نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: خروجی اکسل سفارشی

  1. #1

    خروجی اکسل سفارشی

    سلام

    من با این کد از ساب فرم و فرم اصلی خروجی اکسل میگیرفتم که
    البته بعضی از اعداد رو به صورت علامت سوال نشون میداد
    (البته این کد خروجی اکسلی که میداد تمیز بود مثلا: قسمت تیتر رو رنگی میکرد و فاصله ستون خیلی مناسب بود)
    On Error GoTo Image20_Click_Err
    Me.FullSearchtasksub.SetFocus


    DoCmd.RunCommand acCmdSelectAllRecords
    DoCmd.RunCommand acCmdCopy
    Dim xlapp As Object
    Set xlapp = CreateObject("Excel.Application")
    With xlapp
    .Workbooks.add
    .ActiveSheet.PasteSpecial Format:="biff5", Link:=False, DisplayAsIcon:=False






    .cells.Select
    .cells.EntireColumn.AutoFit
    .Visible = True
    .range("a1").Select




    End With
    Image20_Click_Exit:
    Exit Sub
    Image20_Click_Err:
    MsgBox Error$
    Resume Image20_Click_Exit
    End Sub

    به کمک جناب
    قسمتی از کد نویسی رو اینجوری تغییر دادم

      .ActiveSheet.PasteSpecial Format:="Unicode text", Link:=False, DisplayAsIcon:=False



    که مشکل علامت سوال اعداد خوشبختانه رفع شده ولی فایل اکسلی که خروجی میده خیلی اندازه ستون‌ها زیاد هست با اینکه متن داخلشون کمه.
    میخواستم ببینم کلاً میشه تو کد نویسی یک تغییراتی داد مثلا: بگیم فونت نازنین باشه و justify و اندازه ستون‌ها طبیعی باشه و کلاً سفارشی باشه؟؟
    سپاس

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار padide55
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    567

    نقل قول: خروجی اکسل سفارشی

    "GeneralReportWithComments_Pmcs
    این فرمت رو هم تست کنید

  3. #3

    نقل قول: خروجی اکسل سفارشی

    نقل قول نوشته شده توسط padide55 مشاهده تاپیک
    "GeneralReportWithComments_Pmcs
    این فرمت رو هم تست کنید
    این خیلی بهتره ممنون

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    تربت حیدریه
    پست
    131

    نقل قول: خروجی اکسل سفارشی

    این هم یک نمونه برای خروجی اکسل، به همراه ایجاد پوشه، بجای "qry_name" نام کوئری خودتون رو قرار بدهید

    Private Sub cmdExcel_Click()
    On Error GoTo Err_cmdExcel_Click

    Dim strExcelPath As String
    Dim strExcelFile As String

    strExcelPath = Application.CurrentProject.Path & "\Excel_Out"
    strExcelFile = strExcelPath & "\excel_out.xlsx"

    If Len(Dir(strExcelPath & "", vbDirectory)) = 0 Then
    MkDir strExcelPath
    End If

    DoCmd.OutputTo acOutputQuery, "qry_name", acFormatXLSX, strExcelFile, True, "", 0

    Exit_cmdExcel_Click:
    Exit Sub

    Err_cmdExcel_Click:
    MsgBox err.Description
    Resume Exit_cmdExcel_Click

    End Sub

  5. #5

    نقل قول: خروجی اکسل سفارشی

    SAMPLE.zip
    نقل قول نوشته شده توسط sadegh1944 مشاهده تاپیک
    این هم یک نمونه برای خروجی اکسل، به همراه ایجاد پوشه، بجای "qry_name" نام کوئری خودتون رو قرار بدهید

    Private Sub cmdExcel_Click()
    On Error GoTo Err_cmdExcel_Click

    Dim strExcelPath As String
    Dim strExcelFile As String

    strExcelPath = Application.CurrentProject.Path & "\Excel_Out"
    strExcelFile = strExcelPath & "\excel_out.xlsx"

    If Len(Dir(strExcelPath & "", vbDirectory)) = 0 Then
    MkDir strExcelPath
    End If

    DoCmd.OutputTo acOutputQuery, "qry_name", acFormatXLSX, strExcelFile, True, "", 0

    Exit_cmdExcel_Click:
    Exit Sub

    Err_cmdExcel_Click:
    MsgBox err.Description
    Resume Exit_cmdExcel_Click

    End Sub
    ممنون این خیلی خوبه هم اکسل راست چین هست و هم رنگ داره borderها ولی مشکلی که هست وقتی فرم رو فیلتر کنید خروجی اکسل از کل فرم میده و نه اون فیلد‌هایی که فیلتر شدن
    نمونه گذاشتم ببینید متوجه می شوید.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار padide55
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    567

    نقل قول: خروجی اکسل سفارشی

    سلام
    فایل قبلی خودتون
    این کد رو امتحان کنید
    از 0 تا 5 چک کنید
    به نظرم 2 از همه بهتره


    ActiveSheet.PasteSpecial Format:=2, Link:=False, DisplayAsIcon:=False
    آخرین ویرایش به وسیله padide55 : سه شنبه 20 آبان 1399 در 08:16 صبح

  7. #7

    نقل قول: خروجی اکسل سفارشی

    نقل قول نوشته شده توسط padide55 مشاهده تاپیک
    سلام
    فایل قبلی خودتون
    این کد رو امتحان کنید
    از 0 تا 5 چک کنید
    به نظرم 2 از همه بهتره


    .ActiveSheet.PasteSpecial Format:=2, Link:=False, DisplayAsIcon:=False
    سلام
    خوبه ممنون

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    تربت حیدریه
    پست
    131

    نقل قول: خروجی اکسل سفارشی

    نقل قول نوشته شده توسط parsa70 مشاهده تاپیک
    SAMPLE.zip

    ممنون این خیلی خوبه هم اکسل راست چین هست و هم رنگ داره borderها ولی مشکلی که هست وقتی فرم رو فیلتر کنید خروجی اکسل از کل فرم میده و نه اون فیلد‌هایی که فیلتر شدن
    نمونه گذاشتم ببینید متوجه می شوید.
    من چک کردم مشکلی نداشت، در تکس باکس جستجو هر چی وارد کنید در فایل اکسل همونطوری بود.
    شاید شما از فیلترهای عناوین فیلد در سابفرم دیتاشیت استفاده می کنید که در این صورت در فایل اکسل فیلتر نمیشه
    اگر فیلترهای بیشتری لازم دارید بهتر است تکس باکسهای بیشتری روی فرم قرار دهید و از طریق آن فرم را فیلتر کنید

  9. #9

    نقل قول: خروجی اکسل سفارشی

    نقل قول نوشته شده توسط sadegh1944 مشاهده تاپیک
    من چک کردم مشکلی نداشت، در تکس باکس جستجو هر چی وارد کنید در فایل اکسل همونطوری بود.
    شاید شما از فیلترهای عناوین فیلد در سابفرم دیتاشیت استفاده می کنید که در این صورت در فایل اکسل فیلتر نمیشه
    اگر فیلترهای بیشتری لازم دارید بهتر است تکس باکسهای بیشتری روی فرم قرار دهید و از طریق آن فرم را فیلتر کنید
    من از فیلتر سر ستون‌ها استفاده میکنم ستون‌های فیلتر نشده هم تو خروجی اکسل هستند.
    دارم روش کار میکنم ببینم از طریق کد‌ شما هم میشه درست کرد یا نه چون با کد زیر که قبلا استفاد می‌کردم اگه ستونی رو فیلتر میکردم فقط از اون ‌ها خروجی اکسل میداد.
    On Error GoTo Image20_Click_Err
    Me.FullSearchtasksub.SetFocus


    DoCmd.RunCommand acCmdSelectAllRecords
    DoCmd.RunCommand acCmdCopy
    Dim xlapp As Object
    Set xlapp = CreateObject("Excel.Application")
    With xlapp
    .Workbooks.add
    .ActiveSheet.PasteSpecial Format:="biff5", Link:=False, DisplayAsIcon:=False






    .cells.Select
    .cells.EntireColumn.AutoFit
    .Visible = True
    .range("a1").Select




    End With
    Image20_Click_Exit:
    Exit Sub
    Image20_Click_Err:
    MsgBox Error$
    Resume Image20_Click_Exit
    End Sub

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1397
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    318

    نقل قول: خروجی اکسل سفارشی

    با سلام و احترام
    با تشکر از اساتید محترم
    به دلیل اینکه این مطلب بسیار جنبه آموزشی دارد ، لطفا در صورت امکان یک نمونه فایل را بارگذاری بفرمایید .

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار padide55
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    567

    نقل قول: خروجی اکسل سفارشی

    فیلتر نمودن از ساب فرم و
    کپی پیست به اکسل .
    خروجی از روش کپی.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  12. #12

    نقل قول: خروجی اکسل سفارشی

    نقل قول نوشته شده توسط padide55 مشاهده تاپیک
    فیلتر نمودن از ساب فرم و
    کپی پیست به اکسل .
    خروجی از روش کپی.
    سلام یک موردی مهندس
    نمیدونید چرا وقتی خروجی اکسل میده اون قسمت format as table excell توی منوی home اکسل کار نمیکنه؟؟!
    یعنی وقتی رنگ‌ها رو از اون قسمت انتخاب میکنیم مثلا نارنجی یا هر رنگ دیچه چرا رنگ‌ سل ها تغییر نمیکنه؟
    سپاس

  13. #13
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    تربت حیدریه
    پست
    131

    نقل قول: خروجی اکسل سفارشی

    نمونه اصلاح شده ارسال به اکسل با فیلتر از طریق فرم
    البته مجبور شدم یک سری تغییرات تو جداول بدم
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •