نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: ارسال پیام با فشردن کلید F12

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    923

    ارسال پیام با فشردن کلید F12

    با سلام خدمت دوستان
    میخواهم با فشردن کلید F12 پیامی نمایش داده شود.من از کد زیر با مثل Esc میتوانم پیام را نمایش دهم ولی برای F12 نمیدانم از چه کدی استفاده نمایم؟ متشکرم
    if Key=Char(123) then showmessage(strCompany);

  2. #2

    نقل قول: ارسال پیام با فشردن کلید F12

    سلام.
    VK_F12
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    923

    نقل قول: ارسال پیام با فشردن کلید F12

    با تشکر از پاسختان به صورت زیر کد جواب نداد.
    کد HTML:
    if Key=Char(VK_F12) then showmessage(strCompany);

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    923

    نقل قول: ارسال پیام با فشردن کلید F12

    با تشکر از جناب آقای زالی
    این را در نت پیدا کردم.
    کد HTML:
    procedure TfrmMainForm.FormKeyUp(Sender: TObject; var Key: Word;  Shift: TShiftState);begin if (Shift = []) and (Key = VK_F12) then    ShowMessage(strCompany);end;

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 10 شهریور 1394, 12:36 عصر
  2. پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 25 آذر 1391, 09:45 صبح
  3. پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 05 خرداد 1390, 21:45 عصر
  4. کامپوننت تغییر کد پیج سینا به کد پیجهای فارسی ویندوز ؟
    نوشته شده توسط mahdi939 در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 08 خرداد 1384, 19:53 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •