نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: استفاده از curl در php

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار IKHATAMI
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    پست
    51

    Question استفاده از curl در php

    سلام
    من از curl در برنامه استفاده کرده ام در مواردی که url همان localhost هست جواب درسته اما وقتی فایل 2.php در هاست بارگزاری میشه و آدرس url را آدرس سایت قرار می دهم جواب مشکل دار میشه یعنی برگشتی نال میشه.
    ************* فایل 1.php ************
    <?php 
    $data = array('Token'=>'mytoken','Name' => 'Ali');
    $url = 'localhost/2.php';

    $curl = curl_init($url);
    curl_setopt($curl, CURLOPT_URL,$url);
    curl_setopt($curl, CURLOPT_RETURNTRANSFER, true);
    curl_setopt($curl, CURLOPT_CUSTOMREQUEST, "POST");
    curl_setopt($curl, CURLOPT_POSTFIELDS,http_build_query($data));
    curl_setopt($curl, CURLOPT_SSL_VERIFYPEER, false);
    $result = curl_exec($curl);
    curl_close($curl);

    echo $result;
    echo "<br>";

    $result1 = json_decode($result);
    echo ($result1->Token);
    ?>

    ************* فایل 2.php ************
    <?php
    class data{
    public $Token;
    public $Name;
    };
    $dataObj = new data();
    $dataObj->Token = $_POST['Token'] ;
    $dataObj->Name = $_POST['Name'] ;
    $str_data = json_encode($dataObj);
    echo $str_data;
    ?>

    **************** بعد از اجرا
    {"Token":"mytoken","Name":"Ali"}
    mytoken
    ولی اگر فایل 2.php در سایت دیگری باشه و ما آدرس سایت را در url فایل اولی مثلا https://xxx/yy/2.php بگذاریم خروجی میشه :
    {"Token":"mytoken","Name":"Ali"}
    یعنی نمی تونیم به اجزای کلاس دسترسی داشته باشیم البته خروجی result ظاهرش شبیه کلاس هست
    آخرین ویرایش به وسیله IKHATAMI : سه شنبه 13 آبان 1399 در 12:03 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: استفاده از curl در php

    من نفهمیدم مشکل اینه که curl نال برمیگردونه یا خروجیش آبجکت نیست ؟


    اگه نال برمیگردونه
    curl تنظیماتی داره که میتونی فعال کنی بهت بگه اگه ارروری هست

    https://stackoverflow.com/questions/3987006



    اگه آبجکت نیست که خب طبیعیه شما وقتی جیسون کنی تبدیل به رشته میشه و دیگه شی از کلاس نیست باید دیکدش کنی تا دوباره آبجکت بشه

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار IKHATAMI
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    پست
    51

    نقل قول: استفاده از curl در php

    سلام وتشکر من در تابع 1.php دیکد کرده ام ولی این دیکد درلوکال اوکی میشه ودر سایت نه $result1 = json_decode($result);

    echo ($result1->Token);
    آخرین ویرایش به وسیله IKHATAMI : سه شنبه 13 آبان 1399 در 14:06 عصر

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: استفاده از curl در php

    وقتی یک متغیر اونجور یکه انتظار داری نیست
    راهش اینه که var_dump کنی ببینی چی داخلشه


    شما هم خروجی curl رو var_dump کن قبل از دیکد کردن که مطمئن بشی جیسون هستش
    هم بعد از دیکد کردن var_dump کن

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار IKHATAMI
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    پست
    51

    Question نقل قول: استفاده از curl در php

    نقل قول نوشته شده توسط plague مشاهده تاپیک
    وقتی یک متغیر اونجور یکه انتظار داری نیست
    راهش اینه که var_dump کنی ببینی چی داخلشه


    شما هم خروجی curl رو var_dump کن قبل از دیکد کردن که مطمئن بشی جیسون هستش
    هم بعد از دیکد کردن var_dump کن
    خروجی با استفاده از var_damp (در حالتی که فایل 2 روی سرور دیگری غیر از لوکال قرار دارد)
    string(35) "{"Token":"mytoken","Name":"Ali"}"
    NULL

    مشکل کجاست؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: استفاده از curl در php

    خب مشخصه دیگه اول رشته json یک سری کاراکتر داری  که باعث میشه رشته جیسون خراب بشه و قابل دیکد نباشه در نتیجه دیدش null برمیگردونه

تاپیک های مشابه

  1. استفاده از cURL و لاگین کردن
    نوشته شده توسط v4riable در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 28 شهریور 1396, 20:11 عصر
  2. سوال: مشکل در استفاده از CURL
    نوشته شده توسط Tintirio در بخش PHP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 14 بهمن 1393, 04:05 صبح
  3. کمک در استفاده از curl
    نوشته شده توسط shamimi در بخش PHP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 09 آذر 1393, 11:43 صبح
  4. حرفه ای: گرفتن اخبار ورزشی با استفاده از cURL
    نوشته شده توسط trade_mark در بخش PHP
    پاسخ: 9
    آخرین پست: یک شنبه 16 آبان 1389, 12:18 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •