نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: restart کردن تایمرفرم اکسس

  1. #1

    Question restart کردن تایمرفرم اکسس

    سلام دوستان
    من یه فرمی دارم که میخام تایمر اون restart بشه یعنی صفر بشه و دوباره از اول شروع به شمارش کنه میشه در این زمینه کمکم کنید در ضمن صدم ثانیه شمار هم لازم دارم
    خیلی ممنون
    آخرین ویرایش به وسیله Shahramdindoust : جمعه 30 آبان 1399 در 12:34 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار padide55
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    567

    نقل قول: restart کردن تایمرفرم اکسس

    تایمر درون برنامه گذاشته یا autonumberخود فایل هست؟
    برنامه خودتون رو کپی و خالی کنید که فقط فرم مربوطه و جدولش باشه با تعدادی دیتای تمرین.
    ضمیمه کنید

  3. #3

    Question نقل قول: restart کردن تایمرفرم اکسس

    نقل قول نوشته شده توسط padide55 مشاهده تاپیک
    تایمر درون برنامه گذاشته یا autonumberخود فایل هست؟
    برنامه خودتون رو کپی و خالی کنید که فقط فرم مربوطه و جدولش باشه با تعدادی دیتای تمرین.
    ضمیمه کنید
    بله بفرمایین.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار padide55
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    567

    نقل قول: restart کردن تایمرفرم اکسس

    علی الحساب برای اون باتن که داخل فرم هست در رویداد on click
    بنویسید


    timecount=0

    تایمر صفر میشه

    ولی برای تایمر به میلی ثانیه باید مقدار time interval رو تغییر بدین و کمی هم کد نویسی برای تبدیل میلی ثانیه به ثانیه و دقیقه و ساعت میخواد . کمی کار میبره
    آخرین ویرایش به وسیله padide55 : جمعه 30 آبان 1399 در 18:18 عصر

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    793

    نقل قول: restart کردن تایمرفرم اکسس

    نقل قول نوشته شده توسط Shahramdindoust مشاهده تاپیک
    سلام دوستان
    من یه فرمی دارم که میخام تایمر اون restart بشه یعنی صفر بشه و دوباره از اول شروع به شمارش کنه میشه در این زمینه کمکم کنید در ضمن صدم ثانیه شمار هم لازم دارم
    خیلی ممنون
    مثل نمونه ویدئو زیر میخواهی ؟
    https://s17.picofile.com/file/8414700568/Timer.mp4.html

  6. #6

    نقل قول: restart کردن تایمرفرم اکسس

    نقل قول نوشته شده توسط eb_1345 مشاهده تاپیک
    مثل نمونه ویدئو زیر میخواهی ؟
    https://s17.picofile.com/file/8414700568/Timer.mp4.html
    خیلی ممنون مشکل ری استارتم حل شد ولی ... این صدم ثانیه رو چیکار کنم

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار padide55
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    567

    نقل قول: restart کردن تایمرفرم اکسس

    ویدئو رو ندیدم ولی
    اول باید تایم اینتروال رو تغییر بدین به 10 میلی ثانیه.
    چون هر 999 میلی ثانیه میشه یک دقیقه.و شما صدم ثانیه میخواید عدد 10خوبه .
    البته این کار باعث لودشدن هر 10میلی ثانیه فرم‌میشه و سیستم رو سنگین میکنه.
    بعد همش میشه صدم ثانیه.
    حالا باید فرمول جهت تبدیل صدم ثانیه به هر 100 بشه یک ثانیه و هر 60 ثانیه بشه یک دقیقه و هر 60دقیقه بشه یک ساعت و هر 24ساعت بشه یک روز.
    کلا باید کد بنویسید و یا تایمر از اینترنت سرچ کنید
    timer ms access vb
    آخرین ویرایش به وسیله padide55 : جمعه 30 آبان 1399 در 23:14 عصر

  8. #8

    نقل قول: restart کردن تایمرفرم اکسس

    نقل قول نوشته شده توسط padide55 مشاهده تاپیک
    ویدئو رو ندیدم ولی
    اول باید تایم اینتروال رو تغییر بدین .
    بعد همش میشه صدم ثانیه.
    حالا باید فرمول جهت تبدیل صدم ثانیه به هر 1000 بشه یک ثانیه و هر 60 ثانیه بشه یک دقیقه و هر 60دقیقه بشه یک ساعت و هر 24ساعت بشه یک روز.
    کلا باید کد بنویسید و یا تایمر از اینترنت سرچ کنید
    timer ms access vb
    از همگی متشکرم

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار padide55
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    567

    تایمرفرم اکسسms acess sample stopwath

    سلام
    این تایمر استفاده کنید .
    تایمرفرم اکسسms acess sample stopwath
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  10. #10

    نقل قول: تایمرفرم اکسسms acess sample stopwath

    نقل قول نوشته شده توسط padide55 مشاهده تاپیک
    سلام
    این تایمر استفاده کنید .
    تایمرفرم اکسسms acess sample stopwath
    سلام ببخشید یه مشکلی یادم افتاد
    من هر وقت یه فایل اکسسی که دانلود میکنم باز نمیکنه و از کدنویسی اون ایراد میگیره مثلا خطی که شامل عبارت
    user32
    kernel 32 و... باشه رو قرمز میکنه و اجرا نمیشه
    دلیلش چیه؟ مثلا الان برنامه شما رو باز نکرد رفتم تو کدهاش دیدم خط حاویkernel 32 قرمزه.
    در یک کلام اصلا این دو عبارت یعنییی چه؟
    آخرین ویرایش به وسیله Shahramdindoust : شنبه 01 آذر 1399 در 12:30 عصر

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    793

    نقل قول: تایمرفرم اکسسms acess sample stopwath

    نقل قول نوشته شده توسط Shahramdindoust مشاهده تاپیک
    سلام ببخشید یه مشکلی یادم افتاد
    من هر وقت یه فایل اکسسی که دانلود میکنم باز نمیکنه و از کدنویسی اون ایراد میگیره مثلا خطی که شامل عبارت
    user32
    kernel 32 و... باشه رو قرمز میکنه و اجرا نمیشه
    دلیلش چیه؟ مثلا الان برنامه شما رو باز نکرد رفتم تو کدهاش دیدم خط حاویkernel 32 قرمزه.
    در یک کلام اصلا این دو عبارت یعنییی چه؟

    سلام
    حدس میزنم آفیش شما 64 بیتی است . و به احتمال زیاد شما با برنامه هائی که توابع API درآنها بکار رفته مشکل دارید.
    در آفیش 64 بیتی به توابع API باید
    PtrSafe بعد از Declare اضافه شود .
    پس اگر آفیس شما 64 بیتی است تابع GetTickCount رو بصورت زیر تغییر بده !


    #If Win64 Then
    Private Declare PtrSafe Function GetTickCount Lib "kernel32" () As Long
    #Else
    Private Declare Function GetTickCount Lib "kernel32" () As Long
    #End If


    و برای اینکه زین پس مشکلی نداشته باشید وکدهای شما درست اجرا شوند توابع فوق را بصورت فوق در if .... else قرار بده

    این تابع در واقع از توابع API ویندوز می باشد. و زمانی را برمی گرداند و این زمان بر اساس میلی ثانیه می باشد.
    آخرین ویرایش به وسیله eb_1345 : شنبه 01 آذر 1399 در 17:17 عصر

  12. #12

    نقل قول: تایمرفرم اکسسms acess sample stopwath

    نقل قول نوشته شده توسط eb_1345 مشاهده تاپیک

    سلام
    حدس میزنم آفیش شما 64 بیتی است . و به احتمال زیاد شما با برنامه هائی که توابع API درآنها بکار رفته مشکل دارید.
    در آفیش 64 بیتی به توابع API باید
    PtrSafe بعد از Declare اضافه شود .
    پس اگر آفیس شما 64 بیتی است تابع GetTickCount رو بصورت زیر تغییر بده !


    #If Win64 Then
    Private Declare PtrSafe Function GetTickCount Lib "kernel32" () As Long
    #Else
    Private Declare Function GetTickCount Lib "kernel32" () As Long
    #End If


    و برای اینکه زین پس مشکلی نداشته باشید وکدهای شما درست اجرا شوند توابع فوق را بصورت فوق در if .... else قرار بده

    این تابع در واقع از توابع API ویندوز می باشد. و زمانی را برمی گرداند و این زمان بر اساس میلی ثانیه می باشد.

    بله مشکل وافعا همین بود عبارتPtrSafe رو قبل از declare تایپ کردم حل شد؟
    چند نکته و سوال:
    1-اصولا تفاوت نسخه 64 و 32 چیه؟
    2- اگر برنامه ای رو به کاربر بدیم با کدوم بسازیم بهتره؟ خصوصا وقتی کاربر زیاد باشه نمیدونم 64 دارن یا 32
    3- افیس 32 میتونه برنامه های 64 باز کنه یا افیس 64 میتونه برنامه 32 رو باز کنه؟ یا برای هرکدوم جداست

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار padide55
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    567

    نقل قول: تایمرفرم اکسسms acess sample stopwath

    نقل قول نوشته شده توسط Shahramdindoust مشاهده تاپیک
    بله مشکل وافعا همین بود عبارتPtrSafe رو قبل از declare تایپ کردم حل شد؟
    چند نکته و سوال:
    1-اصولا تفاوت نسخه 64 و 32 چیه؟
    2- اگر برنامه ای رو به کاربر بدیم با کدوم بسازیم بهتره؟ خصوصا وقتی کاربر زیاد باشه نمیدونم 64 دارن یا 32
    3- افیس 32 میتونه برنامه های 64 باز کنه یا افیس 64 میتونه برنامه 32 رو باز کنه؟ یا برای هرکدوم جداست
    سلام
    همانطور که eb_1345
    فرمودند . بصورت if در برنامه بنویسید تا همه جا کاربرد داشته باشه.

  14. #14

    نقل قول: تایمرفرم اکسسms acess sample stopwath

    نقل قول نوشته شده توسط padide55 مشاهده تاپیک
    سلام
    همانطور که eb_1345
    فرمودند . بصورت if در برنامه بنویسید تا همه جا کاربرد داشته باشه.
    بله بصورت شرطی جواب میده جهت افزایش اطلاعات اون سوالها را پرسیدم

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل restart شدن اکسس و قفل شدن صفحه vb
    نوشته شده توسط madadi26 در بخش Access
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 25 بهمن 1393, 21:27 عصر
  2. سوال: حل مشکل Restart OLE server outside of microsoft access در اکسس 2007 به بالا
    نوشته شده توسط Nazir Ahmad در بخش Access
    پاسخ: 12
    آخرین پست: چهارشنبه 17 اردیبهشت 1393, 07:43 صبح
  3. restart
    نوشته شده توسط unActive در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 10
    آخرین پست: سه شنبه 19 اردیبهشت 1385, 09:24 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •