نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: رابطه ی یک به یک درcode first

  1. #1

    Question رابطه ی یک به یک درcode first

    سلام بر دوستان خسته نباشید
    من به تازگی با کد فرست کار میکنم برای رابطه یک به یک درکدفرست این کدی ک من نوشتم کجاش غلطه مشکلش چیه؟؟
    ازتون خواهش میکنم جوابم بدید
    Capturey1.PNG
    Capturey2.PNG
    Capturey3.PNG
    Capturey4.PNG
    آخرین ویرایش به وسیله zezemorad : یک شنبه 02 آذر 1399 در 12:33 عصر

  2. #2

    نقل قول: رابطه ی یک به یک درcode first

    یعننی واقعا کسی بلد نیست؟؟؟

  3. #3

    نقل قول: رابطه ی یک به یک درcode first

    در جدول Role و Admin یک collection از کلاس adminRoles ایجاد کنید
    public virtual Icollection<AdminRole> AdminRoles



    کلاس های admin و adminrole باید کلاس های جداگانه باشند چرا در constructor کلاس role تعریف کردید؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ali_md110
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,181

    نقل قول: رابطه ی یک به یک درcode first

    جهت رابطه یک به یک نیاز به هیچ کالکشنی نیست
    اگر کالکشن استفاده شود روابط چندبه یک یا یک به چند ساخته میشود

    کلاس های زیر در نظر بگیرید


    public class Customer
    {
    // ...
    public virtual Order Order{ set; get; }
    }



    public class Order
    {
    // ...
    public virtual Customer Customer { get; set; }
    }



    همین کافی هست
    یعنی یک پراپرتی یا navigation property منتاظر از هر دو کلاس در دو سمت میسازیم
    فقط باید کلاس Principal و Dependent را صراحتا معرفی کنیم
    منظورم از Principal کلاسی هست که داده های اون ابتدا در بانک ثبت میشه وDependent کلاس دوم یا موجودیتی که به دنبال موجودیت اول در بانک ثبت میشه هست
    و این کانفیک میتونید در کلاس Context و در متد OnModelCreating بکار ببرید

    .
    this.HasOptional(x => x.Order)
    principalقسمت // .WithRequired(x => x.Customer)
    .WillCascadeOnDelete();

تاپیک های مشابه

  1. سوال: safe/unsafe code -----managed/unmanaged code
    نوشته شده توسط s.a.s.a.n در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 18 اسفند 1392, 19:52 عصر
  2. مقاله راجع به code performance یا code Optimizations تو سی شارب
    نوشته شده توسط خسرو خان در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 20 مهر 1391, 10:31 صبح
  3. سوال: تفاوت P-Code با native Code در چیست
    نوشته شده توسط click.1387 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 18 شهریور 1388, 14:44 عصر
  4. ایجاد رابطه بین Managed Code و UnManaged Code
    نوشته شده توسط محمد عرب در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 28 اسفند 1384, 01:51 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •