    اینکه میگی میخای بعدا مقدارش رو تغییر بدی مرتب که وب اینجوری کار نمیکنه
    کدای php توی سرور اجرا میشن و نتیجشون میاد تو مرورگر کاربر میشینه به عبارت دیگه بعد از لود صفحه شما نمیتونی کد php اجرا کنی تو صفحه

    اونجا دیگه باید javascript استفاده کنی بشین یه دوره آموزش jquery ببین

  9. #9

    نقل قول: نمایش اطلاعات در تکست باکس (Text box)

    خب من میخوام کنترل ها رو از قبل بسازم و بعد بهشون مقدار بدم.

    اوکی مرسی

  10. #10

    نقل قول: نمایش اطلاعات در تکست باکس (Text box)

    با این کد می تونید انجامش بدید
    لازم به ذکر هست که باید برای کار کردنش یه متغیر به اسم value با مقداری که می خواید توی input نمایش داده بشه توی کد php ایجاد کنید یا اینکه عبارت $value رو با مقدار مد نظر جایگزین کنید همچنین عبارت id رو هم باید با id عنصر html مد نظرتون جایگزین کنید و جاوا اسکریپت مرورگر هم فعال باشه

    <?php
    echo "<script>var element = document.getElementById('id');
    //اختصاص مقدار به عنصر مورد نظر
    element.setAttribute('value','$value');";
    ؟>

    در ضمن همونطور که جناب plague گفتن, برای اینکه کد php بدون ریفرش کردن صفحه مرورگر اجرا بشه باید از ajax استفاده کنید که اگه می خواید کار باهاش رو یاد بگیرید این لینک کمکتون می کنه
    آخرین ویرایش به وسیله NimaGP : پنج شنبه 24 مهر 1399 در 21:56 عصر

  11. #11

    نقل قول: نمایش اطلاعات در تکست باکس (Text box)

    مرسی

    $value=55;
    echo "<script>var element = document.getElementById('page');

    //اختصاص مقدار به عنصر مورد نظر
    element.setAttribute('value','$value');";


    کد رو به شکل بالا تغییر دادم ولی مقدار تکس باکس تغییر نمی کنه ، کجا ایراد داره؟

  12. #12

    نقل قول: نمایش اطلاعات در تکست باکس (Text box)

    درود. برای اینکه این کار رو بخواید انجام بدید باید ما اول بدونیم این اطلاعاتی که میخواید توی این فیلد قرار بدید از کجا قراره خونده بشه؟ از هر جایی که اطلاعات رو گرفتید میتونید با کد زیر اون رو تغییرش بدید
    document.getElementById("myText").value = "Johnny Bravo";

    در نظر داشته باشید که برای اینکه این کد انجام بشه باید آی دی فیلد رو به myText تغییر بدید. میشه به این صورت
    <input type="text" id="myText" name="some_name">

تاپیک های مشابه

  1. سوال: سوال در مورد setfocus در استفاده از خاصيت text يك text box
    نوشته شده توسط saidhani در بخش Access
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 06 اردیبهشت 1393, 09:04 صبح
  2. پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 23 بهمن 1391, 17:53 عصر
  3. پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 11 اسفند 1389, 23:24 عصر
  4. تغییر text یک text object در crystal report
    نوشته شده توسط beginner63 در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 29 دی 1387, 09:31 صبح
  5. تفاوت (Edit Text - Text Object - System Text) در Fast Report
    نوشته شده توسط ByRoad در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 19 مرداد 1387, 17:18 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •