نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: حفظ حالت Select در Updatepanel

  1. #1

    حفظ حالت Select در Updatepanel

    سلام دوستان
    نتونستم عنوانی بهتر از این پیدا کنم!
    موضوع اینکه داخل Updatepanel یک Postback اتفاق میوفته و Repeater بروز میشه، حالا داخل این Repeater چندتا Div داریم که میخوایم وقتی روی هر کدام کلیک بشه مثلا Border قرمز بشه و بقیه Border ها به حالت قبلی (مثلا خاکستری) تبدیل بشن. این یعنی در هر صورت فقط یک Div با Border قرمز داریم.
    ولی Updatepanel اجازه نمیده، چون براساس قاعده Postback کل صفحه در بکگراند داره بروزمیشه و این یعنی همه چی به Default برمیگیرده.
    روش های زیادی از جمله Jquery (http://jsfiddle.net/L8set2xw/6/ یا http://jsfiddle.net/71aceunv/2/) تست کردم ولی جواب نداد!
    امیدوارم بتونید کمک کنید. چند روزی بدجوری گیر کردم.

    فایل های زیر:
    Soruce : فایل های Asp
    table: اسکریپ جدول
    عکس: نمونه ی پر شدن دو تا جدول
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  2. #2

    نقل قول: حفظ حالت Select در Updatepanel

    سلام
    من برنامه رو دانلود و اجرا کردم و توی جداول هم دیتای تست زدم ( جدول t1 رو : s1 و s2 زدم و جدول t2 رو یه مقدار دیتا بر اساس همین s1 و s2 )

    برنامه رو که اجرا میکنم یه ddl هست که فقط مقدارش s1 هست .

    s1.png

    میشه دقیقا بگید چی میخواید ؟

    ( من یه sample میذارم براتون امیدوارم بدردتون بخوره از اون چیزی مبهمی که توضیح دادید و اون برداشت مبهمی که خودم از صحبتتون داشتم ... چه شود )

  3. #3

    نقل قول: حفظ حالت Select در Updatepanel

    سلام
    هم فایل خودتون رو با jquery درست کردم .

    هم یه چیز شیک تر براتون آماده کردم توی فایل Default2.aspx

    ( فایل Engine.aspx و html.htm و فولدر Files رو باید کپی کنید تو پروژتون )

    آدرس فایل جهت دانلود : https://s17.picofile.com/file/8415876250/test.rar.html

    موفق باشید

  4. #4

    نقل قول: حفظ حالت Select در Updatepanel

    سپاس بیکران از وقتی که گذاشتی
    چشم بررسیش میکنم


تاپیک های مشابه

  1. updatepanel
    نوشته شده توسط paria research for code در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 15
    آخرین پست: سه شنبه 02 تیر 1394, 19:22 عصر
  2. سوال: تایمرم تو یک updatepanel که update میشه updatepanel دوم هم update میکنه؟؟؟؟؟
    نوشته شده توسط hgh.just.hony در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 03 اسفند 1391, 00:50 صبح
  3. سوال: خطاي صفحه در ارتباط با updatepanel
    نوشته شده توسط veniz2008 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 21 آبان 1389, 20:05 عصر
  4. سوال: راهنمایی در مورد Refresh کردن یک UpdatePanel از UpdatePanel دیگر
    نوشته شده توسط hamide_kh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 20 اسفند 1388, 21:05 عصر
  5. پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 19 مرداد 1387, 23:30 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •