نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: ارسال ردیف های دیتاگرید ویو به استیمول سافت

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    پست
    86

    ارسال ردیف های دیتاگرید ویو به استیمول سافت

    با سلام و عرض ادب


    دوستان من یک مشکل دارم توی ارسال ردیف های دیتاگریدویو به استیمول سافت..
    من اصلا نمیخوام اطلاعات دیتاگرید توی دیتابیس من ذخیره بشه و فقط میخوام سطرهای دیتاگرید مستقیم بره به استیمول سافت برای چاپ ( یعنی datasource من بشه خود دیتاگرید )


    قطعه کد زیر رو نوشتم ولی خروجی به شکل ماتریس 5 در 5 نمایش داده میشه!!!



    DataTable dt = new DataTable();
    dt.Columns.Add("A");
    dt.Columns.Add("B");
    dt.Columns.Add("C");
    dt.Columns.Add("D");
    dt.Columns.Add("E");
    for (int i = 0; i < guna2DataGridView1.Rows.Count; i++)
    {
    dt.Rows.Add(guna2DataGridView1.Rows[i].Cells[1].Value);
    dt.Rows.Add(guna2DataGridView1.Rows[i].Cells[2].Value);
    dt.Rows.Add(guna2DataGridView1.Rows[i].Cells[3].Value);
    dt.Rows.Add(guna2DataGridView1.Rows[i].Cells[4].Value);
    dt.Rows.Add(guna2DataGridView1.Rows[i].Cells[5].Value);
    }
    stiReport1.RegData("Source1", dt);
    stiReport1.Load(Application.StartupPath + @"\myreport.mrt");
    stiReport1.Show();

  2. #2

    نقل قول: ارسال ردیف های دیتاگرید ویو به استیمول سافت

    اگر دقت کنی داخل حلقه به ازای هر سطر داری ۵سطر اضافه میکنی در صورتی که فقط یک بار لازم هست که در فراخوانی بایست مقادیر را با کاما از هم جدا کنید.

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    پست
    86

    نقل قول: ارسال ردیف های دیتاگرید ویو به استیمول سافت

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud.Afrad مشاهده تاپیک
    اگر دقت کنی داخل حلقه به ازای هر سطر داری ۵سطر اضافه میکنی در صورتی که فقط یک بار لازم هست که در فراخوانی بایست مقادیر را با کاما از هم جدا کنید.

    سلام ممنونم از جوابتون



    DG d = new DG();


    d.type = comboBox1.Text;
    d.num = Convert.ToInt32(guna2TextBox4.Text);
    d.fee = Convert.ToDouble(guna2TextBox2.Text);
    d.deduction = Convert.ToDouble(guna2TextBox5.Text);
    d.sum = (Convert.ToDouble(guna2TextBox4.Text) * (Convert.ToDouble(guna2TextBox2.Text)) - (Convert.ToDouble(guna2TextBox5.Text)));


    list.Add(d);


    guna2DataGridView1.DataSource = null;
    guna2DataGridView1.DataSource = list;





    یک سوال دارم که چطوری با لینکیو بیام مثلا چند ردیف از ستون sum را با هم جمع کنم و تو یک lable نمایش بدم؟

    list.sum()

تاپیک های مشابه

  1. ارسال دیتاسورس گرید ویو به گزارش استیمول ریپورت
    نوشته شده توسط sirvan-me در بخش C#‎‎
    پاسخ: 10
    آخرین پست: یک شنبه 27 مرداد 1398, 11:14 صبح
  2. ارسال 3 گریدویو برای گزارش در استیمول
    نوشته شده توسط mojtaba472 در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 06 آذر 1397, 01:26 صبح
  3. سوال: ارسال اطلاعات دیتاگریدویو به cross tab در استیمول سافت
    نوشته شده توسط mesteramir در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 04 شهریور 1396, 12:39 عصر
  4. سوال: ارسال دیتاگریدویو به استیمول سافت
    نوشته شده توسط ro3vayedel در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 21 شهریور 1393, 19:05 عصر
  5. پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 09 مهر 1392, 04:53 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •