نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: استفاده از sqlFileStream در برنامه

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mmbguide
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    منظومه شمسی
    پست
    793

    استفاده از sqlFileStream در برنامه

    سلام

    من در برنامم جهت ارسال فایل به سرور از sqlFileStream استفاده میکنم ولی مشکل اصلی اینکه که حتما باید Integrated Security را فعال کنم و برابر True قرار بدم و اگر فعال بشه Clientها در زمان اجرای برنامه با خطای Untrusted Domain مواجه میشن. لطفا اگر اطلاعاتی دارید راهنمایی بفرمایید. استفاده از sqlFileStream برام اجباریه و از طرفی هم نمیدونم چور باید مشکل Untrusted Domain را نیز حل کنم.

    ممنون
    آخرین ویرایش به وسیله mmbguide : یک شنبه 11 آبان 1399 در 14:05 عصر


  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mmbguide
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    منظومه شمسی
    پست
    793

    نقل قول: استفاده از sqlFileStream در برنامه

    یکی از مشکلات دیگه در زمان بارگذاری فایل های حجیم هستش. در زمان بارگذاری هیچ دستوری رو جدول کار نمیکنه (select, update, insert) تا کاربر بارگذاری فابل تمام بشه. آیا راه حلی وجود داره؟ یعنی اگر تعداد کاربران زیاد بشه باید چکار کرد؟

  3. #3

    نقل قول: استفاده از sqlFileStream در برنامه

    نقل قول نوشته شده توسط mmbguide مشاهده تاپیک
    یکی از مشکلات دیگه در زمان بارگذاری فایل های حجیم هستش. در زمان بارگذاری هیچ دستوری رو جدول کار نمیکنه (select, update, insert) تا کاربر بارگذاری فابل تمام بشه. آیا راه حلی وجود داره؟ یعنی اگر تعداد کاربران زیاد بشه باید چکار کرد؟

    سلام دوست عزیز:
    بهتره از برنامه نویسی موازی استفاده کنید.
    موفق باشید.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mmbguide
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    منظومه شمسی
    پست
    793

    نقل قول: استفاده از sqlFileStream در برنامه

    سلام

    میشه بیشتر توضیح بدید. بیشتر مشکلم در سمت SQL Server هستش. زمانی که فایل رو به سرور ارسال میکنم مشکل با خود sql دارم. نمیتونم Select کنم مگر اینکه فایل کاملا ثبت بشه.

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 26 مرداد 1399, 01:59 صبح
  2. دسته و زیر دسته ها و طریقه نمایش محصولات هر دسته
    نوشته شده توسط rahahost در بخش Laravel Framework
    پاسخ: 16
    آخرین پست: شنبه 06 دی 1393, 23:13 عصر
  3. پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 21 شهریور 1388, 15:26 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •