نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: تغییر مقدار یک سلول datagridview در هنگام نمایش

  1. #1
    کاربر جدید آواتار GreenMan2020
    تاریخ عضویت
    آبان 1399
    محل زندگی
    تهران
    سن
    28
    پست
    4

    Question تغییر مقدار یک سلول datagridview در هنگام نمایش

    سلام دوستان
    من دارم روی برنامه حضور و غیاب برای یک آموزشگاه کار میکنم. این آموزشگاه سه نوع کلاس برگزار میکند، کلاس آنلاین، کلاس حضوری و ورکشاپ یا همان کارگاه، حالا این اطلاعات در دیتابیس به صورت اعداد ۱، ۲ و ۳ ذخیره شده است. هدف اینکه در هنگام نمایش در datagridview به عنوان مثال بجای عدد یک عنوان آنلاین نمایش داده بشه، چندتایی متد در اینترنت پیدا کردم اما کار نکرد.
    ممنون میشم راهنمایی کنید.

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1399
    محل زندگی
    سراوان
    سن
    31
    پست
    32

    نقل قول: تغییر مقدار یک سلول datagridview در هنگام نمایش

    نحوه فراخوانی اطلاعات از دیتابیس به چه صورت می باشد؟
    اگه اطلاعات رو به صورت دیتا تیبل هست
    می تونی با دستور زیر به هر سطر مشخصی از جدول دسترسی داشته باشی

    using System;
    using System.Data;
    using System.Windows.Forms;

    namespace datagrid
    {
    public partial class Form1 : Form
    {
    public Form1()
    {
    InitializeComponent();
    }
    DataTable dt = new DataTable();
    private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    dt.Columns.Add("id", typeof(int));
    dt.Columns.Add("class name", typeof(string));

    dt.Rows.Add("1", "Online class");
    dt.Rows.Add("2", "Attendance class");
    dt.Rows.Add("3", "Workshop class");

    dataGridView1.DataSource = dt;
    }

    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    dt.Rows[0][1] = "کلاس آنلاین";
    dt.Rows[1][1] = "کلاس حضوری";
    dt.Rows[2][1] = "کلاس کارگاه";
    }
    }
    }




  3. #3
    کاربر جدید آواتار GreenMan2020
    تاریخ عضویت
    آبان 1399
    محل زندگی
    تهران
    سن
    28
    پست
    4

    نقل قول: تغییر مقدار یک سلول datagridview در هنگام نمایش

    از DataSet استفاده کردم. بعد از مشورت با یکی از دوستان تصمیم گرفتم از foreach استفاد کنم و کد این شکلی شد:


    private void frm_CourseList_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    var result = course.GetData();
    if (result.Rows.Count > 0)
    foreach (var item in result)
    {
    if (item.CourseType == "1")
    {
    item.CourseType = "آنلاین";
    }
    else if (item.CourseType == "2")
    {
    item.CourseType = "حضوری";
    }
    else
    {
    item.CourseType = "کارگاه";
    }
    }
    dgv_CourseList.DataSource = result;
    dgv_Style();
    }

    اما نمی دونم چرا خروجی این شکلی میشه:result.png
    وقتی هم در خط آخر بجای else از else if استفاده میکنم و شرط میزارم دوباره همه رو به صورت عدد نشون میده

  4. #4

    نقل قول: تغییر مقدار یک سلول datagridview در هنگام نمایش

    سلام دوست عزیز:
    به نظر من اطلاعات مورد نظر رو توسط یک view از sql server فرا خوانی کنید و در هنگام ساخت view شرط رو قرار دهید.

    Create view V_Notes
    With encryption
    As
    Select N.NoteId, N.NoteSubjects, N.NoteText, N.NoteCreatedDate, U.UserFirstName + ' ' + U.UserLastName as FullName,
    (Select Case When N.NoteState = 0 then N'خوانده نشده' When N.NoteState = 1 then N'خوانده شده' end) as PersianNoteState
    From TBL_Notes as N join TBL_Users as U
    On N.UserId = U.UserId
    go


    موفق باشید.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: رفرش شدن datagridview و تغییر اطلاعات بدون تغییر موقعیت select
    نوشته شده توسط علی فتحی در بخش C#‎‎
    پاسخ: 15
    آخرین پست: دوشنبه 20 دی 1400, 15:45 عصر
  2. پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 09 آبان 1399, 17:49 عصر
  3. سوال: تغییر اطلاعات DataGridView همزمان با تغییر آیتمهای ComboBox
    نوشته شده توسط majid.program در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 04 اردیبهشت 1395, 06:33 صبح
  4. مبتدی: چگونگی تغییر Tab در DataGridView
    نوشته شده توسط kh1387 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 10
    آخرین پست: شنبه 05 تیر 1389, 23:33 عصر
  5. سوال: چگونگی تغییر نمایش اطلاعات در dataGridView
    نوشته شده توسط ghrzarei در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 18 اسفند 1387, 06:17 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •