نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: backup

  1. #1

    backup

    سلام وعرض ادب.در فایل پیوستی امکان تهیه پشتیبان وجود دارد ولی من میخواهم مسیر تهیه فایل پشتیبان را کاربر انتخاب کند. لطفا در مورد تهیه فایل پشتیبان در مسیر دلخواه کمک کنید.با سپاس.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار padide55
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    567

    تهیه فایل پشتیبان در مسیر دلخواه backup

    تهیه فایل پشتیبان در مسیر دلخواه backup

    فایل به روزرسانی شده نهایی
    فایل نمونه
    مسیر فایل پشتیبان را انتخاب و نهایت کلیک کنید backup


    ضمنا
    یک ماژول ایجاد کنید و این کد رو کپی کنید


    Public Function CreateBackup() As Boolean
    Dim Source As String
    Dim Target As String
    Dim a As Integer
    Dim objFSO As Object
    Dim Path As String
    Path = Text3 'CurrentProject.Path 'get location of current folder
    Source = CurrentDb.Name
    Target = Path & "\BackupDB "
    Target = Target & Format(Now(), "mm-dd") & ".accdb"

    ' create the backup
    a = 0
    Set objFSO = CreateObject("Scripting.FileSystemObject")
    a = objFSO.CopyFile(Source, Target, True)
    Set objFSO = Nothing

    End Function



    فرم رو به فایل خودتون کپی کنید . ماژول بالا را هم ایجاد کنید .
    نهایتا بک آپ عمل می نماید.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله padide55 : شنبه 20 دی 1399 در 11:10 صبح

  3. #3

    نقل قول: backup

    عالی بود سپاسگزارم

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1397
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    318

    نقل قول: backup

    با سلام و احترام
    ممنون از اساتید محترم
    من وقتی از فایل بالا استفاده می کنم پیغام خطای زیر را می دهد . لطفا در صورت امکان راهنمائی بفرمائید
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1397
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    318

    نقل قول: backup

    لطفا اساتید محترم راهنمائی بفرمایند

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار padide55
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    567

    نقل قول: backup

    ازتصویر معلومه که در جستجوی درایوها مشکلی ندارید .
    کلیک backupکه میزنید همچین پیغامی میده ؟

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1397
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    318

    نقل قول: backup

    ممنون از توجه جنابعالی
    بله دقیقا زمانی که دکمه بک آپ را می زنم این پیغام صادر می شود

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار padide55
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    567

    نقل قول: backup

    سلام مجدد.
    این فایل رو چک کنید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  9. #9

    نقل قول: تهیه فایل پشتیبان در مسیر دلخواه backup

    سلام و عرض ادب
    دوست عزیز ممنون میشم بفرمائید در کدهای ماژول چه تغییراتی اعمال کنیم که تهیه فایل Backup با ثبت کامل تاریخ شمسی انجام بشه ؟ ( مثلا فایل پشتیبان به صورت BackupDB-99/09/02.accdb ذخیره بشه )

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار padide55
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    567

    نقل قول: backup

    سلام
    اول باید فرمت تاریخ شمسی رو تغییر بدین که کاراکترهای ممنوع در نام گذاری فایل نداشته باشه مثل /
    این کاراکتر یا باید حذف بشه و یا با کاراکتر دیگری ریپلیس بشه . به هر طریق.

    نمونه میگذارم
    اگر ازنرم افزارهای شمسی اکسس استفاده میکنید تاریخ شمسی رو به فیلد mydate فراخوانی کنید و مشکل تبدیل فرمت رو به روش نمونه حل کنید و ....

    البته با کمی تغییر میتونید اصلاح تاریخ رو با کد در دکمه backup ایجاد کنید .
    درماژول هم به همین سبک اول تاریخ شمسی از سیستم فراخوان بشه و بعد علامت / حذف بشه و یا با - ریپلیس بشه و ...
    در نهایت به کد ماژول در مسیر فایل خروجی اضافه بشه

    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله padide55 : یک شنبه 02 آذر 1399 در 13:42 عصر

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1397
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    318

    نقل قول: backup

    مجددا همان پیغام خطا صادر می شود

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار padide55
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    567

    نقل قول: backup

    جالب شد
    این پست تقریبا یک هفته بدون جواب بود
    بعدش بر اساس همون کد سعی کردم مسیر درایو به اون اضافه کنم که حل شد . مرحله بعد مسیر تاریخ رو هم عوض کردم و اون هم حل شد . نمیدونم الان مشکل شما از کجاست

    اول چک کنید در مسیر فولدر انگلیسی باشه یا فارسی فرقی میکنه یا نه ؟

    اینجا من مشکل ندارم

    احتمالا مربوط به فرمت 64 و 32 بیتی ویندوز باشه و من اگاهی کامل از این کدها ندارم . احتمالا مشکل در دستور filecopy و کد vb قبلش هست .
    برنامه نویسی باید اصلاح بشه .


    این فایل رو هم اجرا کنید
    https://barnamenevis.org/showthread....=1#post2435517

    دوستان کمک کنند.
    آخرین ویرایش به وسیله padide55 : یک شنبه 02 آذر 1399 در 15:10 عصر

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار padide55
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    567

    نقل قول: backup

    این تاپیک میگه افیس شما از نظر سکیوریتی باید تنظیم بشه .

    Open Registry Editor.
    Go to: Computer\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Off ice\16.0\Common\COM Compatibility{06290BD5-48AA-11D2-8432-006008C3FBFC}
    Note: you may need to search the registry to find the correct location under HKEY_LOCAL_MACHINE based on your installed Office version.
    Add ActivationFilterOverride
    Set DWORD: 1
    Detailed Instructions:

    Click Start, click Run, type regedit in the Open box, and then click OK. Locate and then click the following key in the registry: HKEY_LOCAL_MACHINE
    On the Edit menu, point to Find, and then enter the following in the Find What: text box: COM Compatibility
    Ensure Keys is selected, and Values and Data are deselected. Next select Match whole string only, click Find Next Locate and then click the following key: {06290BD5-48AA-11D2-8432-006008C3FBFC} Note: if the key is not present you will need to add it. On the Edit menu, point to New, and then click Key. Type in {06290BD5-48AA-11D2-8432-006008C3FBFC}
    On the Edit menu, point to New, and then click DWORD (32-bit) Value
    Type ActivationFilterOverride for the name of the DWORD, and then press Enter.
    Right-click ActivationFilterOverride, and then click Modify.
    In the Value data box, type 1 to enable the registry entry, and then click OK.
    Note to disable the ActivationFilterOverride setting, type 0 (zero), and then click OK.
    Exit Registry Editor, and then restart any open Office application.


    برگرفته شده از لینک

  14. #14
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1397
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    318

    نقل قول: backup

    با سلام و احترام
    متاسفانه بازهم همان پیغام ظاهر می شود

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 16 اردیبهشت 1394, 00:48 صبح
  2. پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 08 اسفند 1389, 10:36 صبح
  3. سوال: ری استور کردن Diffrential BackUp در صورت عدم وجود Full Backup
    نوشته شده توسط MajerajooyeKhallagh در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 11 مهر 1387, 15:33 عصر
  4. set کردن تاریخ ویندوز در backup گیری اتوماتیک به نام backup
    نوشته شده توسط elmira_63 در بخش SQL Server
    پاسخ: 13
    آخرین پست: یک شنبه 03 شهریور 1387, 12:37 عصر
  5. Cmplete Backup - Differential Backup و Transaction Log
    نوشته شده توسط odiseh در بخش SQL Server
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 19 شهریور 1386, 21:04 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •