نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: ذخیره در بانک اطلاعاتی به صورت علامت ؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار h.rezaee
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    488

    ذخیره در بانک اطلاعاتی به صورت علامت ؟

    سلام...
    علت ذخیره عبارت فارسی در بانک اطلاعاتی به صورت ؟ چیه؟! بانک اطلاعاتی که به صورت مستقیم ذخیره می کنم درسته اما موقعی که از طریق برنامه نوشته شده می خواهم ذخیره کنم به صورت علامت ؟ ذخیره میشه!
    در فایل html مربوطه meta مربوط به utf-8v قرار دادم و در بانک اطلاعاتی هم utf8_general_ci هستش؟!

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mehdin69
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    شیراز- رمزینه
    سن
    30
    پست
    692

    نقل قول: ذخیره در بانک اطلاعاتی به صورت علامت ؟

    سلام وقتتون بخیر
    کاکشن رو به شکل زیر تغییر بدید
    ALTER DATABASE [databasename] COLLATE Arabic_CI_AI
    و در ورژن های بالاتر میتونید بجای عربی به
    Persian_100_CI_AI
    تغییر بدید


  3. #3
    کاربر دائمی آواتار shahab2025
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    تا شعاع فعالیت کیبرد بیسیم خودم
    پست
    510

    نقل قول: ذخیره در بانک اطلاعاتی به صورت علامت ؟

    اگر با ADO.net به بانک متصل هستید قبل از فیلد مربوطه هنگام Insert باید N بگذارید

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 9
    آخرین پست: یک شنبه 14 مهر 1392, 23:25 عصر
  2. پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 22 مرداد 1392, 20:02 عصر
  3. پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 25 فروردین 1392, 16:22 عصر
  4. سوال: روش بازیابی فایل ویدیویی به صورت فریم به فریم به چه صورتی است؟
    نوشته شده توسط Sahari_65 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 03 فروردین 1388, 18:37 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •