نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: نمایش ریال برای واحد پولی

  1. #1

    نمایش ریال برای واحد پولی

    سلام بدون استفاده از تنظیمات ویندوز میشه این مورد رو نشون داد؟؟
    سپاس

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    733

    نقل قول: نمایش ریال برای واحد پولی

    نقل قول نوشته شده توسط parsa70 مشاهده تاپیک
    سلام بدون استفاده از تنظیمات ویندوز میشه این مورد رو نشون داد؟؟
    سپاس
    سلام

    Private Sub CurrencyText_AfterUpdate()
    CurrencyText = CurrencyText & " ریال"
    End Sub

  3. #3

    نقل قول: نمایش ریال برای واحد پولی

    سلام
    ممنون برای تیبل راهی نداره اونجوری هم ریال نشود بده؟؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    733

    نقل قول: نمایش ریال برای واحد پولی

    نقل قول نوشته شده توسط parsa70 مشاهده تاپیک
    سلام
    ممنون برای تیبل راهی نداره اونجوری هم ریال نشود بده؟؟
    میتوانید از جدولت یک کوئری بسازید و در یکی از ستون های کوئری عبارت زیر را وارد کنید:


    A1: Format([A];"#,##0") & " ریال"

    در این مثال فرض شده فیلد مبلغی شما در جدول A میباشد
    آخرین ویرایش به وسیله eb_1345 : چهارشنبه 28 آبان 1399 در 00:46 صبح

  5. #5

    نقل قول: نمایش ریال برای واحد پولی

    نقل قول نوشته شده توسط eb_1345 مشاهده تاپیک
    میتوانید از جدولت یک کوئری بسازید و در یکی از ستون های کوئری عبارت زیر را وارد کنید:


    A1: Format([A];"#,##0") & " ریال"

    در این مثال فرض شده فیلد مبلغی شما در جدول A میباشد
    یکی رو دیده بودم توی input mask تیبل یک کدی گذاشته بود که ریال رو نشون میداد ولی یادم نمیاد چی بود
    برای مورد ۲ و ۳ امکان گذاشتن نمونه را دارید؟
    سپاس

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار padide55
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    567

    نقل قول: نمایش ریال برای واحد پولی

    سعی کنید در جداول از موارد اضافی استفاده نکنید .شامل. ریال و..
    چون در انجام محاسبات به مشکل برمیخورید .
    این موارد رو در کوئری ها و فرمها و ریپورتها برای مشاهده کاربری بگذارید .
    اصولا جداول در بک گراند کار شما هستند و انچه کاربر می بیند فرمها و گزارشات هست و اونجا باید مفهوم داده ها برای کاربر قابل فهم باشه .

    ضمنا یک تیبل نمونه با فرم بگذارید تا دوستان تغییرات کدهارو در اون اعمال کنند .

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار padide55
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    567

    نقل قول: نمایش ریال برای واحد پولی

    نقل قول نوشته شده توسط eb_1345 مشاهده تاپیک
    سلام

    Private Sub CurrencyText_AfterUpdate()
    CurrencyText = CurrencyText & " ریال"
    End Sub
    این کار رو در فرم ایجاد کنید و تیبل با فیلد short text بگذارید .
    مبلغ و متن ریال با هم ذخیره میشن.
    ولی در نهایت در جمع و ... مشکل پیدا میکنید .
    بهتره فقط در فرم مشاهده کنید و در تیبل فقط اصل مبلغ ذخیره بشه .

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    733

    نقل قول: نمایش ریال برای واحد پولی

    سلام
    فراموش کرده بودم به روش دیگری برای انجام اینکار اشاره کنم و آن اینکه اگر بخواهید در جدول مستقیماً عنوان ریال را به مبلغ فیلد عددی اضافه کنید(بچسبانید) format فیلد را بصورت #,##0" ریال" درج کنید. با این فرمت عنوان ریال به سمت چپ مبلغ اضافه میشود و عدد هم بصورت سه رقم سه رقم نمایش داده میشود .

  9. #9

    نقل قول: نمایش ریال برای واحد پولی

    نقل قول نوشته شده توسط eb_1345 مشاهده تاپیک
    سلام
    فراموش کرده بودم به روش دیگری برای انجام اینکار اشاره کنم و آن اینکه اگر بخواهید در جدول مستقیماً عنوان ریال را به مبلغ فیلد عددی اضافه کنید(بچسبانید) format فیلد را بصورت #,##0" ریال" درج کنید. با این فرمت عنوان ریال به سمت چپ مبلغ اضافه میشود و عدد هم بصورت سه رقم سه رقم نمایش داده میشود .
    سلام ممنون ولی تعداد ارقام خیلی کم میشه ۴ رقم

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    733

    نقل قول: نمایش ریال برای واحد پولی

    نقل قول نوشته شده توسط parsa70 مشاهده تاپیک
    سلام ممنون ولی تعداد ارقام خیلی کم میشه ۴ رقم
    field size فیلد رو چی انتخاب کرده ای ؟
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  11. #11

    نقل قول: نمایش ریال برای واحد پولی

    نقل قول نوشته شده توسط eb_1345 مشاهده تاپیک
    field size فیلد رو چی انتخاب کرده ای ؟
    الان که مثل عکس شما پیش رفتم خوب شد ممنون

تاپیک های مشابه

  1. حرفه ای: فارسی سازی کامپوننت cxGrid از سری کامپوننت های شرکت DevExpress
    نوشته شده توسط HosseinSaberi در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 30
    آخرین پست: شنبه 16 مرداد 1400, 11:11 صبح
  2. پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 27 مرداد 1393, 09:32 صبح
  3. پاسخ: 10
    آخرین پست: چهارشنبه 17 آبان 1391, 19:18 عصر
  4. سلام سورس یا کامپوننت hex editor یا کامپوننت کجا میتونم پیدا کنم
    نوشته شده توسط mehdi_naghous در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 17 آبان 1389, 17:14 عصر
  5. پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 03 دی 1388, 16:01 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •