نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: آپدیت کردن چند سطر از DataGridView در سی شارپ

  1. #1

    آپدیت کردن چند سطر از DataGridView در سی شارپ

    با سلام و خسته نباشید خدمت اساتید و همراهان گرامی.من توی پروژه م توی یک حالتی باید حداقل 3 و حداکثر 11 سطر از دیتا گرید ویو رو آپدیت کنم و میخواستم بدونم دوستان چطور میتونن کمک کنن.
    پروژه به این صورت هست که ابتدا باید یک پرونده که ممکنه به 1یا3یا5یا7یا9یا 11 نفر نیاز داشته باشم و باید براشون یک مقداری به عنوان دستمزد در یک فرم دیگه وارد کنم و با دستمزد قبلیشون جمع بشه.ممنون میشم اگه در قالب یک نمونه راهنمایی کنین

  2. #2

    نقل قول: آپدیت کردن چند سطر از DataGridView در سی شارپ

    سلام بهترین روشش اینه ک سمت دیتابیست اینکارو بکنی و بعد آپدیت کنی ومقدار نهایی رو نشون بدی در جدولت ویا در کوئری نمایشش بگی که مقادیر دو جدولو جمع بزنه و بعد نشون بده . ولی روشهای دیگه ای هم هست مثل انداختن جدولت توی datatable و با استفاده از یک حلقه به رکورد مورد نظر برسی و بروزرسانی datatable و وصل اون به گرید و یا استفاده از خاصیت لود جدول و نوشتن شرط ها موقع لود جدول و جایگزینی و یا اینکه خط به خط سطر های جدول رو بخونی و وقتی به سطر مورد نظر رسیدی جایگزین کنی.

  3. #3

    نقل قول: آپدیت کردن چند سطر از DataGridView در سی شارپ

    نمونه کد پیمایش سطر و ستون جدول



    bool dgvIsComplete = true;
    for (int i = 0; i < dataGridView1.Rows.Count; i++)
    {
    for (int j = 0; j < dataGridView1.Columns.Count; j++)
    {
    object obj = dataGridView1.Rows[i].Cells[j].Value;
    if (string.IsNullOrEmpty(Convert.ToString(obj)))
    {
    dgvIsComplete = false;
    break;
    }
    }
    }


  4. #4

    نقل قول: آپدیت کردن چند سطر از DataGridView در سی شارپ

    ممنون از پاسختون دوست عزیز.روال کار پروژه من به اینصورت هست که ما باید توی فرم اصلی با زدن یک دکمه به فرم انتخاب پرونده بریم و اونجا بعد از انتخاب پرونده مورد نظر شماره پرونده رو به فرم اصلی بفرستیم و بعد از اون بر اساس چند پارامتر جستجو رو انجام بدیم که لیست افراد مورد نظرمون رو توی دیتاگرید نشون بدیم . پرونده مشخص میکنه که به 1 نفر یا بیشتر نیاز داریم که میتونه 3یا5یا7یا9 و یا 11 نفر باشه و بعد از انتخاب باید اطلاعات افراد به فرم دیگه انتقال داده بشه که تایید بشه و دستمزد رو هم وارد کنیم که با دستمزد قبلیشون جمع به.مشکلی که من دارم این هست که چجوری میتونم افراد بیشتر از 1 نفر رو انتخاب کنم و انتقال بدم به فرمم که یکی یکی اطلاعاتشون تایید بشه و دستمزد رو وارد کنم با مجموع دستمزدهای قبلیشون جمع بشه و واقعا ممنون میشم اگه در قالب یک نمونه بفرمایید که چجوری انجام میشه

  5. #5

    نقل قول: آپدیت کردن چند سطر از DataGridView در سی شارپ

    میتونی یک ستون از نوع چکباکس به دیتاگرید اضافه کنید که برای انتخاب نفرات ازش استفاده بشه

  6. #6

    نقل قول: آپدیت کردن چند سطر از DataGridView در سی شارپ

    این کار رو کردم اما چجوری به فرم دیگه اونا رو انتقال بدم مشکل دارم باهاش.یعنی چجوری 3 یا 5 یا ... رو انتقال بدم و آپدیت کنم

  7. #7

    نقل قول: آپدیت کردن چند سطر از DataGridView در سی شارپ

    برای انتقال قبلا خیلی سوال و البته جواب داده شده. جستجو کنید.

  8. #8

    نقل قول: آپدیت کردن چند سطر از DataGridView در سی شارپ

    متاسفانه جواب سوال من نیستن چون اونا مخصوص یکی هستن اما من میخوام مثلا 3 تا انتخاب بشه و یکی یکی آپدیت بشن مثلا اولی وارد بشه آپدیت بشه بعد دومی بعد سومی و...
    و اینکه واسه آپدیت کردن چجوری یک عدد دلخواه رو با اعداد قبلی جمع کرد ؟لطفا تو مثال نشون بدین چون پروژه م فقط لنگ این قضیه ست و استاد هم گیر داده که زودتر باید تحویل بدم ممنون میشم

  9. #9

    نقل قول: آپدیت کردن چند سطر از DataGridView در سی شارپ

    انتقال بله اما آپدیت چند سطر نه متاسفانه.من باید اون چند سطر رو به فرم دیگه انتقال بدم و یکی یکی آپدیتشون کنم بصورت یکجا نمیشه

  10. #10

    نقل قول: آپدیت کردن چند سطر از DataGridView در سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط hichkasmehrdad مشاهده تاپیک
    انتقال بله اما آپدیت چند سطر نه متاسفانه.من باید اون چند سطر رو به فرم دیگه انتقال بدم و یکی یکی آپدیتشون کنم بصورت یکجا نمیشه
    داداش شما اول طرز کار با امکانات سی شارپ و سینتکسش رو یاد بگیر بعد اگه جایی سوال داشتی بیا مطرح کن، شما هنوز تو تعریف یه آرایه یا لیستی از اطلاعات موندی، ما هرچی هم راهنماییت کنیم چیزی دستگیرت نمیشه، الان توی این موقعیت شما باید از آرایه یا لیست استفاده کنی و اطلاعاتت رو پاس بدی به فرم دوم، حالا تو فرم دوم هرکاری میخوای انجام بده

  11. #11

    نقل قول: آپدیت کردن چند سطر از DataGridView در سی شارپ

    من با آرایه ها و لیست ها آشنا هستم اما این اولین پروژه منه و وقت یادگیریش رو ندارم الان.شما لطف کن توی یه نمونه این قضیه رو توضیح بده بعدش آموزش سی شارپ رو کامل میکنم

  12. #12

    نقل قول: آپدیت کردن چند سطر از DataGridView در سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط mr.sirwan مشاهده تاپیک
    داداش شما اول طرز کار با امکانات سی شارپ و سینتکسش رو یاد بگیر بعد اگه جایی سوال داشتی بیا مطرح کن، شما هنوز تو تعریف یه آرایه یا لیستی از اطلاعات موندی، ما هرچی هم راهنماییت کنیم چیزی دستگیرت نمیشه، الان توی این موقعیت شما باید از آرایه یا لیست استفاده کنی و اطلاعاتت رو پاس بدی به فرم دوم، حالا تو فرم دوم هرکاری میخوای انجام بده
    من با آرایه ها و لیست ها آشنا هستم اما این اولین پروژه منه و وقت یادگیریش رو ندارم الان.شما لطف کن توی یه نمونه این قضیه رو توضیح بده بعدش آموزش سی شارپ رو کامل میکنم







تاپیک های مشابه

  1. آپدیت اطلاعات ریختن در DataGridView
    نوشته شده توسط reza11_2005 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 10
    آخرین پست: یک شنبه 23 اردیبهشت 1397, 01:40 صبح
  2. سفارشی کردن DataGridView شبیه شیت اکسل ؟
    نوشته شده توسط mehdi_2005 در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 07 آذر 1394, 16:02 عصر
  3. مشکل با آپدیت سطرهای datagridview...!
    نوشته شده توسط khz-web1 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 02 مرداد 1388, 13:37 عصر
  4. آپدیت جدول با Datagridview و SP
    نوشته شده توسط hooooman در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 12 مهر 1387, 21:42 عصر
  5. سوال: مشکل در ادیت DataGridView بایند شده
    نوشته شده توسط hooooman در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 26 اردیبهشت 1387, 10:10 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •