نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: مباحث مربوط به servlet ها در جاوا

  1. #1

    Post مباحث مربوط به servlet ها در جاوا

    با سلام به دوستان که بدون خستگی در حال فرا گرفتن علوم کامپیوتری هستند تا در آینده نچندان دور بتوانند برای مرز و بوم خود مفید واقع شوند .
    بنده چند هفته است که شروع به فرا گیری تکنلوژی jsp نموده ام که در ابتدا با مفاهیم servlet آشنا شدم و به آن علاقه وافری پیدا کردم از این تصمیم به ایجاد این بخش گرفتم تا هم خودم مشکلاتم بر طرف شود و هم با دوستان علاقه مند هم فکری و همکاری داشته باشم .
    سوال اول بنده این است که چگونه می توان از Session ها در servlet استفاده کرد ؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار pooyanm
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    Esfahan - Iran
    پست
    567
    session کاربردهای مهمی دارد به این مثال توجه کن:

    آیا رمز کاربر صحیح است

    private void checkLogin(HttpServletRequest request){
    if (String.valueOf(usernameFromRequest).equals(userNa meFromDB) &&
    String.valueOf(userpassFromRequest).equals(userPas swFromDB)
    ) {
    HttpSession hs = request.getSession();
    hs.setAttribute("loggedIn", "yes");
    }
    }

    بررسی اینکه آیا کاربر وارد شده است

    if (String.valueOf("loggedIn").equals("yes")) {
    // TODO: show user info
    }
    else {
    // TODO: invalid user
    }


    http://java.sun.com/javaee/5/docs/ap...tpSession.html
    http://java.sun.com/javaee/5/docs/ap...etRequest.html

  3. #3
    با عرض تشکر و قدردانی به خاطر توجه شما دوست عزیز بنده تا حدی جوابم را گرفتم.

  4. #4
    با سلام ه دوستان سوال دیگری در مورد session ها برایم پیش آمده و این است که چگونه نتیجه یک متد را که کارش جستجو در بانک اطلاعاتی است را به یک session بفرستم ؟

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    دی 1384
    پست
    72

    Smile

    نقل قول نوشته شده توسط aliprogrammer
    با سلام ه دوستان سوال دیگری در مورد session ها برایم پیش آمده و این است که چگونه نتیجه یک متد را که کارش جستجو در بانک اطلاعاتی است را به یک session بفرستم ؟
    اگر درست متوجه شده باشم، شما میخواهید مقداری را در session ست کنید.

    HttpSession hs = request.getSession();
    hs.setAttribute("loggedIn", "yes");

    در این دستور مقدار "yes" در session با نام loggedin ذخیره میشود. خوب حالا اگر منظور شما یک آرایه باشد ، تابع setAttribute در ورودی هر نوع کلاس با پایه object را قبول میکند و در زمان بازیابی آن به شما یک object میدهد که باید آن را cast کنید.


    HttpSession hs = request.getSession();
    String str = (String)hs.getAttribute("loggedIn");

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار pooyanm
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    Esfahan - Iran
    پست
    567
    البته اگر نتیجه جستجو حجم بالایی داره انباشتن اون در session کار صحیحی نیست زیرا پس از اینکه کاربر از بازدید سایت دست کشید مدت زمانی طول می کشه که session از حافظه پاک بشه (که این زمان معمولا از 30 تا 60 دقیقه برای time out لحاظ می شه) در این شرایط همیشه حجم بالایی از داده ها حداقل نیم ساعت به ازای هر کاربر بدون استفاده در حافظه می مونن.
    کاربردهای دیگه session ردیابی مسیر مرور صفحات از اولین لحظه شروع بازدید تا آخرین صفحه بازدید شده و اطلاعات درخواست شده از سایت است (برای نمونه کلمات کلیدی جستجو شده در صفحات نوع اطلاعات مورد نیاز کاربران را نمایان می کنه)

تاپیک های مشابه

  1. هاست رایگان برای JSP و Servlet
    نوشته شده توسط handinux در بخش Java EE : نگارش سازمانی جاوا
    پاسخ: 39
    آخرین پست: دوشنبه 23 اسفند 1395, 21:07 عصر
  2. سرولت Servlet
    نوشته شده توسط hamid2006 در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 10
    آخرین پست: جمعه 18 آبان 1386, 23:25 عصر
  3. اسفاده درست از servlet
    نوشته شده توسط samaschools در بخش Java EE : نگارش سازمانی جاوا
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 06 شهریور 1386, 13:03 عصر
  4. Servlet
    نوشته شده توسط hamid2006 در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 27 مرداد 1386, 07:50 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •