نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: پرونکت اطلاعات در فایل appsettings.json

  1. #1

    پرونکت اطلاعات در فایل appsettings.json

    سلام ، وقت همگی بخیر !

    آیا برای محافظت از مواردی مثل کانکشن استرینگ در فایل appsettings.json نیازی به encrypt داریم یا اساساً همچین
    چیزی نیاز نیست ؟!

  2. #2

    نقل قول: پرونکت اطلاعات در فایل appsettings.json

    سلام

    بکی از راه های ساخت connectionString در appSetting , راه های مختلف دیگری نیز نظیر تغییر در داخل ConfigureServices و نوشتن



    services.AddScoped<IComplexString>(provider =>
    {
    return new ComplexString("connectionString ");
    });



    از کلاس ComplexString در هر جایی از نرم افزار و یا در قسمت dataAcsLayer میتوانید استفاده کنید

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار aliramazani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    38
    پست
    757

    نقل قول: پرونکت اطلاعات در فایل appsettings.json

    نقل قول نوشته شده توسط mehran6764 مشاهده تاپیک
    سلام ، وقت همگی بخیر !

    آیا برای محافظت از مواردی مثل کانکشن استرینگ در فایل appsettings.json نیازی به encrypt داریم یا اساساً همچین
    چیزی نیاز نیست ؟!
    خب توی خود context تعریفش کن نه appsetting

  4. #4

    نقل قول: پرونکت اطلاعات در فایل appsettings.json

    ممنون از دوستان

    اما من بیشتر سوالم فلسفی بود تا بحث فنی
    عرض کرده بودم ایا نیازی به پروتکت کانکشن هست یا نه ؟
    اگر پروتکتش نکنیم چه اتفاقی ممکنه بیفته

تاپیک های مشابه

  1. کاربرد JSON و چرا باید از JSON استفاده کنیم
    نوشته شده توسط md3848 در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 09 فروردین 1398, 12:01 عصر
  2. سوال: استفاده از فايل appSettings خارجي و مجوز دسترسي
    نوشته شده توسط shahab_ksh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 15 دی 1387, 16:29 عصر
  3. appsettings در Asp.net 1.1
    نوشته شده توسط web developer در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 28 مرداد 1386, 15:33 عصر
  4. مشکل با appsettings
    نوشته شده توسط el_abdollahi در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 22 فروردین 1386, 14:17 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •