نمایش نتایج 1 تا 15 از 15

نام تاپیک: چگونه اطلاعات ساب فرم فیلتر شده را در یک تکست باکس نمایش دهیم ؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار narpco
    تاریخ عضویت
    فروردین 1397
    محل زندگی
    کرج
    پست
    352

    چگونه اطلاعات ساب فرم فیلتر شده را در یک تکست باکس نمایش دهیم ؟

    سلام به دوستان
    یک فایل داریم --یک جدول --یک کوئری برا اساس جدول--دو تا فرم--و یک ساب فرم
    روی فرم 1frm_main_personel کلیک کنید
    روی رکوردها حرکت کنید یک رکورد دلخواه انتخاب کنید
    دکمه فیلتر کردن پرسنل را بزنید
    فرم شماره دو باز میشود 2frm_qry_pesonel
    فرد مورد نظر در وسط فرم شماره دو و در فرم frm_qry_pesonel_sub3 فیلتر شده و نمایش داده میشود
    بعد از فیلتر شدن اطلاعات در فرم 2
    میخواهیم در فرم شماره 2 : در تکست txt_per_info مشخصات فرد فیلتر شده بصورت :
    علی -032155656-کارگر ----نمایش داده شود
    اگر اطلاعاتی در ساب فرم نبود در تکست
    txt_per_info نوشته شود : اطلاعات یافت نشد


    نکته مهم :
    این عملیات باید در رویدار –after aupdate-onload یا هر رویدارد مناسب در فرم شماره 2 یا ساب فرم شماره 3 نوشته شود
    با سپاس
    فایل نمونه

    https://s17.picofile.com/file/841468...bform.rar.html

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    783

    نقل قول: چگونه اطلاعات ساب فرم فیلتر شده را در یک تکست باکس نمایش دهیم ؟

    نقل قول نوشته شده توسط narpco مشاهده تاپیک
    سلام به دوستان
    یک فایل داریم --یک جدول --یک کوئری برا اساس جدول--دو تا فرم--و یک ساب فرم
    روی فرم 1frm_main_personel کلیک کنید
    روی رکوردها حرکت کنید یک رکورد دلخواه انتخاب کنید
    دکمه فیلتر کردن پرسنل را بزنید
    فرم شماره دو باز میشود 2frm_qry_pesonel
    فرد مورد نظر در وسط فرم شماره دو و در فرم frm_qry_pesonel_sub3 فیلتر شده و نمایش داده میشود
    بعد از فیلتر شدن اطلاعات در فرم 2
    میخواهیم در فرم شماره 2 : در تکست txt_per_info مشخصات فرد فیلتر شده بصورت :
    علی -032155656-کارگر ----نمایش داده شود
    اگر اطلاعاتی در ساب فرم نبود در تکست
    txt_per_info نوشته شود : اطلاعات یافت نشد


    نکته مهم :
    این عملیات باید در رویدار –after aupdate-onload یا هر رویدارد مناسب در فرم شماره 2 یا ساب فرم شماره 3 نوشته شود
    با سپاس
    فایل نمونه

    https://s17.picofile.com/file/841468...bform.rar.html

    سلام
    کد زیر رو در همان رویداد Command14_Click فرم یک در آخر کدها اضافه کن !

    Forms![frm_qry_pesonel2].txt_per_info = Forms![frm_qry_pesonel2]![frm_qry_pesonel_sub3].Form.iname & "-" & Forms![frm_qry_pesonel2]![frm_qry_pesonel_sub3].Form.codemelli & "-" & Forms![frm_qry_pesonel2]![frm_qry_pesonel_sub3].Form.Form.job

    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار narpco
    تاریخ عضویت
    فروردین 1397
    محل زندگی
    کرج
    پست
    352

    نقل قول: چگونه اطلاعات ساب فرم فیلتر شده را در یک تکست باکس نمایش دهیم ؟

    سلام عزیز بسیار ممنون
    بیشتر نظرم این هست که بعد از ورود به فرم 2 .-------این عمل در فرم 2 یا 3 انجام بشه ..که اگر رکوردی داخل فرم 3 نبود داخل باکس بنویسه اطلاعاتی یافت نشد


    در حالتی که الان هست کار انجام میشه حرفی نیست ---درست هم هست --منتها اگر در فرم 1 بروی یک رکورد خالی بروید و دکمه فیلتر رو بزنید با خطا رو برو میشید
    درسته که میشه با یک If ساده مشکل رو حل کرد *** ولی بیشتر ذهنم در گیر اینه که چطور میشه از طریق فرم 2 و 3 این کار انجام بشه ....بسیار ممنونم

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    783

    نقل قول: چگونه اطلاعات ساب فرم فیلتر شده را در یک تکست باکس نمایش دهیم ؟

    نقل قول نوشته شده توسط narpco مشاهده تاپیک
    سلام عزیز بسیار ممنون
    بیشتر نظرم این هست که بعد از ورود به فرم 2 .-------این عمل در فرم 2 یا 3 انجام بشه ..که اگر رکوردی داخل فرم 3 نبود داخل باکس بنویسه اطلاعاتی یافت نشد


    در حالتی که الان هست کار انجام میشه حرفی نیست ---درست هم هست --منتها اگر در فرم 1 بروی یک رکورد خالی بروید و دکمه فیلتر رو بزنید با خطا رو برو میشید
    درسته که میشه با یک If ساده مشکل رو حل کرد *** ولی بیشتر ذهنم در گیر اینه که چطور میشه از طریق فرم 2 و 3 این کار انجام بشه ....بسیار ممنونم

    کد زیر رو در رویداد Form_Current سابفرم frm_qry_pesonel_sub3 قرار بده !

    If ID = Form_frm_main_personel1.ID Then
    Me.Parent.txt_per_info = iname & "-" & codemelli & "-" & job
    Else
    Me.Parent.txt_per_info = "ãæÑÏí íÇÝÊ äÔÏ"
    End If


    در کدهای فوق نوشته مقابل Me.Parent.txt_per_info بعد از else موردی یافت نشد میباشد
    آخرین ویرایش به وسیله eb_1345 : جمعه 30 آبان 1399 در 21:06 عصر

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار narpco
    تاریخ عضویت
    فروردین 1397
    محل زندگی
    کرج
    پست
    352

    نقل قول: چگونه اطلاعات ساب فرم فیلتر شده را در یک تکست باکس نمایش دهیم ؟

    عزیز سلام صبح بخیر --و ممنون از شما زحمت کشیدید مشکل حل شد و من ممنونم ---
    یک سئوال خارج از همه از این بحث ها داشتم ...
    پس در نهایت ایا میشود بین فرم 2 و 3 یک همچین کدی نوشت یا خیر جواب نمیده ؟ مرسی

    بعد از فیلتر شدن فرم 2 توسط فرم 1

    در لود فرم 3 بنویسیم "

    یک چیزی شبیه این .......Forms!mform!subform2!txt_test.Value = Me.txt_test3.Value

    یا در لود فرم 2 بنویسیم "

    Me.txt_test3.Value=Forms!mform!subform2!txt_test.V alue

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    783

    نقل قول: چگونه اطلاعات ساب فرم فیلتر شده را در یک تکست باکس نمایش دهیم ؟

    نقل قول نوشته شده توسط narpco مشاهده تاپیک
    عزیز سلام صبح بخیر --و ممنون از شما زحمت کشیدید مشکل حل شد و من ممنونم ---
    یک سئوال خارج از همه از این بحث ها داشتم ...
    پس در نهایت ایا میشود بین فرم 2 و 3 یک همچین کدی نوشت یا خیر جواب نمیده ؟ مرسی

    بعد از فیلتر شدن فرم 2 توسط فرم 1

    در لود فرم 3 بنویسیم "

    یک چیزی شبیه این .......Forms!mform!subform2!txt_test.Value = Me.txt_test3.Value

    یا در لود فرم 2 بنویسیم "

    Me.txt_test3.Value=Forms!mform!subform2!txt_test.V alue

    سلام
    در چنین مواردی برای اجرای درست یک کد باید به زمان و محل اجرای آن کد توجه فرمائید.
    از زمان درخواست باز شدن یک فرم تا نمایش کامل اطلاعات اون چندتا رویداد به ترتیب زیر انجام میشود

    Open → Load → Resize → Activate → Current

    و از زمان درخواست بسته شدن یک فرم تا بسته شدن کامل اون چند رویداد به ترتیب زیر انجام میشود:

    Unload → Deactivate → Close

    و وقتی شما یک فرمی رو باز میکنید که داخل آن یک سابفرم است ابتدا رویدادهای باز شدن فرم به ترتیبی که عرض کردم صورت می گیرد بعد رویداد های سابفرم آن
    بطور مثال در این نمونه شما ، ابتدا در فرم یک با کلیک بر روی کمند باتن فیلتر در خواست باز شدن فرم 2 رو می کنید و شما نمیتوانید تا پایان یافتن رویدادهای فرم 2 اجرای کدی را در سابفرم آن داشته باشید .
    و این کد رو شما باید در آخرین رویداد فرم 3 که Form_Current میباشد درج نمائید و اگر در رویداد های قبل از آن اقدام به درج کد فوق بکنید نتیجه درستی نمی گیرید.
    بدیهیست که بعد از اجرای رویدادهای یک فرم یا گزارش نوبت به اجرای رویداد های مربوط به کنترل های داخل آن فرم یا گزارش میرسد .
    ضمناً شما میتوانید از رویداد Form_Timer هم برای اجرای کد در هرکدام از فرم ها اقدام بکنی و در همان رویداد بعد از در ج کد TimerInterval را برابر صفر قرار دهید که اجرای کد تکرار نشود.
    آخرین ویرایش به وسیله eb_1345 : شنبه 01 آذر 1399 در 16:48 عصر

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار narpco
    تاریخ عضویت
    فروردین 1397
    محل زندگی
    کرج
    پست
    352

    نقل قول: چگونه اطلاعات ساب فرم فیلتر شده را در یک تکست باکس نمایش دهیم ؟

    عزیز ممنون ---توضیح عالی وافی و کافی بود ....من دو روز هست دارم بیل میزنم تو این داستان ----هی میگم چرا جواب نمیده .....بسیار سپاس...

    دو تا نکته ما هنوز منتظر نظر فنی شما در پست ریلیشن شیپ هستیم

    دوم اینکه ...بعنوان یک دوست کوچکتر --جداٌ پیشنهاد میکنم که در فکر یک سایت تخصصی آموزش اکسس و دوره های کوتاه یا بند صفر تا صدی باشید
    تمام سایت های موجود و مشهور صرفامباحث مبتدی و دوره های ساده رو پوشش میدن که در نهایت در کار عملی واقعا بکار من یکی که نیومد
    با اینکه هر چی دوره داشتن من خریدم .....
    به هر حال انشالله در سلامتی کامل باشید .....و ما از دانش فنی شما بهره ببریم ....اگر واقعا تصمیم به وب سایت گرفتین روی همکاری من حساب کنید ...

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار narpco
    تاریخ عضویت
    فروردین 1397
    محل زندگی
    کرج
    پست
    352

    نقل قول: چگونه اطلاعات ساب فرم فیلتر شده را در یک تکست باکس نمایش دهیم ؟

    حالا در ادامه همین سلسله مراتب که فرمودین موضوع جالبی رو همین الان باهاش درگیر هستم
    یک فرم داریم خلاصه لیست مربوط به فیش های حقوقی صادر شده

    یک ساب فرم داریم متصل است به کوئری که از جدول فیش های حقوقی حاصل شده است

    میخواهیم جمع هر فیلد در ساب فرم رو در فرم اصلی نشون بدیم مانند عکس

    یک روشی رو گفتن که در ساب فرم تکست باکس بزارید بعد SUM هر فیلد رو بدست بیارید
    بعد در فرم اصلی هم یک تکست باکس درست کنید و توش بنویسید مثلا --=[FRM_FISH_SUB]![tsum1] که خوب کار میکنه موردی نیست

    منتها این کا رو میخوایم با کد بنویسیم که من نوشتم
    مثلا :
    Sumry_no_of_personel = Forms!FRM_Summary_mon_pay_list!FRM_FISH_SUB!tsum1

    حالا در فرم اصلی یا ساب فرم تو هر رویدادی میزارم کار نمی کنه ...حتما در فرم اصلی باید داخل یک باتن بزارم که فرم کامل لود بشه بعد باتن رو بزنیم تا کار کنه
    ممنون میشم بفرمایید اصول کار کلا همینه و راه حل دیگه ای نداره ؟ یا داره ممنون

    https://s16.picofile.com/file/8414809018/33568.png

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار padide55
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    567

    نقل قول: چگونه اطلاعات ساب فرم فیلتر شده را در یک تکست باکس نمایش دهیم ؟

    سلام
    هفته پیش یک تاپیک بود .با فرم و ساب فرم مشکل داشتیم.حل شد .
    اینجا.
    .

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار narpco
    تاریخ عضویت
    فروردین 1397
    محل زندگی
    کرج
    پست
    352

    نقل قول: چگونه اطلاعات ساب فرم فیلتر شده را در یک تکست باکس نمایش دهیم ؟

    سلام ممنون از توضیحی که دادی فایل اون تاپیک رو نگاه کردم .......ممنون

    اول اینکه مشکل فیلتر شدن و در کل موضوع این تاپیک حل شد

    در پست شماره 8 مطلب جدیدی پرسیدم چون دیدم بی ربط به توضیحات داده شده نیست
    و نیاز ندیدم تاپیک جدید بزنم

    الان بحث تاپیک 8 در مورد اینه که جمع فیلد های تو ساب فرم بیاد تو فرم اصلی--با توضیحاتی که تو پست 8 دادم ...و لینک عکسی که در همون پست 8 هست .ممنون

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار padide55
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    567

    نقل قول: چگونه اطلاعات ساب فرم فیلتر شده را در یک تکست باکس نمایش دهیم ؟

    الان در اون تاپیک جمع ساب فرم میاد داخل فرم اصلی .
    اون پایین نمایش میده .

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار narpco
    تاریخ عضویت
    فروردین 1397
    محل زندگی
    کرج
    پست
    352

    نقل قول: چگونه اطلاعات ساب فرم فیلتر شده را در یک تکست باکس نمایش دهیم ؟

    من این فایل SAMPLE5 رو بررسی کردم تو اون تاپیک خیلی سردرنیاوردم از نحوه کارش ولی فکر نکنم اصلا روش کار من با این فایل یکی باشه

    ما یک دستور vba داریم
    Sumry_no_of_personel = Forms!FRM_Summary_mon_pay_list!FRM_FISH_SUB!tsum1
    که در فرم اصلی هست و داخل یک باتن وقتی اجراش می کنی درست کار می کنه

    هدفم اینه که جایی از فرم قرارش بدم که نیازی نباشه باتن رو بزنم و اپدیت شدن اطلاعات فرم اصلی که جمع فیلدهای داخل ساب فرم رو نشون میده اتوماتیک انجام بده ..همین

    در ساب فرم ما تکست باکس گذاشتیم با نام
    tsum1 که داره sum فیلد مورد نظر ما رو انجام یده تو ساب فرم
    و ما توسط دستور داخل باتن-در فرم اصلی- داریم میگیم مقدار جمع بدست امده را بزار تو Sumry_no_of_personel که در فرم اصلی هست ////
    همین کار رو اتوماتیک انجام بده که نیاز به کلیک کردن روی باتن نباشه قضیه حله



  13. #13
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    783

    نقل قول: چگونه اطلاعات ساب فرم فیلتر شده را در یک تکست باکس نمایش دهیم ؟

    نقل قول نوشته شده توسط padide55 مشاهده تاپیک
    الان در اون تاپیک جمع ساب فرم میاد داخل فرم اصلی .
    اون پایین نمایش میده .
    سلام
    آقای padide55 درست میفرمایند . شما در قسمت ControlSource تکست باکسی که در فرم اصلی میخواهید جمع فیلد سابفرم در آن نمایش داده شود عبارت زیر رو قرار بده :


    =[YourSubformName].[Form]![TextName]


    بجای YourSubformName نام سابفرم و بجای TextName نام تکست باکس سابفرم
    ضمناً استفاده از تابع NZ هم بخاطر اینست که اگر مقدار خالی در فیلدها وجود داشت آن را برابر صفر درنظر بگیره تا نتیجه جمع فیلدها درست بدست آید.

    =Nz([YourSubformName].[Form]![TextName];0)


  14. #14
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    783

    نقل قول: چگونه اطلاعات ساب فرم فیلتر شده را در یک تکست باکس نمایش دهیم ؟

    نقل قول نوشته شده توسط narpco مشاهده تاپیک
    عزیز ممنون ---توضیح عالی وافی و کافی بود ....من دو روز هست دارم بیل میزنم تو این داستان ----هی میگم چرا جواب نمیده .....بسیار سپاس...

    دو تا نکته ما هنوز منتظر نظر فنی شما در پست ریلیشن شیپ هستیم

    دوم اینکه ...بعنوان یک دوست کوچکتر --جداٌ پیشنهاد میکنم که در فکر یک سایت تخصصی آموزش اکسس و دوره های کوتاه یا بند صفر تا صدی باشید
    تمام سایت های موجود و مشهور صرفامباحث مبتدی و دوره های ساده رو پوشش میدن که در نهایت در کار عملی واقعا بکار من یکی که نیومد
    با اینکه هر چی دوره داشتن من خریدم .....
    به هر حال انشالله در سلامتی کامل باشید .....و ما از دانش فنی شما بهره ببریم ....اگر واقعا تصمیم به وب سایت گرفتین روی همکاری من حساب کنید ...

    از محبت جنابعالی بسیار سپاسگزارم

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار padide55
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    567

    نقل قول: چگونه اطلاعات ساب فرم فیلتر شده را در یک تکست باکس نمایش دهیم ؟

    سلام
    برای تاپیک قبلی دنبال روشهای مختلف جمع از ساب فرم به فرم بودم . نهایتا به این sample رسیدم . حتما کاربردیه .


    سه روش جهت جمع از ساب فرم و نمایش در فرم اصلی در فایل اموزشی زیر.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 13
    آخرین پست: دوشنبه 12 آبان 1399, 13:00 عصر
  2. پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 06 فروردین 1396, 09:01 صبح
  3. پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 31 مرداد 1393, 10:12 صبح
  4. پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 28 آذر 1391, 13:48 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •