نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: عدم بازگشت نوع فایل با استفاده از متد $_FILES

  1. #1

    عدم بازگشت نوع فایل با استفاده از متد $_FILES

    سلام...
    من با استفاده از تگ input ، یک ورودی از نوع فایل ساختم :

    <input type="file" name="file" ">


    حالا می خوام با استفاده از php ، خصوصیات نام فایل و سایز و نوع اش رو به دست بیارم:
    $filetype= $_FILES["file"]["type"];
    echo $filetype;


    ولی نمی دونم چرا برای همه ی عکس ها خروجی نمیده!
    فرمت و مشخصات یکسری عکس ها رو میده ولی یکسری رو مقدار خالی برمی گردونه!..
    دلیل اش رو کسی می دونه؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: عدم بازگشت نوع فایل با استفاده از متد $_FILES

    var_dump( $_FILES); 


    بزن ببین چی داخلشه

  3. #3

    نقل قول: عدم بازگشت نوع فایل با استفاده از متد $_FILES

    برای یکسری عکس ها نوع (type) فایل رو برمی گردونه ولی برای یکسری خالی برمی گردونه


     array (size=5)
    'name' => string 'IMG_20181008_185017533_LL.jpg' (length=29)
    'type' => string '' (length=0)
    'tmp_name' => string '' (length=0)
    'error' => int 1
    'size' => int 0

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: عدم بازگشت نوع فایل با استفاده از متد $_FILES

    اگه دقت کنی error رو 1 زده یعنی مشکل داره سایزش رو هم 0 زده این فایل آپلود نشده
    اررور 1 به معنی بیش از حد مجاز بودن حجم فایل هستش
    اینجا میتونی شماره اررور ها و معنیشون رو ببینی

    https://stackoverflow.com/questions/2662265

  5. #5

    نقل قول: عدم بازگشت نوع فایل با استفاده از متد $_FILES

    مرسی ، خب راه حل چیه؟ عکس هایی که آپلود می کنم ، یکسری اشون با موبایل خودم گرفتم ، حالا اینایی ک موبایل گرفتم ، یکسری ارور دارند و بقیه ندارند!...یعنی یکسری رو می تونم آپلود کنم و بقیه رو نه.

    این محدودیت رو چجوری میشه برداشت ؟ این لینک ک فرستادین ی اشاره ای به فایل php.ini کرده

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: عدم بازگشت نوع فایل با استفاده از متد $_FILES

    عکس های موبایل رزولیشن بالا دارن و طبیعتا حجمشون چند مگ هست


    تو php.ini مقادیر زیر رو افزایش بده


    upload_max_filesize
    post_max_size

  7. #7

    نقل قول: عدم بازگشت نوع فایل با استفاده از متد $_FILES

    اوکی مرسی ، فایل php.ini ویرایش کردم ولی تغییری حاصل نشد...یعنی ارور همچنان هست؛ حالا نمی دونم اون فایل اصلی php.ini بوده یا یک فایل دیگه چون سه تا فایل با این اسم پیدا کردم و اونارو ویرایش کردم!
    البته آدرس فایل سوم رو از طریق دستور زیر پیدا کردم
    echo phpinfo();



    ضمنا "مشکل" ، فقط آپلود نشدن فایل نیست ...چرا سایز فایل رو نمی گه؟ چون ما می خوایم سایز فایل رو بدست بیاریم و از اون طریق جلوگیری کنیم از آپلود شدن فایل با سایز بیش از حد تعریف شده

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: عدم بازگشت نوع فایل با استفاده از متد $_FILES

    اگه از wamp استفاده میکنی رو آیکونش که کلیک کنی بری منوی php گزینه php.ini هست
    البته بعد از تغییر باید سرور رو ری استارت کنی تا اعمال بشه تغییرات اینجوری نیست که فقط ویرایش کنی فایل رو اکی بشه

    تنظیمات سرور جلوی آپلود شدن فایل رو میگیره برای همین php سایزش رو نمیتونه متوجه بشه

  9. #9

    نقل قول: عدم بازگشت نوع فایل با استفاده از متد $_FILES

    تشکر فراوان ، مشکل ام حل شد ، مرسی

تاپیک های مشابه

  1. مشکل با $_FILES در هنگام
    نوشته شده توسط hmkhafan در بخش Yii Framework
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 24 خرداد 1395, 13:13 عصر
  2. این بر حسب چی هست ($_FILES["filedesign"]["size"] > 60000000) {
    نوشته شده توسط emperatorphp در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 18 فروردین 1394, 17:00 عصر
  3. تشخیص خالی بودن $_FILES
    نوشته شده توسط cpuram در بخش PHP
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 18 مهر 1393, 13:40 عصر
  4. پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 24 اسفند 1391, 16:03 عصر
  5. سوال: مشکل با $_FILES در آپلود کردن فایل
    نوشته شده توسط Itist82 در بخش PHP
    پاسخ: 7
    آخرین پست: پنج شنبه 10 اردیبهشت 1388, 02:47 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •