نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: پر شدن خودکار اطلاعات دیتابیس در فرم یا گرید ویو با ثبت مثلا کد مشتری یا آی دی

  1. #1

    پر شدن خودکار اطلاعات دیتابیس در فرم یا گرید ویو با ثبت مثلا کد مشتری یا آی دی

    سلام دوستان - تو بعضی از نرم افزار های حسابداری شاید دیده باشید مثلا تو فرم فاکتور جلوی کد مشتری یک عدد وارد میکنید و که اون عدد تو دیتا بیس رف داره به اطلاعات مشتری و وقتی اون کد یا آی دی یا عدد و وارد میکنیم به صورت خودکار بقیه تکست باکس ها یا اطلاعات مشتری به صورت خودکار از روی دیتا بیس خوانده میشه و در جای خودش نوشته میشه - میخوام لطف کنید و بگید چطور میشه این کار رو در سی شارپ و فرم انجام داد - مثلا یه تکست باکس بزارم و کد مربوطه را وارد کنم و اطلاعاتی که من تعین میکنم از اون جدول مشخص مربوط به اون کد خوانده بشه و وارد تکست باکس ها یا هر چیز دیگه بشه مثلا تکست باکس یا گرید ویو بشه .

  2. #2

    نقل قول: پر شدن خودکار اطلاعات دیتابیس در فرم یا گرید ویو با ثبت مثلا کد مشتری یا آی دی

    دوستان و اساتید محترم یعنی واقعا کسی نیست جواب سوال من و بده ؟ من اولین سوال و پستم و داخل این سایت گذاشتم لطفا نا امیدم نکنید

  3. #3

    نقل قول: پر شدن خودکار اطلاعات دیتابیس در فرم یا گرید ویو با ثبت مثلا کد مشتری یا آی دی

    سلام ، باید یک متد درست کنی و از جدول یا جداول یه کوری بگیری که هر جا فلان ID بود این فیلد هایی که میخوای رو واکشی کنی و توی دیتا گرید یا لیبل یا تکس باکس نمایش بدی.

  4. #4

    نقل قول: پر شدن خودکار اطلاعات دیتابیس در فرم یا گرید ویو با ثبت مثلا کد مشتری یا آی دی

    ممنون دوست عزیز - میشه لطفا یه مثال بزنید ببخشیدا -

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,646

    نقل قول: پر شدن خودکار اطلاعات دیتابیس در فرم یا گرید ویو با ثبت مثلا کد مشتری یا آی دی

    نقل قول نوشته شده توسط famall مشاهده تاپیک
    سلام دوستان - تو بعضی از نرم افزار های حسابداری شاید دیده باشید مثلا تو فرم فاکتور جلوی کد مشتری یک عدد وارد میکنید و که اون عدد تو دیتا بیس رف داره به اطلاعات مشتری و وقتی اون کد یا آی دی یا عدد و وارد میکنیم به صورت خودکار بقیه تکست باکس ها یا اطلاعات مشتری به صورت خودکار از روی دیتا بیس خوانده میشه و در جای خودش نوشته میشه - میخوام لطف کنید و بگید چطور میشه این کار رو در سی شارپ و فرم انجام داد - مثلا یه تکست باکس بزارم و کد مربوطه را وارد کنم و اطلاعاتی که من تعین میکنم از اون جدول مشخص مربوط به اون کد خوانده بشه و وارد تکست باکس ها یا هر چیز دیگه بشه مثلا تکست باکس یا گرید ویو بشه .
    با سلام. شما باید کاربا دیتابیس و کوئری ها رو یاد بگیرید برای این کار اطلاعات دیتابیس رو طبق یک شرط فیلتر می کنند و اطلاعات جدول جدید رو توی برنامه نمایش می دن.

  6. #6

    نقل قول: پر شدن خودکار اطلاعات دیتابیس در فرم یا گرید ویو با ثبت مثلا کد مشتری یا آی دی

    کوئری زدن در حدی که کار خودم و راه بندازم بلدم - این مورد واکشی اطلاعات و نمیدونم چطور بنویسم - یه مثال میخوام همین - لطف کنید یه مثال برام بزنید ممنون میشم - منظورم اینه توی استرینگ که میسازم تو سی شارپ چطور باید نوشت که وقتی من یه آی دی و از دیتا بیس میزنم به صورت خودکار بقیه دیتا گرید ویو فیلداش پر بشه - من مشکلی با پر کردن اطلاعات دیتا گرید ویو ندارم - یه کوئری ساده میزنی و اطالاعات وارد میشه من منظورم اینه چطور بر اساس یک آی دی یا یک کد مثل کد کلید اصلی داخل دیتا بیس مثلا ما یه مشتری داریم کد مشتریش هست 102 میخوام وقتی کد مشتری 102 رو داخل فیلد یا تکست باکس یا گرید ویو وارید میکنم بقیه اطلاعات همین مشتری مثل نام فامیلی شماره و الی آخر که همه این اطلاعاات داخل دیتابیس هست و به صورت اتوماتیک خودش نمایش بده و داخل فیلد های مربوطه پر کنه

  7. #7

    نقل قول: پر شدن خودکار اطلاعات دیتابیس در فرم یا گرید ویو با ثبت مثلا کد مشتری یا آی دی

    فرض کن یک جدول داری با id,useName,lastName,tel حالا توی برنامت مبیخوای یک تکست باکس باشه و id رو وارد کنی و مشخصات توی بقیه فیلدها پر بشن:

    یک تابع ساده که همه کارها رو انجام میده:


     public void GetData(string id)
    {
    try
    {
    OleDbConnection con = new OleDbConnection(@"Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0 ;Data Source=C:\Users\Daniyal\source\repos\DBtest\DBtest \bin\Debug\DB.mdb");
    OleDbCommand com = new OleDbCommand("select * from tblUser where ID=@id", con);
    con.Open();
    com.Parameters.Clear();
    com.Parameters.AddWithValue("@id", id);
    OleDbDataAdapter adp = new OleDbDataAdapter(com);
    DataTable dt = new DataTable();
    adp.Fill(dt);
    con.Close();
    txtname.Text = dt.Rows[0][1].ToString();
    txtlast.Text = dt.Rows[0][2].ToString();
    txttel.Text = dt.Rows[0][3].ToString();
    }
    catch
    {
    MessageBox.Show("اطلاعاتی یافت نشد", "خطا",MessageBoxButtons.OK,MessageBoxIcon.Error );
    }

    }


    و توی رویداد کلیک دکمه جستجو مثلا فراخوانیش میکنیم:



     private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {


    GetData(txtid.Text);


    }

  8. #8
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1399
    محل زندگی
    سراوان
    سن
    31
    پست
    32

    Wink نقل قول: پر شدن خودکار اطلاعات دیتابیس در فرم یا گرید ویو با ثبت مثلا کد مشتری یا آی دی

    این هم یک پروژه آماده فقط باید دیتابیس رو اتچ کنی و کانکشن استرینگ رو تغییر بدی.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: rar linq.rar‏ (72.8 کیلوبایت, 5 دیدار)
    • نوع فایل: rar db.rar‏ (379.8 کیلوبایت, 6 دیدار)

  9. #9

    نقل قول: پر شدن خودکار اطلاعات دیتابیس در فرم یا گرید ویو با ثبت مثلا کد مشتری یا آی دی

    دوستان عزیز یک دنیا ممنون و سپاسگذار هستم از دو دوست خوب که محبت کردن و جواب دادن .

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 03 آذر 1391, 23:16 عصر
  2. پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 07 فروردین 1391, 00:53 صبح
  3. پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 01 آذر 1390, 22:08 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •