نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: مرتب کردن فیلد عددی از نوع PrimaryKey

  1. #1

    مرتب کردن فیلد عددی از نوع PrimaryKey

    سلام
    در نمونه زیر جدولی وجود دارد که دارای یک فیلد عددی از نوع PrimaryKey میباشد . میخواهم از طریق کد نویسی اعداد این فیلد پشت سرهم مرتب شوند و اگر در بین اعداد عددی حذف شده آن عدد مجدد ایجاد شود .
    مثلاً در جدول اعداد فیلد فوق شامل 1،2،3،5 است که میخواهم بصورت 1،2،3،4 مرتب شود
    با تشکر
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    783

    نقل قول: مرتب کردن فیلد عددی از نوع PrimaryKey

    نقل قول نوشته شده توسط atf1379 مشاهده تاپیک
    سلام
    در نمونه زیر جدولی وجود دارد که دارای یک فیلد عددی از نوع PrimaryKey میباشد . میخواهم از طریق کد نویسی اعداد این فیلد پشت سرهم مرتب شوند و اگر در بین اعداد عددی حذف شده آن عدد مجدد ایجاد شود .
    مثلاً در جدول اعداد فیلد فوق شامل 1،2،3،5 است که میخواهم بصورت 1،2،3،4 مرتب شود
    با تشکر
    سلام
    کدهای زیر را جایگزین کدهای قبلی خود کن !

    Private Sub SortId()
    Dim lngCounter As Integer
    Dim dbs As DAO.Database
    Dim rs As DAO.Recordset
    Set dbs = CurrentDb
    Set rs = dbs.OpenRecordset("SELECT * FROM table1")
    Do Until rs.EOF
    rs.Edit
    lngCounter = lngCounter + 1
    rs.Fields("ID") = lngCounter
    rs.Update
    rs.MoveNext
    Loop
    rs.Close
    dbs.Close
    Set rs = Nothing
    Set dbs = Nothing
    End Sub

  3. #3

    نقل قول: مرتب کردن فیلد عددی از نوع PrimaryKey

    نقل قول نوشته شده توسط eb_1345 مشاهده تاپیک
    سلام
    کدهای زیر را جایگزین کدهای قبلی خود کن !

    Private Sub SortId()
    Dim lngCounter As Integer
    Dim dbs As DAO.Database
    Dim rs As DAO.Recordset
    Set dbs = CurrentDb
    Set rs = dbs.OpenRecordset("SELECT * FROM table1")
    Do Until rs.EOF
    rs.Edit
    lngCounter = lngCounter + 1
    rs.Fields("ID") = lngCounter
    rs.Update
    rs.MoveNext
    Loop
    rs.Close
    dbs.Close
    Set rs = Nothing
    Set dbs = Nothing
    End Sub

    سلام
    خیلی عالی

  4. #4

    نقل قول: مرتب کردن فیلد عددی از نوع PrimaryKey

    ممنون کد را کجا باید بزارم؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار padide55
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    567

    نقل قول: مرتب کردن فیلد عددی از نوع PrimaryKey

    نقل قول نوشته شده توسط 145451159 مشاهده تاپیک
    ممنون کد را کجا باید بزارم؟
    در پست خودتون .فایل نمونه پیوست شده توسط دوستان

  6. #6

    نقل قول: مرتب کردن فیلد عددی از نوع PrimaryKey

    سلام اگه فیلد ۱ اتو نامبر باشه و بعضی ردیف ها حذف بشه میشه این کارو کرد و درست سورت کنه؟؟
    سپاس

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار padide55
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    567

    نقل قول: مرتب کردن فیلد عددی از نوع PrimaryKey

    مشکل با سورته یا جایگزینی ردیفهای خالی ؟
    به نظرم بهتره ردیفهای اتونامبر حذف شده رو کاریش نداشته باشید .چون روشی برای کنترل داده های حذف شده هست و معلوم میشه دیتای موردنظر حذف شده و این به درد میخوره.
    در هر صورت
    یا اتونامبر حذف شده دارید و یا ردیف دیگه دارید که اتونامبر نیست
    در هر دو‌مدل این روشها در دو پست اورده شده

  8. #8

    نقل قول: مرتب کردن فیلد عددی از نوع PrimaryKey

    نه مشکل سورت نیست فقط چون کاربرها جدول رو هم نگاه میکنن و رکورد ها رو میشمرن میگن تو ردیف مثلا: ۵۰۰ تا هست و لی رکوردها ی وارده کمتره چون چند رکورد رو حذف کردن خیلی هم مهم نیست بنظرم.
    ولی اگه AUTO NUMBER هم ریست میشد و از اول شمارش میشد بد نبود.
    خیلی سپاس بابت پست‌های آموزشیتون.

  9. #9

    نقل قول: مرتب کردن فیلد عددی از نوع PrimaryKey

    نقل قول نوشته شده توسط parsa70 مشاهده تاپیک
    نه مشکل سورت نیست فقط چون کاربرها جدول رو هم نگاه میکنن و رکورد ها رو میشمرن میگن تو ردیف مثلا: ۵۰۰ تا هست و لی رکوردها ی وارده کمتره چون چند رکورد رو حذف کردن خیلی هم مهم نیست بنظرم.
    ولی اگه AUTO NUMBER هم ریست میشد و از اول شمارش میشد بد نبود.
    خیلی سپاس بابت پست‌های آموزشیتون.


    سلام
    الآن مگه مشکلت برطرف نشده ؟
    جناب eb_1345 در تاپیک زیر در خصوص ریست کردن و اصلاح شماره اتونامبر حذف شده که نمونه گذاشته اند.
    https://barnamenevis.org/showthread....88%D8%AF%D8%9F

تاپیک های مشابه

  1. reset کردن PrimaryKey همه جداول
    نوشته شده توسط forodo در بخش T-SQL
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 03 خرداد 1393, 09:21 صبح
  2. سوال: نحوه ویرایش یک فیلد PrimaryKey در یک رکورد با LINQ
    نوشته شده توسط ashkan1234 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 02 خرداد 1392, 10:00 صبح
  3. امکان تکرار اطلاعات در ستون PrimaryKey شده
    نوشته شده توسط mosaArabi در بخش Access
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 12 دی 1387, 08:57 صبح
  4. گفتگو: ساخت يك فيلد از نوع AutoNumer و PrimaryKey
    نوشته شده توسط UpgradeVB6Code در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 25 اردیبهشت 1387, 10:44 صبح
  5. CreateTable و PrimaryKey
    نوشته شده توسط mzjahromi در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 06 اسفند 1384, 15:32 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •