نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: چگونه سه رقم آخر یک عدد صحیح غیر اعشاری را به سمت بالا یا پایین روند کنیم ؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار narpco
    تاریخ عضویت
    فروردین 1397
    محل زندگی
    کرج
    پست
    352

    Lightbulb چگونه سه رقم آخر یک عدد صحیح غیر اعشاری را به سمت بالا یا پایین روند کنیم ؟

    چگونه سه رقم آخر یک عدد صحیح غیر اعشاری را به سمت بالا یا پایین روند کنیم ؟

    سلام بر دوستان روز بخیر
    یک فایل داریم حاوی چند عدد تصادفی غیر اعشاری
    مهم:::::اعداد غیر اعشاری هستند
    هدف : اگر سه رقم اخر اعداد 000 سه تا صفر نبود
    به سمت بالا یا پایین روند شود
    با سپاس

    فایل نمونه
    http://s16.picofile.com/file/8412977600/round_test.rar.html

  2. #2

    نقل قول: چگونه سه رقم آخر یک عدد صحیح غیر اعشاری را به سمت بالا یا پایین روند کنیم ؟

    نقل قول نوشته شده توسط narpco مشاهده تاپیک
    چگونه سه رقم آخر یک عدد صحیح غیر اعشاری را به سمت بالا یا پایین روند کنیم ؟

    سلام بر دوستان روز بخیر
    یک فایل داریم حاوی چند عدد تصادفی غیر اعشاری
    مهم:::::اعداد غیر اعشاری هستند
    هدف : اگر سه رقم اخر اعداد 000 سه تا صفر نبود
    به سمت بالا یا پایین روند شود
    با سپاس

    فایل نمونه
    http://s16.picofile.com/file/8412977600/round_test.rar.html

    Private Sub btn_roundDOWN_Click()
    Text23 = Int(inumber / 1000) * 1000
    End Sub

    Private Sub btn_roundup_Click()
    ronded = Int(-inumber / 1000) * -1000
    End Sub


    اگر بخواهید به نزدیکترین هزارگان (بالا یا پایین) گرد بشه :

    Text44 = Round(inumber / 1000) * 1000

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار narpco
    تاریخ عضویت
    فروردین 1397
    محل زندگی
    کرج
    پست
    352

    نقل قول: چگونه سه رقم آخر یک عدد صحیح غیر اعشاری را به سمت بالا یا پایین روند کنیم ؟

    سلام بسیار عالی دقیق کوتاه و کاربردی بود ......بسیار سپاسگزارم ....

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 24 فروردین 1398, 14:27 عصر
  2. سوال: پایین تر آمدن border در صفحات غیر اصلی
    نوشته شده توسط sahar@b در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 20 تیر 1394, 00:22 صبح
  3. پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 17 شهریور 1392, 00:00 صبح
  4. پاسخ: 8
    آخرین پست: یک شنبه 01 بهمن 1391, 12:15 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •