نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: باز شدن یک فرم با توجه به موقعیت کرسر

  1. #1

    باز شدن یک فرم با توجه به موقعیت کرسر

    سلام
    میخواهم وقتی بر روی تکست باکس فرم شماره 1 فوکوس یا کلیک میشود فرم شماره 2 بر روی کادر سبز رنگ باز شود . عنایت داشته باشین که مکان این تکست باکس متغیر است. و اینکه این فرم با توجه به موقعیت کرسر باید باز شود نه موقعیت مکانی کادر سبز رنگ


    Private Declare Function SetCursorPos Lib "user32.dll" (ByVal X As Long, ByVal Y As Long) As LongPrivate Declare Function SetCursorPos Lib "user32.dll" (ByVal X As Long, ByVal Y As Long) As Long
    Private Declare Function GetWindowRect Lib "user32.dll" (ByVal hwnd As Long, ByRef lpRect As RECT) As Long
    Private Type RECT
    Left As Long
    Top As Long
    Right As Long
    Bottom As Long
    End Type
    Private Sub Text1_Click()
    Dim r As RECT
    GetWindowRect Text1.hwnd, r
    SetCursorPos (r.Left + r.Right) \ 2, (r.Top + r.Bottom) \ 2
    DoCmd.OpenForm "Form2"
    Form_form2.Move ScaleX(r.Left, vbPixels, vbTwips) - Form_form2.Width, ScaleY(r.Top, vbPixels, vbTwips)
    End Sub




    این سوال در بخش وی بی پرسیده ام و در محیط وی بی جواب گرفتم ولی در محیط اکسس کدهای مربوطه به مشکل بر میخورد .
    مشکل من بیشتر مربوط به ScaleX و Scaley است که این خصوصیتها در اکسس وجود ندارد .
    لینک سوال در بخش وی بی
    ممنون میشوم اساتید عزیز راهنمائی بفرمایند
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار padide55
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    567

    نقل قول: باز شدن یک فرم با توجه به موقعیت کرسر

    با سلام
    اول با کد بیسیک باید x,y کرسر رو فراخوانی کنید و چون با رزولوشن کامپیوتر تغییر میکنه دچار مشکل میشین .
    فعلا بر اساس موقعیت کادر سبز براتون اصلاح کردم .
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار padide55
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    567

    نقل قول: باز شدن یک فرم با توجه به موقعیت کرسر

    نقل قول نوشته شده توسط padide55 مشاهده تاپیک
    با سلام
    اول با کد بیسیک باید x,y کرسر رو فراخوانی کنید و چون با رزولوشن کامپیوتر تغییر میکنه دچار مشکل میشین .
    فعلا بر اساس موقعیت کادر سبز براتون اصلاح کردم .
    این نمونه حرکت با کرسر مکان نمای ماوس- تنظیم مکان نمای ماوس خیلی مشکله
    باید رزولوشن مانیتور رو هم با اون ست کنید که دقیق عمل کنه .
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  4. #4

    نقل قول: باز شدن یک فرم با توجه به موقعیت کرسر

    نقل قول نوشته شده توسط padide55 مشاهده تاپیک
    این نمونه حرکت با کرسر مکان نمای ماوس- تنظیم مکان نمای ماوس خیلی مشکله
    باید رزولوشن مانیتور رو هم با اون ست کنید که دقیق عمل کنه .
    ممنون از پیگیریتون جناب padide55

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار soroush_k12
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    گيلان
    پست
    283

    نقل قول: باز شدن یک فرم با توجه به موقعیت کرسر

    نقل قول نوشته شده توسط padide55 مشاهده تاپیک
    این نمونه حرکت با کرسر مکان نمای ماوس- تنظیم مکان نمای ماوس خیلی مشکله
    باید رزولوشن مانیتور رو هم با اون ست کنید که دقیق عمل کنه .
    سلام ممنون میشم نسخه ۲۰۰۳ .mdb این نمونه را آپ‌کنید

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار padide55
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    567

    نقل قول: باز شدن یک فرم با توجه به موقعیت کرسر

    بازشدن فرم دوم بر اساس موقعیت یک لیبل در فرم اصلی
    نمونه 2003
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

تاپیک های مشابه

  1. سوال: چگونه می توان از طریق ip موقعیت مکانی کاربر را پیدا کرد؟
    نوشته شده توسط پیام حیاتی در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 24 شهریور 1394, 02:43 صبح
  2. پاسخ: 9
    آخرین پست: جمعه 04 مهر 1393, 21:02 عصر
  3. خصوصیات جالب توجه جمعیت فعالان و افراد موفق در برنامه نویسی
    نوشته شده توسط eshpilen در بخش گفتگوی عمومی کامپیوتر و فناوری اطلاعات
    پاسخ: 19
    آخرین پست: دوشنبه 02 اسفند 1389, 18:54 عصر
  4. چگونه می توان موقعیت متن را در خروجی های ...
    نوشته شده توسط amin3d در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 16 مرداد 1386, 02:23 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •