نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: آیا می شود دو command button را همزمان کلیک کرد؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار narpco
    تاریخ عضویت
    فروردین 1397
    محل زندگی
    کرج
    پست
    352

    Lightbulb آیا می شود دو command button را همزمان کلیک کرد؟

    با سلام حضور دوستان
    یک فرم داریم
    دو تا command button بنام های یک و دو
    میخواهیم وقتی روی command button شماره یک کلیک می کنیم
    command button شماره دو هم کلیک شود
    و وقتی command button شماره دو کلیک میشود
    یک label نمایش داده میشود که روی ان نوشته : command button شماره دو کلیک شد
    نمایش لیبل نشان از موفقیت کار دارد
    به عبارتی وقتی روی command button شماره یک کلیک می کنید (چون همزمان command buttonشماره دو هم کلیک میشود ) باید لیبل هم نمایش داده شود
    توضیح : در حالت load فرم لیبل مخفی میباشد
    با سپاس

    لینک فایل نمونه

    http://s17.picofile.com/file/8410820592/click_test.rar.html

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار narpco
    تاریخ عضویت
    فروردین 1397
    محل زندگی
    کرج
    پست
    352

    نقل قول: آیا می شود دو command button را همزمان کلیک کرد؟

    من با این روش رسیدم نمیدوونم درست هست یا نه ولی کار می کنه
    Private Sub btn1_Click()
    Call btn2_Click
    End Sub



  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Mehr@ban
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    بچه محله امام رضا
    پست
    562

    نقل قول: آیا می شود دو command button را همزمان کلیک کرد؟

    سلام

    خب چرا لقمه رو دور سرمون بچرخونیم؟!

    دستورات دو دکمه رو در دکمه اول بنویسید و برای دکمه دوم فقط همان دستور نمایش لیبل رو قرار بدین!

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    733

    نقل قول: آیا می شود دو command button را همزمان کلیک کرد؟

    نقل قول نوشته شده توسط narpco مشاهده تاپیک
    من با این روش رسیدم نمیدوونم درست هست یا نه ولی کار می کنه
    Private Sub btn1_Click()
    Call btn2_Click
    End Sub


    سلام
    درسته !

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار narpco
    تاریخ عضویت
    فروردین 1397
    محل زندگی
    کرج
    پست
    352

    نقل قول: آیا می شود دو command button را همزمان کلیک کرد؟

    دوستان سلام نیاز به راهنمایی دارم
    دو تا فرم داریم

    در وضعیتی هستیم که هر دو فرم باز هستند

    میخواهیم در هنگام بستن فرم 2 بگوییم یک باتن روی فرم یک رو کلیک کن تا دستورات داخل آن باتن اجرا شود

    من این کد ها رو تست کردم هیچگدوم جواب نمیده

    'Call FRM_Summary_mon_pay_list.btn_refresh_Click
    '
    '
    'Call Forms("FRM_Summary_mon_pay_list").btn_refresh_Clic k
    'Call Forms_FRM_Summary_mon_pay_list.btn_refresh_Click
    'FRM_Summary_mon_pay_list.btn_refresh.Value = True

    ممنون میشم راهنمایی بفرمایید ممنون

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار padide55
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    567

    نقل قول: آیا می شود دو command button را همزمان کلیک کرد؟

    کد دستور رویداد باتن فرم اول رو کپی کنید .
    در انتهای دستور بعد از بسته شدن فرم 2 بگذارید . ببینید حل میشه ؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار narpco
    تاریخ عضویت
    فروردین 1397
    محل زندگی
    کرج
    پست
    352

    نقل قول: آیا می شود دو command button را همزمان کلیک کرد؟

    متوجه نشدم یعنی در رویدارد on close که دستور بستن فرم 2 هست بنویسیم
    Call btn_refresh_Click

    اگر اینطور هستکه کار نمیکنه چون باید ادرس بدیم که این باتن در کدوم فرم هست

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    733

    نقل قول: آیا می شود دو command button را همزمان کلیک کرد؟

    نقل قول نوشته شده توسط narpco مشاهده تاپیک
    دوستان سلام نیاز به راهنمایی دارم
    دو تا فرم داریم

    در وضعیتی هستیم که هر دو فرم باز هستند

    میخواهیم در هنگام بستن فرم 2 بگوییم یک باتن روی فرم یک رو کلیک کن تا دستورات داخل آن باتن اجرا شود

    من این کد ها رو تست کردم هیچگدوم جواب نمیده

    'Call FRM_Summary_mon_pay_list.btn_refresh_Click
    '
    '
    'Call Forms("FRM_Summary_mon_pay_list").btn_refresh_Clic k
    'Call Forms_FRM_Summary_mon_pay_list.btn_refresh_Click
    'FRM_Summary_mon_pay_list.btn_refresh.Value = True

    ممنون میشم راهنمایی بفرمایید ممنون

    سلام
    سابروتین کمند باتن فرم 1 رو بصورت عمومی (public)تعریف کن
    فرض می کنییم یک کمند باتن در فرم یک داری که در آن پیامی درج شده بصورت زیر :


    Public Sub Command1_Click()
    MsgBox "ok"
    End Sub

    حالا در رویداد Form_Close فرم 2 کد زیر رو وارد کن :

    Private Sub Form_Close()
    Call Form_Form1.Command1_Click
    End Sub

    البته کد رو بصورت زیر هم میتوانی بکار ببرید:

    Forms![Form1].Command1_Click

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار narpco
    تاریخ عضویت
    فروردین 1397
    محل زندگی
    کرج
    پست
    352

    نقل قول: آیا می شود دو command button را همزمان کلیک کرد؟

    سلام و بسیار ممنون کار کرد .....کمی مشکل رو ریکوئری کردن ساب فرم داشتیم که جمع ها رو درست نشون بده که حل شد .....خیلی محبت کردین ...سپاس

تاپیک های مشابه

  1. کامند باتن (command button)
    نوشته شده توسط saeed1234n در بخش Access
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 10 اردیبهشت 1392, 23:42 عصر
  2. سوال: Command Button
    نوشته شده توسط IamOverlord در بخش برنامه نویسی اسمبلی خانواده x86
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 05 بهمن 1390, 19:23 عصر
  3. قرار دادن متغیر به جای نام (مثلا ( command button(command(i
    نوشته شده توسط esikhatar در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 06 بهمن 1389, 06:48 صبح
  4. سئوالی در مورد اشاره به یک command button
    نوشته شده توسط vanidad در بخش برنامه نویسی مرتبط با بازی و گرافیک در VB6
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 04 تیر 1389, 19:38 عصر
  5. سوال: Command Button شبیه درب
    نوشته شده توسط امیر شاهباز در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 23 اردیبهشت 1387, 12:15 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •