نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: توضیح منطقی callback function

  1. #1

    توضیح منطقی callback function

    با سلام دوستان تویه مصاحبه ای از من پرسیدند callback function چیه و چطوری استفاده میشه - من گفتم تویه سی شارپ از delegate استفاده میشه اما قبول نکردند - دوستان کسی میدونه توضیح قابل فهمش چیه و آیا من اشتباه گفتم یا نه ؟ ممنون

  2. #2

    نقل قول: توضیح منطقی callback function

    نقل قول نوشته شده توسط behnamps مشاهده تاپیک
    با سلام دوستان تویه مصاحبه ای از من پرسیدند callback function چیه و چطوری استفاده میشه - من گفتم تویه سی شارپ از delegate استفاده میشه اما قبول نکردند - دوستان کسی میدونه توضیح قابل فهمش چیه و آیا من اشتباه گفتم یا نه ؟ ممنون
    callback function در حالت کلی روتینی است که موقع فراخوانی یک روتین دیگه به عنوان پارامتر/آرگومان اعلامش می کنید، معمولا با این هدف که وقتی اجرای اون روتین خاتمه یافت یا به وضعیت مشخصی رسید، callback function مورد نظر شما فراخوانی و اجرا بشه.

    برای پیاده سازی callback function روش های متعددی بکار برده میشه، delegate هم در ساختار برخی از آنها هست.

    با استفاده از Interface ها، مثلا Array.Sort از اینترفیس IComparer استفاده می کنه تا تابع Compare رو شناسایی و فراخوانی کنه :

    var a = new string[] { "Bee", "Apple", "age", "BOOK" };
    Array.Sort(a, StringComparer.OrdinalIgnoreCase);
    MessageBox.Show(string.Join(", ", a));


    مستقیما با استفاده از delegate ها، مثلا Thread با استفاده از delegate ای با نام ThreadStart یک روتین بدون پارامتر ورودی رو شناسایی و فراخوانی می کنه :

    var thread = new Thread(MyProc);
    thread.Start();

    private void MyProc()
    {
    MessageBox.Show("Hello");
    }


    با استفاده از event ها، مثلا Tick در Timer برای نمایش مستمر زمان :

    var t = new Timer();
    t.Tick += t_Tick;
    t.Start();

    private void t_Tick(object sender, EventArgs e)
    {
    Text = DateTime.Now.TimeOfDay.ToString();
    }


    استفاده از عبارت lambda مثلا جمع کردن دو عدد :

    Func<int, int, int> add = (a, b) => (a + b);
    var n = add.Invoke(4, 6);
    MessageBox.Show(n.ToString());

تاپیک های مشابه

  1. سوال: callback function در جاوا اسکریپت
    نوشته شده توسط bftarane در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 13 مهر 1396, 23:47 عصر
  2. سوال در مورد callback function
    نوشته شده توسط حسین محمدی در بخش برنامه نویسی با MFC و ++Visual C
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 28 اردیبهشت 1388, 12:18 عصر
  3. Export کردن یک فانکشن به منظور ساخت CallBack Function
    نوشته شده توسط Hadizadeh در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 14
    آخرین پست: شنبه 27 بهمن 1386, 09:58 صبح
  4. callback function
    نوشته شده توسط zoncpp در بخش برنامه نویسی اسمبلی خانواده x86
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 01 اردیبهشت 1386, 23:36 عصر
  5. Callback function ها چه هستند و چگونه در دلفی فراخوانی می شوند؟
    نوشته شده توسط m-khorsandi در بخش مقالات مرتبط با Delphi/Win32
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 13 اسفند 1385, 07:30 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •