نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: مشکل دریافت داده های sql در سی شارپ

  1. #1

    Post مشکل دریافت داده های sql در سی شارپ

    سلام خسته نباشید.
    من برای دریافت داده های بانک اطلاعاتی کد های زیر را میزنم ولی 2 تا از کلمات کلیدی رو نداره و نمیشناسه
    ای کد من :
    ;string query = "select * from MyAppOne"
    ;(sqlconnaction connection = new SqlConnection(connectionstring
    ;(SqlDataAdapter adapter = new SqlDataAdapter(query, connection
    ;()DataTable data = new DataTable
    ;(adapter.Fill(data
    ;return data

    کد های sqlconnaction و SqlDataAdapter رو نمیشناسه

    این ارور رو میده :
    Severity Code Description Project File Line Suppression State
    Error CS1069 The type name 'SqlConnection' could not be found in the namespace 'System.Data.SqlClient'. This type has been forwarded to assembly 'System.Data.SqlClient, Version=4.6.1.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b03f5f7f11d50a3a' Consider adding a reference to that assembly.

  2. #2
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379

    نقل قول: مشکل دریافت داده های sql در سی شارپ

    همانطور که خودش در پیام خطا میگه، میبایست در References، یک رفرنس به اسمبلی System.Data.SqlClient اضافه کنید.

تاپیک های مشابه

  1. مبتدی: اموزش ساخت قالب فارسی و ریسپانسیو وردپرسی رو کسی داره ؟
    نوشته شده توسط mohammadreza65 در بخش PHP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 26 آبان 1400, 10:55 صبح
  2. پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 30 بهمن 1392, 09:31 صبح
  3. سورس فارسی نویس، نوشتن فارسی در برنامه هایی که زبان فارسی رو پشتیبانی نمیکنند
    نوشته شده توسط سید حمید حق پرست در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 02 بهمن 1392, 10:00 صبح
  4. سوالی در مورد متنهای فارسی و ادیت فارسی در گوشیهای که فارسی پشتیبانی نمیکنند
    نوشته شده توسط Mehran_Asghari در بخش Java ME : نگارش میکرو جاوا
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 21 بهمن 1385, 17:37 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •