نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: اشکال در setfocus

  1. #1

    اشکال در setfocus

    با سلام من می خواهم بعد اینکه پیغام خطا داد برگرده به همون text0 ولی دستور setfocus اجرا نمی کنه
    به عنوان مثال اگر من عددی بزرگتر از 15 وارد کردم بعد از دادن اینکه عدد وارد شده اشتباه است مکان نما برگرده به همون تکس عدد
    لطفا کمکم کنید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    793

    نقل قول: اشکال در setfocus

    نقل قول نوشته شده توسط parsaazizi مشاهده تاپیک
    با سلام من می خواهم بعد اینکه پیغام خطا داد برگرده به همون text0 ولی دستور setfocus اجرا نمی کنه
    به عنوان مثال اگر من عددی بزرگتر از 15 وارد کردم بعد از دادن اینکه عدد وارد شده اشتباه است مکان نما برگرده به همون تکس عدد
    لطفا کمکم کنید
    سلام
    صدور خطا بخاطر استفاده از تابع MsgBoxFa که این تابع در قسمت ماژول ها موجود نیست. بجای MsgBoxFa از MsgBox استفاده کن بببین خطا صادر میشود!

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار narpco
    تاریخ عضویت
    فروردین 1397
    محل زندگی
    کرج
    پست
    352

    نقل قول: اشکال در setfocus

    فک کنم این لینکش هست که ماژول رو داره
    http://www.developercenter.ir/forum/...d.php?t=11435&

    البته برای وی بی نوشته شده

  4. #4

    نقل قول: اشکال در setfocus

    نقل قول نوشته شده توسط eb_1345 مشاهده تاپیک
    سلام
    صدور خطا بخاطر استفاده از تابع MsgBoxFa که این تابع در قسمت ماژول ها موجود نیست. بجای MsgBoxFa از MsgBox استفاده کن بببین خطا صادر میشود!

    مشکل erorr حل می شود ولی متاسفانه setfocus باز هم عمل نمی کنه به تکس بعدی می رود
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  5. #5

    نقل قول: اشکال در setfocus

    مشکلم در استفاده از setfocus است كه نمي خواهم بعد از پيغام به تكس بعدي بره روي همون تكس باقي بمونه و جهت اصلاح

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    793

    نقل قول: اشکال در setfocus

    نقل قول نوشته شده توسط parsaazizi مشاهده تاپیک
    مشکلم در استفاده از setfocus است كه نمي خواهم بعد از پيغام به تكس بعدي بره روي همون تكس باقي بمونه و جهت اصلاح
    قبل از فوکوس بر روی تکست باکس فوق باید بر روی تکست باکس دیگر فوکوس شود
    مثلاً ا اینجوری :

    Text1.SetFocus
    Text0.SetFocus


  7. #7
    کاربر دائمی آواتار Mehr@ban
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    بچه محله امام رضا
    پست
    562

    نقل قول: اشکال در setfocus

    سلام
    به نظر بنده رویداد رو اشتباه انتخاب کردین
    این رو امتحان کنید

    Private Sub Text0_BeforeUpdate(Cancel As Integer)
    If Text0 < 14 Then
    MsgBox ("Error!")
    Cancel = True
    End If
    End Sub

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار padide55
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    567

    نقل قول: اشکال در setfocus

    نقل قول نوشته شده توسط eb_1345 مشاهده تاپیک
    قبل از فوکوس بر روی تکست باکس فوق باید بر روی تکست باکس دیگر فوکوس شود
    مثلاً ا اینجوری :

    Text1.SetFocus
    Text0.SetFocus


    با این روش مشکل حل شد؟

    ضمنا من غالبا از msgbox استفاده نمیکنم .فایل نمونه رو ملاحظه بفرمایید.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  9. #9

    نقل قول: اشکال در setfocus

    ای ول ممنون کارتون درست ... ممنون از کمکت خیلی لطف کردی . کمک بزرگی بود

  10. #10

    نقل قول: اشکال در setfocus

    نقل قول نوشته شده توسط padide55 مشاهده تاپیک
    با این روش مشکل حل شد؟

    ضمنا من غالبا از msgbox استفاده نمیکنم .فایل نمونه رو ملاحظه بفرمایید.
    ای ول ممنون کارتون درست ... ممنون از کمکت خیلی لطف کردی . کمک بزرگی بود

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    793

    نقل قول: اشکال در setfocus

    نقل قول نوشته شده توسط parsaazizi مشاهده تاپیک
    ای ول ممنون کارتون درست ... ممنون از کمکت خیلی لطف کردی . کمک بزرگی بود

    نقل قول نوشته شده توسط eb_1345 مشاهده تاپیک
    قبل از فوکوس بر روی تکست باکس فوق باید بر روی تکست باکس دیگر فوکوس شود
    مثلاً ا اینجوری :

    Text1.SetFocus
    Text0.SetFocus

    مگر اینجوری به نتیجه نرسیدی ؟

  12. #12

    نقل قول: اشکال در setfocus

    نقل قول نوشته شده توسط eb_1345 مشاهده تاپیک
    مگر اینجوری به نتیجه نرسیدی ؟
    نه نتونستم نتیجه بگیرم

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    793

    نقل قول: اشکال در setfocus

    نقل قول نوشته شده توسط parsaazizi مشاهده تاپیک
    با سلام من می خواهم بعد اینکه پیغام خطا داد برگرده به همون text0 ولی دستور setfocus اجرا نمی کنه
    به عنوان مثال اگر من عددی بزرگتر از 15 وارد کردم بعد از دادن اینکه عدد وارد شده اشتباه است مکان نما برگرده به همون تکس عدد
    لطفا کمکم کنید
    نقل قول نوشته شده توسط eb_1345 مشاهده تاپیک
    سلام
    صدور خطا بخاطر استفاده از تابع MsgBoxFa که این تابع در قسمت ماژول ها موجود نیست. بجای MsgBoxFa از MsgBox استفاده کن بببین خطا صادر میشود!
    نقل قول نوشته شده توسط parsaazizi مشاهده تاپیک
    مشکل erorr حل می شود ولی متاسفانه setfocus باز هم عمل نمی کنه به تکس بعدی می رود
    نقل قول نوشته شده توسط parsaazizi مشاهده تاپیک
    مشکلم در استفاده از setfocus است كه نمي خواهم بعد از پيغام به تكس بعدي بره روي همون تكس باقي بمونه و جهت اصلاح
    نقل قول نوشته شده توسط eb_1345 مشاهده تاپیک
    قبل از فوکوس بر روی تکست باکس فوق باید بر روی تکست باکس دیگر فوکوس شود
    مثلاً ا اینجوری :

    Text1.SetFocus
    Text0.SetFocus

    نقل قول نوشته شده توسط eb_1345 مشاهده تاپیک
    مگر اینجوری به نتیجه نرسیدی ؟
    نقل قول نوشته شده توسط parsaazizi مشاهده تاپیک
    نه نتونستم نتیجه بگیرم
    پست های قبلی خودتون رو مرور بفرمائید !
    شما در پست های قبل به نوعی عنوان کرده ای که در استفاده از MsgBoxFa یا MsgBox مشکل نداری چطوری میفرمائید به نتیجه نرسیدی !
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار padide55
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    567

    نقل قول: اشکال در setfocus

    سلام خدمت جناب eb1345

    شاید طرح کننده سوال متوجه نبودند که یک‌مقدار هم کد رو اصلاح کنند
    text1 نداشتند.
    فقط text0 و text2
    بود

    من هم هنگام اصلاح فایلشون متوجه شدم .
    والا روش همون چیزی بود که شما فرمودید

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل با تابع SetFocus از API
    نوشته شده توسط Collector در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 28 بهمن 1390, 01:16 صبح
  2. معادل .SetFocus در vb.net
    نوشته شده توسط zehs_sha در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 20 مرداد 1388, 13:42 عصر
  3. setfocus
    نوشته شده توسط behzadk در بخش C#‎‎
    پاسخ: 8
    آخرین پست: دوشنبه 19 فروردین 1387, 18:40 عصر
  4. SetFocus در دات نت
    نوشته شده توسط yavari در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 13 خرداد 1386, 18:52 عصر
  5. SetFocus در ASP.Net
    نوشته شده توسط ناهـید موسوی در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 29 خرداد 1384, 10:20 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •