نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: چگونه در یک فرم فیلتر شده به رکورد بعدی یا قبلی برویم ؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار narpco
    تاریخ عضویت
    فروردین 1397
    محل زندگی
    کرج
    پست
    352

    Lightbulb چگونه در یک فرم فیلتر شده به رکورد بعدی یا قبلی برویم ؟

    سلام بر دوستان
    همانطور که میدانیم راه های متفاوت و متعددی برای باز کردن فرم با مصلا کد عضویت خاصی وجود دارد از روش های اتوماتیک خود اکسس تا روشهای کد نویسی

    در فایل نمونه موارد زیر موجود است.
    جدول اعضا به تعداد 520 نفر+فرم متصل به جدول با نام frm_member
    یک فرم پیام رسانی داریم بنام frmMsgInfo که در موقعی که کدی موجود نباشد هشدار میدهد

    فرم مورد نظر سئوال ما frm_main میباشد
    در این فرم یک تکست باکس وجود دارد و یک دکمه جستجو

    در تکس باکس شماره عضویت مورد نظرمان را تایپ میکنیم و بعد کلید جستجو میزنیم و سند مربوطه باز میشود
    بعد از اینکه جستجو انجام شد و سند مورد نظر باز شد ، مثلا کد عضویت 15 رو باز کرده ....
    میخواهیم با دکمه های بعدی و قبلی ///// که روی frm_member موجود هست ////

    به رکوردهای قبلی و بعدی برویم .....
    ولی ممکن نیست !!!!!!!!!!!!!! چون همین یک رکورد جستجو شده رو در دسترس داره و نشون میده ..دکمه بعدی رو بزنیم رکورد جدید ایجاد میکنه...دکمه قبلی رو بزنیم میگه شما در اولین رکورد موجو هستین ....!!!

    ممنون میشم راهنمایی بفرمایید کجای کارم اشتباه است ؟
    هدف ما این است که :
    1-جستجوی سند مربوطه ....جستجو و نمایش داده شود
    2-پس از انجام جستجو .....در فرم frm_member با کلید های بعد و قبلی به رکوردهای بعد یا قبلی برویم
    با سپاس

    لینک فایل نمونه ...

    http://s17.picofile.com/file/8412352...est_accdb.html


  2. #2
    کاربر دائمی آواتار padide55
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    567

    نقل قول: چگونه در یک فرم فیلتر شده به رکورد بعدی یا قبلی برویم ؟

    کد مورد نظر برای فرم ایجاد فیلتر میکرد

    در لود فرم مشخصات

    ابتدا فیلتر کد مورد نظر رو ذخیره کردم
    سپس فیلترهای فرم رو برداشتم .
    در نهایت
    فرم پس از باز شدن

    کد ذخیره شده رو داخل فرم جستجو میکند و به رکورد مورد نظر می رود.
    ورکورد مورد نظر جستجو شده را نمایش می دهد
    و بقیه ماجرا طبق درخواست شما قابل انجام است

    http://s16.picofile.com/file/8412378...t_2_accdb.html

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار padide55
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    567

    نقل قول: چگونه در یک فرم فیلتر شده به رکورد بعدی یا قبلی برویم ؟

    ضمنا همین کار رو داخل خود فرم انجام بدین
    یعنی کد جستجو که داخل لود گذاشتم رو داخل خود فرم یک فیلد تکست ایجاد کنید که با ورود شماره فرد . به همون رکورد بره . اینجوری یک فرم اولیه رو لازم ندارید .

    البته با کوئری هم میشه کار کرد ولی برای کار شما همین روش بهتره . به شرط انکه کد تکراری نداشته باشید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار narpco
    تاریخ عضویت
    فروردین 1397
    محل زندگی
    کرج
    پست
    352

    نقل قول: چگونه در یک فرم فیلتر شده به رکورد بعدی یا قبلی برویم ؟

    نقل قول نوشته شده توسط padide55 مشاهده تاپیک
    ضمنا همین کار رو داخل خود فرم انجام بدین
    یعنی کد جستجو که داخل لود گذاشتم رو داخل خود فرم یک فیلد تکست ایجاد کنید که با ورود شماره فرد . به همون رکورد بره . اینجوری یک فرم اولیه رو لازم ندارید .

    البته با کوئری هم میشه کار کرد ولی برای کار شما همین روش بهتره . به شرط انکه کد تکراری نداشته باشید
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    سلام ممنون از زحمت شما ولی هدف ما هیچگدام از روش هایی که فرمودین نیست
    1- لیست باکس تعبیه شده در فرم اصلی هیچ نقشی ندارد همینطوری جهت اطلاع گذاشته و نباید درگیر داستان جستجو گردد که بخواهیم اول درون لیست باکس کسی را پیدا کنیم بعد کدش بشینه تو تکست باکس بعد سرچ کنیم
    این داستان مراحل کار رو داره زیاد می کنه که هدف ما این نیست

    2- همینطور اینکه ما در فرم عضویت تکست باکس قرار بدیم و از داخل اون جستجو کنیم ..اینم مد نظر ما نیست

    این صورت مسئله ماست

    یک فرم اصلی داریم --یک تکست باکس و یک دکمه جستجو ......داخل تکست باکس شماره عضویت رو باید تایپ کنیم ..حتما ...بعد جستجو کنیم سند باز بشه و به بتوانیم به رکورد بعدی یا قبلی برویم .....(تکرار می کنم لیست باکس داخل فرم اصلی هیچ نقشی در روند کار ما ندارد فقط جنبه نمایشی دارد.....)

    حتی المکان میخواهیم با کد نویسی این عمل انجام بشه نه کوئری



    ممنون از شما:))


  5. #5
    کاربر دائمی آواتار narpco
    تاریخ عضویت
    فروردین 1397
    محل زندگی
    کرج
    پست
    352

    نقل قول: چگونه در یک فرم فیلتر شده به رکورد بعدی یا قبلی برویم ؟

    و البته فکر کنم همین قطعه کد کافی باشه نظر شما چیه ؟
    Dim MyData As Variant


    MyData = icode


    DoCmd.ShowAllRecords


    Me.Form.icode.SetFocus
    DoCmd.FindRecord MyData
    Me.Form.icode.SetFocus

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار padide55
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    567

    نقل قول: چگونه در یک فرم فیلتر شده به رکورد بعدی یا قبلی برویم ؟

    نقل قول نوشته شده توسط narpco مشاهده تاپیک
    و البته فکر کنم همین قطعه کد کافی باشه نظر شما چیه ؟
    Dim MyData As Variant


    MyData = icode


    DoCmd.ShowAllRecords


    Me.Form.icode.SetFocus
    DoCmd.FindRecord MyData
    Me.Form.icode.SetFocus
    همین کد در لود فرم کافیه
    بقیه موارد رو گذاشتم برای راههای دیگه

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار narpco
    تاریخ عضویت
    فروردین 1397
    محل زندگی
    کرج
    پست
    352

    نقل قول: چگونه در یک فرم فیلتر شده به رکورد بعدی یا قبلی برویم ؟

    من کد رو استفاده کردم و مشکل حل شد ..دم شما گرم

    منتها ممنون میشم توضیح بدین دقیقا چه اتفاقی داره میوفته
    دستورات به ظاهر ساده میان
    و هر خطش مشخصه چیه ولی اینکه چطوری کد رو پیدا می کنه و نفهمیدم ....الان شبیه ادمی میمونم که میپرسه : استامینوفن از کجا میفهمه کجا مون درد میکنه ؟ میره درد رو ساکت می کنه :)))

    ما درستور جستجو رو میزنیم
    فرم مقصد باز میشه
    با کد مورد نظر ما تا اینجاش رو چون خودم نوشتم میفهمم ....بعدش ؟ة؟ة؟

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار padide55
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    567

    نقل قول: چگونه در یک فرم فیلتر شده به رکورد بعدی یا قبلی برویم ؟

    قبل از اجرای فرم
    میره اون عدد رو ذخیره موقت میکنه
    Dim MyData As Variant
    MyData = icode

    بعدش فیلتر فرم که میرفت به همون عدد رو برمیداره و تمام دیتا رو نمایش میده .
    DoCmd.ShowAllRecords

    بعدش سرچ میکنه میره به همون عدد ذخیره شده .
    Me.Form.icode.SetFocus
    DoCmd.FindRecord MyData
    Me.Form.icode.SetFocus

تاپیک های مشابه

  1. کامپوننت تقویم شمسی برای ویندوز10 ویژئال 2019
    نوشته شده توسط mehdi0020 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 31 خرداد 1399, 10:52 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •