نمایش نتایج 1 تا 23 از 23

نام تاپیک: آپدیت شدن فرم و ساب فرم بدون بستن آن

  1. #1

    آپدیت شدن فرم و ساب فرم بدون بستن آن

    سلام یک فرم و ساب فرم دارم که سرچ لحظه‌ای داره
    که همان طور که در عکس می‌بینید اون پایین با استفاده از dcount یک شمارشی را انجام می‌دهد.
    می‌خواستم بدونم میشه کاری کرد که اون شمارش پایین وقتی اون اطلاعات رو اگه کسی تو این فرم تغییر میده بدون اینکه فرم رو ببندیم و باز کنیم آپدیت بشه؟؟
    و کد نویسیش چطوری هست

    سپاس

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار padide55
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    567

    نقل قول: آپدیت شدن فرم و ساب فرم بدون بستن آن

    از کدهای زیر استفاده کنید
    Me.Requery
    Me.subformName.Requery

  3. #3

    نقل قول: آپدیت شدن فرم و ساب فرم بدون بستن آن

    نقل قول نوشته شده توسط padide55 مشاهده تاپیک
    از کدهای زیر استفاده کنید
    Me.Requery
    Me.subformName.Requery
    ممنون تو کدوم رویداد باید این کد رو بزنم؟؟

  4. #4

    نقل قول: آپدیت شدن فرم و ساب فرم بدون بستن آن

    نقل قول نوشته شده توسط padide55 مشاهده تاپیک
    از کدهای زیر استفاده کنید
    Me.Requery
    Me.subformName.Requery
    این آدرس دهیش رو نمیتونم بزنم هی میزنم ارور میده
    مثلا: نام یکی از اون تکست های پایینی text43 هست چجوری باید بزنم
    من تو After update یکی از اون فیلدهای اصلی که وقتی تغییر میکنه میزنم me.text43.requery ارور میده
    نمونه ای دارید بزارید ببینم چجوریه
    این مدلی هم میزنم ارور میدم
    me.forms!subformname!text43.requery

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار padide55
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    567

    نقل قول: آپدیت شدن فرم و ساب فرم بدون بستن آن

    نقل قول نوشته شده توسط parsa70 مشاهده تاپیک
    این آدرس دهیش رو نمیتونم بزنم هی میزنم ارور میده
    مثلا: نام یکی از اون تکست های پایینی text43 هست چجوری باید بزنم
    من تو After update یکی از اون فیلدهای اصلی که وقتی تغییر میکنه میزنم me.text43.requery ارور میده
    نمونه ای دارید بزارید ببینم چجوریه
    این مدلی هم میزنم ارور میدم
    me.forms!subformname!text43.requery
    به این صورت بزنید

    me.forms!subformname.requery
    Me.Requery

    ضمنا فایلتون رو کپی بگیرید .
    فرمها و جدولهای غیر مرتبط اضافی رو حذف کنید .
    جدول مربوطه رو خالی کنید و چند رکورد تمرینی وارد کنید .
    و همین فرم و ساب فرم و جدول مربوطه رو ضمیمه کنید.
    نمونه همون فرم خودتون باشه .

  6. #6

    نقل قول: آپدیت شدن فرم و ساب فرم بدون بستن آن

    SAMPLE.zip
    نقل قول نوشته شده توسط padide55 مشاهده تاپیک
    به این صورت بزنید

    me.forms!subformname.requery
    Me.Requery

    ضمنا فایلتون رو کپی بگیرید .
    فرمها و جدولهای غیر مرتبط اضافی رو حذف کنید .
    جدول مربوطه رو خالی کنید و چند رکورد تمرینی وارد کنید .
    و همین فرم و ساب فرم و جدول مربوطه رو ضمیمه کنید.
    نمونه همون فرم خودتون باشه .
    بفرمایید نمونه را ببینید.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار padide55
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    567

    نقل قول: آپدیت شدن فرم و ساب فرم بدون بستن آن

    چشم . دارم چک میکنم

    این کد جواب داد.
    در رویداد after update ساب فرمتون . فیلد Status


    Private Sub Status_AfterUpdate()

    [Forms]![FRMQrsynagesearch].Refresh
    End Sub

    آخرین ویرایش به وسیله padide55 : دوشنبه 19 آبان 1399 در 12:01 عصر

  8. #8

    نقل قول: آپدیت شدن فرم و ساب فرم بدون بستن آن

    نقل قول نوشته شده توسط padide55 مشاهده تاپیک
    چشم . دارم چک میکنم

    این کد جواب داد.
    در رویداد after update ساب فرمتون . فیلد Status


    Private Sub Status_AfterUpdate()

    [Forms]![FRMQrsynagesearch].Refresh
    End Sub

    دستتون درد نکنه

  9. #9

    نقل قول: آپدیت شدن فرم و ساب فرم بدون بستن آن

    نقل قول نوشته شده توسط padide55 مشاهده تاپیک
    چشم . دارم چک میکنم

    این کد جواب داد.
    در رویداد after update ساب فرمتون . فیلد Status


    Private Sub Status_AfterUpdate()

    [Forms]![FRMQrsynagesearch].Refresh
    End Sub

    سلام شاید این مورد بهتر باشه
    Forms]![FRMQrsynagesearch].text43.Requery]

    فقط یک باگی الان متوجه شدم اون قسمت بالا فایل sample که مربوط به جستجو هست یا جستوی داینامیک وقتی یک ستون رو فیلتر میکنیم و از فیلتر در میاریم سرچ لحظه ای تو کلمات دیگه کار نمیکنه دلیل آن از چی میتونه باشه؟

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار padide55
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    567

    نقل قول: آپدیت شدن فرم و ساب فرم بدون بستن آن

    نمونه فایل کامل همراه با خروجی اکسل رو اینجا ببین
    جمع با فیلتر فعال شد.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  11. #11

    نقل قول: آپدیت شدن فرم و ساب فرم بدون بستن آن

    نقل قول نوشته شده توسط padide55 مشاهده تاپیک
    نمونه فایل کامل همراه با خروجی اکسل رو اینجا ببین
    جمع با فیلتر فعال شد.
    سلام ممنون خیلی روش خوبی بود

    یک مشکلی که الان دارم، توضیحاتش رو میدم و بعدش فایل رو ضمیمه میکنم که ببینید.
    تو اون قسمت آبی که جستو... هست مثلا: محمد، احمد و یاعلی وارد کنیم. خود فرم به صورت خودکار فیلتر میشه و فقط ردیف‌های که توضیحات کارشناس داخلش اون اسامی هست رو میاره. مثلا: الان علی رو اون بالا بنویسید دو تا سطر میاره.
    مشکلی که هست الان اگه تعداد رکوردها بالا باشه و یا همین مقدار هم باشه کاربر هر ستونی رو فیلتر کنه و از فیلتر در بیاره دیگه این جستجو کار نمیکنه.
    و باید فرم دوباره بسته و باز بشه.
    علتش رو میخواستم بدونم از چی هست؟؟ آيا میشه رفع کرد؟
    سپاس
    SAMPLE4.zip

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار padide55
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    567

    نقل قول: آپدیت شدن فرم و ساب فرم بدون بستن آن

    سلام
    کد



    Me.FRMQrsynagesearchSub.Form.FilterOn = False
    DoCmd.ShowAllRecords
    Me.FRMQrsynagesearchSub.Requery





    برای رویدادon click فیلد جستجو گذاشتم . مشکل حل شد.
    بعد از سرچ فیلتر میشه کرد . جمع هم درسته.

    اگر بعد از فیلتر کردن
    در فیلد ابی جستجو کلیک کنید .
    تمام فیلترها رو برمیداره.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله padide55 : پنج شنبه 22 آبان 1399 در 11:50 صبح

  13. #13

    نقل قول: آپدیت شدن فرم و ساب فرم بدون بستن آن

    سلام

    یک کاری نمیشه کرد که اون ردیفی که ستون حذف داره که اطلاعاتی وارد نشده در اون اون ردیف نشون نده و فقط جاهایی که دیتا وارد شده رو نشون بده؟؟

    سپاس

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار padide55
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    567

    نقل قول: آپدیت شدن فرم و ساب فرم بدون بستن آن

    سلام
    در ویرایش ساب فرم
    در تب data
    allow addition رو no قرار بدین

  15. #15

    نقل قول: آپدیت شدن فرم و ساب فرم بدون بستن آن

    نقل قول نوشته شده توسط padide55 مشاهده تاپیک
    سلام
    در ویرایش ساب فرم
    در تب data
    allow addition رو no قرار بدین
    میخوام بشه دیتا وارد کرد ولی تا زمانیکه اون سطر دیتا وارد نشده کنارش ستون حذف نباشه.
    فکر کنم باید با iif بشه همچین کاری کرد.

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار padide55
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    567

    نقل قول: آپدیت شدن فرم و ساب فرم بدون بستن آن

    نقل قول نوشته شده توسط parsa70 مشاهده تاپیک
    میخوام بشه دیتا وارد کرد ولی تا زمانیکه اون سطر دیتا وارد نشده کنارش ستون حذف نباشه.
    فکر کنم باید با iif بشه همچین کاری کرد.
    کد زیر رو در رویداد current فرم استفاده کنیدو یا mouse over باتن حذف
    و یا کلیک باتن حذف که اجرا نشه. و..
    فکر کنم حل بشه

    If Me.NewRecord then
    'do this
    else
    'do that
    end if


    me.hazf.visible=false
    آخرین ویرایش به وسیله padide55 : پنج شنبه 30 بهمن 1399 در 17:43 عصر

  17. #17

    نقل قول: آپدیت شدن فرم و ساب فرم بدون بستن آن

    نقل قول نوشته شده توسط padide55 مشاهده تاپیک
    کد زیر رو در رویداد current فرم استفاده کنیدو یا mouse over باتن حذف
    و یا کلیک باتن حذف که اجرا نشه. و..
    فکر کنم حل بشه

    If Me.NewRecord then
    'do this
    else
    'do that
    end if


    me.hazf.visible=false
    میگه که you cant hide a control that has the focus ارور ۲۱۶۵

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار padide55
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    567

    نقل قول: آپدیت شدن فرم و ساب فرم بدون بستن آن

    me.hazf.enabled=falseغیر فعالش کنید .

  19. #19

    نقل قول: آپدیت شدن فرم و ساب فرم بدون بستن آن

    امکانش هست نمونه بزارید من هرکاری کردم نمیشه

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار padide55
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    567

    نقل قول: آپدیت شدن فرم و ساب فرم بدون بستن آن

    کد دابل کلیک حذف رو به این صورت تغییر بدهید
    در رکورد جدید عمل نکند

    Private Sub txtdelet_DblClick(Cancel As Integer)
    If Me.NewRecord Then
    MsgBox "رکورد خالي قابل حذف نمي باشد"
    Else
    DoCmd.OpenForm "frmMsgDelete"
    With Form_frmMsgDelete
    .Label1.Caption = "آياحذف شود؟"
    .Label2.Caption = "در صورت حذف غير قابل برگشت است."
    .Label2.ForeColor = vbRed
    .Caption = "حذف رکورد"
    End With
    End If
    End Sub



  21. #21

    نقل قول: آپدیت شدن فرم و ساب فرم بدون بستن آن

    نقل قول نوشته شده توسط padide55 مشاهده تاپیک
    کد دابل کلیک حذف رو به این صورت تغییر بدهید
    در رکورد جدید عمل نکند

    Private Sub txtdelet_DblClick(Cancel As Integer)
    If Me.NewRecord Then
    MsgBox "رکورد خالي قابل حذف نمي باشد"
    Else
    DoCmd.OpenForm "frmMsgDelete"
    With Form_frmMsgDelete
    .Label1.Caption = "آياحذف شود؟"
    .Label2.Caption = "در صورت حذف غير قابل برگشت است."
    .Label2.ForeColor = vbRed
    .Caption = "حذف رکورد"
    End With
    End If
    End Sub


    سلام
    مهندس من خوب توضیح ندادم میخوام دیگه اصلا «حذف» رو توی اون ردیف نشون نده «یعنی کلا هیچ دیتایی تو اون ردیف نباشه نه اینکه حذف رنگش تغییری کنه یا هیدن بشه ها»
    یعنی اینجوری باشه

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار padide55
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    567

    نقل قول: آپدیت شدن فرم و ساب فرم بدون بستن آن

    نقل قول نوشته شده توسط parsa70 مشاهده تاپیک
    سلام
    مهندس من خوب توضیح ندادم میخوام دیگه اصلا «حذف» رو توی اون ردیف نشون نده «یعنی کلا هیچ دیتایی تو اون ردیف نباشه نه اینکه حذف رنگش تغییری کنه یا هیدن بشه ها»
    یعنی اینجوری باشه
    سلامdefault="حذف"
    را بردارید

    بجاش

    datasorce


    =iif(fieldcode>=۰;"حذف";" ")



    بجای fieldcode
    نام یکی از فیلدها که همواره پر باشه رو بگذارید.

  23. #23

    نقل قول: آپدیت شدن فرم و ساب فرم بدون بستن آن

    نقل قول نوشته شده توسط padide55 مشاهده تاپیک
    سلامdefault="حذف"
    را بردارید

    بجاش

    datasorce


    =iif(fieldcode>=۰;"حذف";" ")



    بجای fieldcode
    نام یکی از فیلدها که همواره پر باشه رو بگذارید.
    ممنون کارم راه افتاد.

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 21 تیر 1393, 15:12 عصر
  2. گفتگو: امکان استفاده مستقیم از مطالب سایت برنامه نویس تو سایت خدمون
    نوشته شده توسط barbodsoft.com در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 31 اردیبهشت 1390, 01:18 صبح
  3. پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 02 اردیبهشت 1385, 21:13 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •