نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: رند کردن اعداد

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار sadeghlinux
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    يه جاي واقعا سرسبز!
    پست
    184

    رند کردن اعداد

    سلام دوستان

    من یه تکست باکس دارم که داخلش یه مبلغی رو وارد میکنم

    بعد در تکست باکس دوم درصد رو وارد میکنم که مثلا 20 درصد اضافه بشه (درصد برای اعداد مختلف تغییر می کنه) و در تکست باکس سوم مبلغ نهایی نشون داده میشه.

    حالا من کاری که میخام بکنم اینه که وقتی به مبلغ پایه 20 درصد اضافه میکنم عدد نهایی عدد رُند بشه، مثلا وقتی میشه 250200 تومان من میخام بشه 250000 تومان و یا اگه شد 296920 تومان که میخام بشه 270000 تومان
    بهتره بگم زیر 500 تومان گرد بشه پایین بالای 500 تومان گرد بشه بالا

    " در ضمن تمامی اعداد صحیح می باشد و اعداد اعشاری استفاده نمی کنم "
    لطفا راهنمایی بفرمایید یا اگه قطعه کدی دارید رو برام بفرستید
    ممنون

  2. #2

    نقل قول: رند کردن اعداد

    نقل قول نوشته شده توسط sadeghlinux مشاهده تاپیک
    سلام دوستان

    من یه تکست باکس دارم که داخلش یه مبلغی رو وارد میکنم

    بعد در تکست باکس دوم درصد رو وارد میکنم که مثلا 20 درصد اضافه بشه (درصد برای اعداد مختلف تغییر می کنه) و در تکست باکس سوم مبلغ نهایی نشون داده میشه.

    حالا من کاری که میخام بکنم اینه که وقتی به مبلغ پایه 20 درصد اضافه میکنم عدد نهایی عدد رُند بشه، مثلا وقتی میشه 250200 تومان من میخام بشه 250000 تومان و یا اگه شد 296920 تومان که میخام بشه 270000 تومان
    بهتره بگم زیر 500 تومان گرد بشه پایین بالای 500 تومان گرد بشه بالا

    " در ضمن تمامی اعداد صحیح می باشد و اعداد اعشاری استفاده نمی کنم "
    لطفا راهنمایی بفرمایید یا اگه قطعه کدی دارید رو برام بفرستید
    ممنون

    Private Sub TextBox1_TextChanged(sender As Object, e As EventArgs) Handles TextBox1.TextChanged, TextBox2.TextChanged
    Dim n As Decimal, p As Decimal
    If Decimal.TryParse(TextBox1.Text, n) AndAlso Decimal.TryParse(TextBox2.Text.Replace("%", ""), p) Then
    TextBox3.Text = Math.Round(n * (p / 100) / 10000) * 10000
    Else
    TextBox3.Text = ""
    End If
    End Sub

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار sadeghlinux
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    يه جاي واقعا سرسبز!
    پست
    184

    نقل قول: رند کردن اعداد

    نقل قول نوشته شده توسط the king مشاهده تاپیک

    Private Sub TextBox1_TextChanged(sender As Object, e As EventArgs) Handles TextBox1.TextChanged, TextBox2.TextChanged
    Dim n As Decimal, p As Decimal
    If Decimal.TryParse(TextBox1.Text, n) AndAlso Decimal.TryParse(TextBox2.Text.Replace("%", ""), p) Then
    TextBox3.Text = Math.Round(n * (p / 100) / 10000) * 10000
    Else
    TextBox3.Text = ""
    End If
    End Sub
    ممنونم از پاسخگویی شما بزرگوار

    من کد رو وارد برنامه کردم

    داخل برنامه قیمت پایه 48000 زدم، درصد رو 61 وارد کردم مبلغ نهایی شد 77280

    حالا میخام این 77280 بشه 77000 تومان ! و به عنوان مثال اگه یه درصد دیگه وارد کردم و عدد نهایی شد 77980 بشه 78000 !

    راه حلی هست ؟

  4. #4

    نقل قول: رند کردن اعداد

    نقل قول نوشته شده توسط sadeghlinux مشاهده تاپیک
    ممنونم از پاسخگویی شما بزرگوار

    من کد رو وارد برنامه کردم

    داخل برنامه قیمت پایه 48000 زدم، درصد رو 61 وارد کردم مبلغ نهایی شد 77280

    حالا میخام این 77280 بشه 77000 تومان ! و به عنوان مثال اگه یه درصد دیگه وارد کردم و عدد نهایی شد 77980 بشه 78000 !

    راه حلی هست ؟
    با توصیفی که شما می کنید فکر نکنم کدی که وارد برنامه کرده اید شباهتی به کدی داشته باشه که من ارائه کردم.
    در هر صورت شما 77280 حاصل رو که بدست آورده اید ابتدا تقسیم بر 1000 کنید، بعد Round کنید و بعد ضربدر 1000 کنید تا نتیجه 77000 بشه، یعنی اگر مقدار m رو داشتید :
    1000 * (m / 1000.0)Math.Round

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار sadeghlinux
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    يه جاي واقعا سرسبز!
    پست
    184

    نقل قول: رند کردن اعداد

    نقل قول نوشته شده توسط the king مشاهده تاپیک
    با توصیفی که شما می کنید فکر نکنم کدی که وارد برنامه کرده اید شباهتی به کدی داشته باشه که من ارائه کردم.
    در هر صورت شما 77280 حاصل رو که بدست آورده اید ابتدا تقسیم بر 1000 کنید، بعد Round کنید و بعد ضربدر 1000 کنید تا نتیجه 77000 بشه، یعنی اگر مقدار m رو داشتید :
    1000 * (m / 1000.0)Math.Round
    ممنونم بابت راهنمایی دقیق شما

    با این روش حل شد

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •