نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: آینده ی Windows Core OS و پلتفرم UWP را چطور میبینید؟

  1. #1

    آینده ی Windows Core OS و پلتفرم UWP را چطور میبینید؟

    سلام

    روی سیستم عامل آینده (windows core os) و همچنین پلتفرم آینده برای توسعه و برنامه نویسی (uwp) فکر کردم .
    نمیدونم windows core os ، سیستم عامل قدرتمند و رقیب اندروید خواهد شد یا نه . اگه بشه ، که قطعا خیلی چیزها را به نفع مایکروسافت و برنامه نویسان سی شارپ تغییر میده . در این صورت ، بهترین پلتفرم برای توسعه در سیستم عامل windows core os ، پلتفرم uwp خواهد بود . درسته؟
    خود سایت مایکروسافت میگه همچین برنامه ای برای رقابت داره (رقابت windows core os و اندروید) :

    https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_10-windows_install/windows-core-os-an-open-source-operating-system/425e8d20-b335-4977-9559-d33f0b188d52

    بعد اینکه پلتفرم uwp ، انگار یه پلتفرم دیگه بنام Uno Platform داره که وابسته به uwp هست و میشه تقریبا تحت همه ی سیستم عامل (اندروید و لینوکس و ...) در سی شارپ برنامه نوشت . درسته؟ :

    https://platform.uno/
    و

    https://en.wikipedia.org/wiki/Uno_(software)

    بازم دقیق نمیدونم این پلتفرم Uno چیه .
    اگه این طوره ، تفاوت نوشتن برنامه ی اندروید در پلتفرم Uno و xamarin.android چیه؟
    اگه قدرتی که ارائه کنن ، در نوشتن برنامه ی اندرویدی ، مثل هم باشه که پلتفرم Uno بهتره .
    همینطور اینکه علاوه بر اینها ، uwp از زبان C++‎‎‎‎‎‎‎ Native (که همون C++‎‎‎‎‎‎‎/CX هست) پشتیبانی میکنه . بنابراین تحت این پلتفرم ، حتی درایورهایی برای ویندوز 10را میشه نوشت . درسته؟

    میخوام یه نتیجه گیری درست کنم که مثلا اگه کوچ کردم به uwp ، چند سال دیگه (مثلا 5 یا 10 سال دیگه) ، شکست خورده نشه و این باعث نشه که من الکی وقتم رو هدر داده باشم و الکی چند سال روش وقت بذارم بدون اینکه هیچ کارایی ای برام داشته باشه .
    اصلا هم مهم نیست که در اوایل (مثلا در 3 سالِ اول) از ارائه ی اون سیستم عامل و پلتفرم ، اون سیستم عامل بگیره یا نه . معلومه که جا افتادنش نیاز به سال ها زمان داره . منظورم اینه که در طولانی مدت (حتی یک دهه) ، بتونه نسبت به رقیبش جا بیفته .

    ---------------------------------------------------------

    همچنین نمیدونم اصلا آیا به سمت یادگیری برنامه نویسی وب برم یا سمت یادگیری برنامه نویسی موبایل (یا uwp) .
    میدونم ربطی به هم ندارن .
    اما درباره ی مفاهیم شبکه و اینها هیچ چی بلد نیستم . انگار هم خیلی مباحث برای یادگیری نیازمنده . از css گرفته تا جاوا اسکریپت و فریم وورک های مربوط به جاوا اسکریپت و بعد تازه asp .net core و ... .
    ولی چون برنامه هایی که تا به حال کار کردم ، تحت ویندوز و آفلاین بوده ، به نظرم برنامه نویسی موبایل را راحت تر یاد بگیرم .نظر شما چیه؟
    همچنین اگه سمت برنامه نویسی موبایل برم (در این صورت ، برنامه ی اندروید یا مخصوصا در صورتی که windows core os بتونه جا بیفته ، برنامه نویسی تحت این سیستم عامل مد نظرمه) ، سمت xamarin.android برم یا تحت uwp (همچنین بخش uno اش) ؟

    تشکر

  2. #2

    نقل قول: آینده ی Windows Core OS و پلتفرم UWP را چطور میبینید؟

    و البته با توجه به این نکته ی مهم که مایکروسافت از 4 سال پیش که دات Net Core (همون .Net در نسخه های بعد) را بوجود آورد ، شدیدا داره پشتیبانی اش میکنه جوری که تقریبا هر سال ، یه نسخه ی جدیدی ازش میده و تا سال 2024 هم قراره تا نسخه ی 8 ازش را بده .

  3. #3

    نقل قول: آینده ی Windows Core OS و پلتفرم UWP را چطور میبینید؟

    نقل قول نوشته شده توسط SajjadKhati مشاهده تاپیک
    سلام

    روی سیستم عامل آینده (windows core os) و همچنین پلتفرم آینده برای توسعه و برنامه نویسی (uwp) فکر کردم .
    نمیدونم windows core os ، سیستم عامل قدرتمند و رقیب اندروید خواهد شد یا نه . اگه بشه ، که قطعا خیلی چیزها را به نفع مایکروسافت و برنامه نویسان سی شارپ تغییر میده . در این صورت ، بهترین پلتفرم برای توسعه در سیستم عامل windows core os ، پلتفرم uwp خواهد بود . درسته؟
    خود سایت مایکروسافت میگه همچین برنامه ای برای رقابت داره (رقابت windows core os و اندروید) :

    https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_10-windows_install/windows-core-os-an-open-source-operating-system/425e8d20-b335-4977-9559-d33f0b188d52

    بعد اینکه پلتفرم uwp ، انگار یه پلتفرم دیگه بنام Uno Platform داره که وابسته به uwp هست و میشه تقریبا تحت همه ی سیستم عامل (اندروید و لینوکس و ...) در سی شارپ برنامه نوشت . درسته؟ :

    https://platform.uno/
    و

    https://en.wikipedia.org/wiki/Uno_(software)

    بازم دقیق نمیدونم این پلتفرم Uno چیه .
    اگه این طوره ، تفاوت نوشتن برنامه ی اندروید در پلتفرم Uno و xamarin.android چیه؟
    اگه قدرتی که ارائه کنن ، در نوشتن برنامه ی اندرویدی ، مثل هم باشه که پلتفرم Uno بهتره .
    همینطور اینکه علاوه بر اینها ، uwp از زبان C++‎‎‎‎‎‎‎‎ Native (که همون C++‎‎‎‎‎‎‎‎/CX هست) پشتیبانی میکنه . بنابراین تحت این پلتفرم ، حتی درایورهایی برای ویندوز 10را میشه نوشت . درسته؟

    میخوام یه نتیجه گیری درست کنم که مثلا اگه کوچ کردم به uwp ، چند سال دیگه (مثلا 5 یا 10 سال دیگه) ، شکست خورده نشه و این باعث نشه که من الکی وقتم رو هدر داده باشم و الکی چند سال روش وقت بذارم بدون اینکه هیچ کارایی ای برام داشته باشه .
    اصلا هم مهم نیست که در اوایل (مثلا در 3 سالِ اول) از ارائه ی اون سیستم عامل و پلتفرم ، اون سیستم عامل بگیره یا نه . معلومه که جا افتادنش نیاز به سال ها زمان داره . منظورم اینه که در طولانی مدت (حتی یک دهه) ، بتونه نسبت به رقیبش جا بیفته .

    ---------------------------------------------------------

    همچنین نمیدونم اصلا آیا به سمت یادگیری برنامه نویسی وب برم یا سمت یادگیری برنامه نویسی موبایل (یا uwp) .
    میدونم ربطی به هم ندارن .
    اما درباره ی مفاهیم شبکه و اینها هیچ چی بلد نیستم . انگار هم خیلی مباحث برای یادگیری نیازمنده . از css گرفته تا جاوا اسکریپت و فریم وورک های مربوط به جاوا اسکریپت و بعد تازه asp .net core و ... .
    ولی چون برنامه هایی که تا به حال کار کردم ، تحت ویندوز و آفلاین بوده ، به نظرم برنامه نویسی موبایل را راحت تر یاد بگیرم .نظر شما چیه؟
    همچنین اگه سمت برنامه نویسی موبایل برم (در این صورت ، برنامه ی اندروید یا مخصوصا در صورتی که windows core os بتونه جا بیفته ، برنامه نویسی تحت این سیستم عامل مد نظرمه) ، سمت xamarin.android برم یا تحت uwp (همچنین بخش uno اش) ؟

    تشکر
    ماکروسافت همه پلتفرم هاش که بصورت پراکنده بودن رو توی uno یجا جمع کرده که مزیت های خیلی زیادی داره اونو از زامارین خیلی بهتره بخاطر عدم استقبال برنامه نویس ها از uwp ماکروسافت چندتا چیز رو درنظر گرفت، پلتفرم اونو برای ایجاد اپلیکیشن های کراس پلتفرم حتی برای لینوکس (به کمک موتور رندر اسکی) ، پلتفرم رابط کاربری winui3 و پورت برنامه های win32 به uwp به کمک xaml island الان دیگه همه اینا دارن توی اونو جمع میشن تا یه پلتفرم واحد رو شکل بدن و پیچیدگی و سردرگمی رو کم تر کنن.
    تا زمانی که ویندوز 10 باشه uwp هم هستش پس خیالتون راحت باشه که حالا حالاها uwp هستش بله شرکت اینتل هم یسری از درایورهارو با uwp نوشته ولی خب بخاطر یسری محدودیت های دسترسی که uwp داره برخی api هایی که توی win32 براحتی میشد استفاده کرد توی uwp موجود نیست
    https://stackoverflow.com/questions/...%20user%20data.

    شما اگر اونو رو یادبگیرید (البته هنوز نسخه رسمی کامل نشده)
    با یکبار کدنویسی پروژتون روی موبایل، لینوکس، ویندوز، مک و وب خروجی گرفته میشه حتی به کمک PWA روی ویندوز 7 هم قابلیت اجرا داره
    اگر برنامه نویسی موبایل با سی شارپ مدنظر دارید قطعا با اونو شروع کنید زامارین مشکلات زیادی داره/ در غیر این صورت بهترین گزینه کاتلین + اندروید استودیو هستش
    ویندوز کور هم بیشتر مخصوص دستگاه هایی با پردازنده ضعیف مثل Arm یا تبلت ها هستش تو ایران حداقل بازار کاری براش نخواهد بود

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 05 تیر 1399, 16:27 عصر
  2. تفاوت asp.net core و asp.net core mvc
    نوشته شده توسط mostafapro در بخش ASP.NET Core
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 22 اردیبهشت 1399, 02:22 صبح
  3. ایجاد رابطه یک به یک و بروز خطا ! asp.net core - ef core 2.2
    نوشته شده توسط night-wolf در بخش ASP.NET Core
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 13 تیر 1398, 00:35 صبح
  4. آموزش: ASP.NET Core 1 – قسمت دهم - اولین Controller در Core 1
    نوشته شده توسط ali_kolahdoozan در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 27 فروردین 1395, 19:34 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •