نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: بازشدن وب سایت فقط در مرورگر فایرفاکس

  1. #1

    بازشدن وب سایت فقط در مرورگر فایرفاکس

    سلام
    می خواهم کل صفحات وب سایت مورد نظر در مرورگر فایرکاس باز شود
    واگر از مرورگر دیگری استفاده شد به صفحه خاصی ارجاع داده شود
    چه کدی بنویسم که در تمام Controller استفاده کنم
    باتشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,030

    نقل قول: بازشدن وب سایت فقط در مرورگر فایرفاکس

    اینکه کاربر رو وادار به استفاده از ابزار خاصی بکنین از نظر فنی و اخلاقی هر دو کار بدی هست!

    هنر و حتی وظیفه طراح سایت این هست که سایتش با تمام مرورگرهای مدرن و مهم (اعم از دستکتاپ و موبایل) درست کار کنه.
    اگر هم موارد خاصی هست که فقط بعضی مرورگرها پشتیبانی میکنن (مثل mathml) در خود تگ پیام عدم پشتیبانی میاد.

  3. #3

    نقل قول: بازشدن وب سایت فقط در مرورگر فایرفاکس

    نقل قول نوشته شده توسط mazoolagh مشاهده تاپیک
    اینکه کاربر رو وادار به استفاده از ابزار خاصی بکنین از نظر فنی و اخلاقی هر دو کار بدی هست!

    هنر و حتی وظیفه طراح سایت این هست که سایتش با تمام مرورگرهای مدرن و مهم (اعم از دستکتاپ و موبایل) درست کار کنه.
    اگر هم موارد خاصی هست که فقط بعضی مرورگرها پشتیبانی میکنن (مثل mathml) در خود تگ پیام عدم پشتیبانی میاد.
    سلام
    مهندس این نشد جواب
    هرکار فرمایی به یک چیزی علاقمند است و دلایل خودش را دارد برای کاری که انجام میدهد

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ali_md110
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,181

    نقل قول: بازشدن وب سایت فقط در مرورگر فایرفاکس

    نسخه مرورگر رو بررسی کنید وابتدای صفحه اون اول چک کردن انجام بدید

    var ua=navigator.userAgent,tem,M=ua.match(/(opera|chrome|safari|firefox|msie|trident(?=\/))\/?\s*(\d+)/i) || [];
    if(/trident/i.test(M[1])){
    tem=/\brv[ :]+(\d+)/g.exec(ua) || [];
    return {name:'IE',version:(tem[1]||'')};
    }
    if(M[1]==='Chrome'){
    tem=ua.match(/\bOPR|Edge\/(\d+)/)
    if(tem!=null) {return {name:'Opera', version:tem[1]};}
    }
    M=M[2]? [M[1], M[2]]: [navigator.appName, navigator.appVersion, '-?'];
    if((tem=ua.match(/version\/(\d+)/i))!=null) {M.splice(1,1,tem[1]);}
    //return {
    // name: M[0],
    // version: M[1]
    //};
    var browserName = M[0];
    var version =Number(M[1]);
    var normalVersion = 0;
    console.log(browserName);
    console.log(version);

    //var warning;
    // if (navigator.userAgent.indexOf("Firefox") == -1) {
    // normalVersion = Number(69);
    // console.log(normalVersion);
    // }
    if (browserName=='Firefox') {
    باقی دستورات

    }



  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,030

    نقل قول: بازشدن وب سایت فقط در مرورگر فایرفاکس

    نقل قول نوشته شده توسط Iran58 مشاهده تاپیک
    سلام
    مهندس این نشد جواب
    هرکار فرمایی به یک چیزی علاقمند است و دلایل خودش را دارد برای کاری که انجام میدهد
    سلام و روز خوش
    اتفاقا پاسخ درست همین بود ولی گویا دقت نکردین- وگرنه browser detection یک کار ساده و روتین هست که با گوگل کردن خیلی راحت پیدا میشه ولی کاربردش این که شما خواستین نیست!

    من تابحال بغیر از بعضی سایتهای دولتی و دانشگاهی داخلی (که طراحی سایت رو به آشنای غیرمتخصص میسپرن) هیچ سایت درست و حسابی ندیدم که کاربر رو بخواد مجبور کنه فقط با یک مرورگر خاص کار کنه.
    شما دیدین که یوتیوب شما رو مجبور کنه فقط از کروم استفاده کنین؟
    یا سایت های مایکروسافت فقط با اینترنت اکسپلورر و اج باز بشن؟

    غیر از تحمیل سلیقه شخصی هیچ دلیل دیگه ای نداره اینکار و طراح بعنوان متخصص حتی در صورت اصرار کارفرما نباید زیر بار بره!

    از همه اینها گذشته، اینکار به معنای تشخیص بهتر نیست، بلکه برعکس سیگنالی به کاربر میفرسته که طراح سایت کارش رو بلد نبوده و نمیتونسته سازگاری با همه مرورگرها رو پیاده کنه.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: روش آپلود کردن سایت بر روی هاست و مدیریت محتوای سایت...
    نوشته شده توسط vahid1993 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 07 خرداد 1395, 19:48 عصر
  2. پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 02 اردیبهشت 1394, 12:02 عصر
  3. سوال: مگر 8 بیت یک بایت نمی شود پس چگونه در این الگوریتم تعداد بیت ها یک بایت میشوند؟
    نوشته شده توسط complexcoding در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 14 فروردین 1391, 15:21 عصر
  4. هزینه های احتمالی یک وبسایت تجاری در صورت رعایت کپی رایت
    نوشته شده توسط میلاد قاضی پور در بخش گفتگوی عمومی کامپیوتر و فناوری اطلاعات
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 30 آبان 1389, 08:22 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •