نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: تشخیص بک اسلش در یک رشته

  1. #1

    Lightbulb تشخیص بک اسلش در یک رشته

    سلام دوستان وقت بخیر

    احتیاج پیدا کردم که در رشته ای مانند "server\instance" کاراکتر "\" را تشخیص بدم و از کد زا استفاده می کنم اما کلا بک اسلش رو متوجه نمیشه
    لطفا راهنماییم کنید


    پیشاپیش سپاس

          

    int ok = 0; int st = 0;
    string QQQ = "";
    do
    {

    QQQ = XXX.Substring(0, st);
    if (XXX.Substring(st, 1) != "\")
    {
    ok = 1;
    }
    MessageBox.Show(XXX.Substring(st, 1));
    st = st + 1;
    } while (ok == 1);

    MessageBox.Show(QQQ);
    }


  2. #2

    نقل قول: تشخیص بک اسلش در یک رشته

    نقل قول نوشته شده توسط amir_rtf مشاهده تاپیک
    سلام دوستان وقت بخیر

    احتیاج پیدا کردم که در رشته ای مانند "server\instance" کاراکتر "" را تشخیص بدم و از کد زا استفاده می کنم اما کلا بک اسلش رو متوجه نمیشه
    لطفا راهنماییم کنید


    پیشاپیش سپاس

          

    int ok = 0; int st = 0;
    string QQQ = "";
    do
    {

    QQQ = XXX.Substring(0, st);
    if (XXX.Substring(st, 1) != "")
    {
    ok = 1;
    }
    MessageBox.Show(XXX.Substring(st, 1));
    st = st + 1;
    } while (ok == 1);

    MessageBox.Show(QQQ);
    }

    کاراکتر \ در زبان #C کاراکتر ویژه است، خودش رو یا بصورت \\ یا با @ (رشته Verbatim) مشخص می کنند :

    string XXX = "server\\instance";


    string XXX = @"server\instance";



    var XXX = "server\\instance";
    var st = XXX.IndexOf(@"\");
    var QQQ = (st == -1) ? "" : XXX.Substring(st, 1);
    MessageBox.Show(QQQ);

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,594

    نقل قول: تشخیص بک اسلش در یک رشته

    نقل قول نوشته شده توسط amir_rtf مشاهده تاپیک
    سلام دوستان وقت بخیر

    احتیاج پیدا کردم که در رشته ای مانند "server\instance" کاراکتر "" را تشخیص بدم و از کد زا استفاده می کنم اما کلا بک اسلش رو متوجه نمیشه
    لطفا راهنماییم کنید


    پیشاپیش سپاس

          

    int ok = 0; int st = 0;
    string QQQ = "";
    do
    {

    QQQ = XXX.Substring(0, st);
    if (XXX.Substring(st, 1) != "")
    {
    ok = 1;
    }
    MessageBox.Show(XXX.Substring(st, 1));
    st = st + 1;
    } while (ok == 1);

    MessageBox.Show(QQQ);
    }

    سلام به همگی. متود Contains از String مشخص می کنه آیا یک کاراکتر یا رشته خاص در رشته مربوطه وجد داره یا نه:
    http://csharp.net-informations.com/string/csharp-string-contains.htm

    اما درصورتی که بخواید کاراکترها و یا رشته ابتدا و انتها یک رشته بزرگتر رو تشخیص موجودیت بدید از StartsWith و EndsWith می تونید استفاده کنید.

  4. #4

    نقل قول: تشخیص بک اسلش در یک رشته

    XXX.Substring(0, (XXX.IndexOf("\") == -1 ? 0 : XXX.IndexOf("\")))

تاپیک های مشابه

  1. سوال: نحوه تشخیص اتصال فلش مموری به کامپیوتر و تشخیص برنامه از داخل فلش مموری؟
    نوشته شده توسط asgharjoon2 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 11
    آخرین پست: پنج شنبه 31 فروردین 1391, 13:13 عصر
  2. پاسخ: 20
    آخرین پست: چهارشنبه 24 اسفند 1390, 17:45 عصر
  3. تشخیص Ip های شبکه
    نوشته شده توسط AmirAlimadadi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 14 دی 1388, 10:13 صبح
  4. تشخیص حجم کلی یک ترد
    نوشته شده توسط Rocker در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 20 فروردین 1388, 16:39 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •