نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: فعال یا غیر فعال کردن ورودی ها مثل select با کلیک روی select دیگر در php

  1. #1

    فعال یا غیر فعال کردن ورودی ها مثل select با کلیک روی select دیگر در php

    سلام و عرض ادب. چطور میتونم وقتی که روی یک select (لیست کشویی) کلیک میکنم select و input text دیگر غیر فعال شود؟

  2. #2
    کاربر جدید آواتار roxment
    تاریخ عضویت
    آذر 1399
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    26

    نقل قول: فعال یا غیر فعال کردن ورودی ها مثل select با کلیک روی select دیگر در php

    البته مربوط به jquery میشه ولی کدش میشه این

    $(document).ready(function () {
    $( "#Select1" ).click(function() {
    $("#input").prop('disabled', false);
    $("#Select2").prop('disabled', false);
    });
    });


تاپیک های مشابه

  1. سوال: چگونه با انتخاب یک گزینه از select چند input را غیر فعال کنیم؟
    نوشته شده توسط amir7519 در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 05 آذر 1395, 10:40 صبح
  2. سوال: غیرفعال کردن کلیک راست، Text Select و Print Screen در صفحه
    نوشته شده توسط ahmadhasani در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 03 خرداد 1393, 00:08 صبح
  3. پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 19 مرداد 1387, 22:30 عصر
  4. select بر روی خروجی یه Select
    نوشته شده توسط ali643 در بخش SQL Server
    پاسخ: 11
    آخرین پست: دوشنبه 11 دی 1385, 11:49 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •