نمایش نتایج 1 تا 35 از 35

نام تاپیک: برگرداندن فوکوس به مکان قبلی

  1. #1

    Question برگرداندن فوکوس به مکان قبلی

    فایلی دارم که تو رویداد keydown تکست باکس های اون setfocusبه تکست باکس روبرو میره و بعد لازمه که دوباره برگرده اونجایی که بود یعنی از تکست 1 میره روی تکست دو یا از روی تکست 3 میره روی تکست 4 و..
    حالا لازمه که دوباره بره جای قبلی. یعنی اگر فوکوس روی تکست دو بود با دکمه برگرده جای قبلی که تکست 1 میشه و اگر روی تکست 4 بود برگرده روی تکست 3
    متاسفانه توضیح دهنده ی خوبی نیستم بنابراین یه فایل ساده ساختم که امیدوارم سرتون رو به درد نیاره
    ممنون
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    734

    نقل قول: برگرداندن فوکوس به مکان قبلی

    نقل قول نوشته شده توسط Shahramdindoust مشاهده تاپیک
    فایلی دارم که تو رویداد keydown تکست باکس های اون setfocusبه تکست باکس روبرو میره و بعد لازمه که دوباره برگرده اونجایی که بود یعنی از تکست 1 میره روی تکست دو یا از روی تکست 3 میره روی تکست 4 و..
    حالا لازمه که دوباره بره جای قبلی. یعنی اگر فوکوس روی تکست دو بود با دکمه برگرده جای قبلی که تکست 1 میشه و اگر روی تکست 4 بود برگرده روی تکست 3
    متاسفانه توضیح دهنده ی خوبی نیستم بنابراین یه فایل ساده ساختم که امیدوارم سرتون رو به درد نیاره
    ممنون
    دو سوال :
    1- آیا غیر از این تعداد تکست باکس ، قرار است تکست باکس یا تکست باکس های دیگری هم بر روی این فرم وجود داشته باشد ؟
    2- آیا میخواهید حتماً از کمند باتن که فوکوس پذیر است برای اینکار استفاده کنید یا نه بجای کمند باتن هم میتوانید از یک کنترلی دیگرمثل یک ایمیج که فوکوس پذیر نیست استفاده کنید.
    آخرین ویرایش به وسیله eb_1345 : سه شنبه 04 آذر 1399 در 13:50 عصر

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار padide55
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    567

    نقل قول: برگرداندن فوکوس به مکان قبلی

    نقل قول نوشته شده توسط eb_1345 مشاهده تاپیک
    دو سوال :
    1- آیا غیر از این تعداد تکست باکس ، قرار است تکست باکس یا تکست باکس های دیگری هم بر روی این فرم وجود داشته باشد ؟
    2- آیا میخواهید حتماً از کمند باتن که فوکوس پذیر است برای اینکار استفاده کنید یا نه بجای کمند باتن هم میتوانید از یک کنترلی دیگرمثل یک ایمیج که فوکوس پذیر نیست استفاده کنید.
    سلام
    به نظرم باید به طریقی اخرین فوکوس ذخیره بشه که با کلیک دوباره برگرده .
    نممونه ابتدایی بنده رو ببینید.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    734

    نقل قول: برگرداندن فوکوس به مکان قبلی

    نقل قول نوشته شده توسط padide55 مشاهده تاپیک
    سلام
    به نظرم باید به طریقی اخرین فوکوس ذخیره بشه که با کلیک دوباره برگرده .
    نممونه ابتدایی بنده رو ببینید.
    سلام
    فکر کنم منظور ایشان فوکوس بر روی تکست باکس قبلیست .مثلاً اگر الآن فوکوس بر روی تکست باکس 20 است با کلیک بر روی کمند باتن فوکوس به تکست باکس 19 منتقل شود .

  5. #5

    نقل قول: برگرداندن فوکوس به مکان قبلی

    نقل قول نوشته شده توسط eb_1345 مشاهده تاپیک
    سلام
    فکر کنم منظور ایشان فوکوس بر روی تکست باکس قبلیست .مثلاً اگر الآن فوکوس بر روی تکست باکس 20 است با کلیک بر روی کمند باتن فوکوس به تکست باکس 19 منتقل شود .
    ذقیقا همینطوره

  6. #6

    نقل قول: برگرداندن فوکوس به مکان قبلی

    نقل قول نوشته شده توسط padide55 مشاهده تاپیک
    سلام
    به نظرم باید به طریقی اخرین فوکوس ذخیره بشه که با کلیک دوباره برگرده .
    نممونه ابتدایی بنده رو ببینید.
    بله همینه
    فقط ببخشید رویداد exit که استفاده کردین مثل lost focus هست؟ یا تفاوت داره؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    734

    نقل قول: برگرداندن فوکوس به مکان قبلی

    حالا چرا برای انتقال فوکوس به تکست باکس بعدی از رویداد KeyDown هر تکست باکس استفاده کرده اید ؟ مگر قرارنیست در این تکست باکس ها چیزی تایپ کنید ؟ در ایصورت اگر بخواهید در تکست باکس حرف یا کلمه ای درج کنیدفوکوس به تکست باکس بعدی منتقل میشود بدون اینکه موفق به درج حرف یا کلمه ای شوید . با مرتب کردن شماره اندیس تکست باکس ها و با استفاده از کلید اینتر یا تب هم میتوانید اینکار رو انجام بدهید.

  8. #8

    نقل قول: برگرداندن فوکوس به مکان قبلی

    نقل قول نوشته شده توسط eb_1345 مشاهده تاپیک
    دو سوال :
    1- آیا غیر از این تعداد تکست باکس ، قرار است تکست باکس یا تکست باکس های دیگری هم بر روی این فرم وجود داشته باشد ؟
    2- آیا میخواهید حتماً از کمند باتن که فوکوس پذیر است برای اینکار استفاده کنید یا نه بجای کمند باتن هم میتوانید از یک کنترلی دیگرمثل یک ایمیج که فوکوس پذیر نیست استفاده کنید.
    بله تعداد تکست باکس ها بالاست ایمیج هم والا بلد نیستم

  9. #9

    نقل قول: برگرداندن فوکوس به مکان قبلی

    نقل قول نوشته شده توسط eb_1345 مشاهده تاپیک
    حالا چرا برای انتقال فوکوس به تکست باکس بعدی از رویداد KeyDown هر تکست باکس استفاده کرده اید ؟ مگر قرارنیست در این تکست باکس ها چیزی تایپ کنید ؟ در ایصورت اگر بخواهید در تکست باکس حرف یا کلمه ای درج کنیدفوکوس به تکست باکس بعدی منتقل میشود بدون اینکه موفق به درج حرف یا کلمه ای شوید . با مرتب کردن شماره اندیس تکست باکس ها و با استفاده از کلید اینتر یا تب هم میتوانید اینکار رو انجام بدهید.
    اخه اون جه که توی تکست باکس ها تایپ میشه مهم نیست و قرار هم نیست ذخیره بشه

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار padide55
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    567

    نقل قول: برگرداندن فوکوس به مکان قبلی

    جالب شد
    دارید با اکسس گیم درست میکنید؟
    حرکت اشیا و حالا ...!!!

    میشه از کد

    SendKeys {up}


    استفاده کنید و در رویداد keypressکد بگذارید برای هر فیلد که مثلا با زدن کلید home به فیلد قبلی بره ؟
    اینجوری دیگه باتن هم نمیخواد .
    یا یک عکس یا همون ایمیج در صفحه بگذارید و در رویداد کلیک اون همین کد رو بنویسید .

  11. #11

    نقل قول: برگرداندن فوکوس به مکان قبلی

    padide55 تقریبا مشکل من رو حل کرد فقط یه سوال
    فقط ببخشید رویداد exit که استفاده شده مثل lost focus هست؟ یا تفاوت داره؟

    در ضمن من از این کد روی دکمه استفاده نمیکنم توی رویداد مورد نظر که اتفاقا اون هم keydown هست

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    734

    نقل قول: برگرداندن فوکوس به مکان قبلی

    نقل قول نوشته شده توسط Shahramdindoust مشاهده تاپیک
    ذقیقا همینطوره
    نقل قول نوشته شده توسط Shahramdindoust مشاهده تاپیک
    بله همینه
    فقط ببخشید رویداد exit که استفاده کردین مثل lost focus هست؟ یا تفاوت داره؟
    توضیحات پست 5 و 6 با هم فرق می کنه ولی هر دو رو تائید کرده ای
    بالاخره کدام یکی مد نظرته ؟ برگشت به فوکوس ماقل آخر یا فوکوس به تکست باکس قبلی ؟

  13. #13

    نقل قول: برگرداندن فوکوس به مکان قبلی

    نقل قول نوشته شده توسط eb_1345 مشاهده تاپیک
    توضیحات پست 5 و 6 با هم فرق می کنه ولی هر دو رو تائید کرده ای
    بالاخره کدام یکی مد نظرته ؟ برگشت به فوکوس ماقل آخر یا فوکوس به تکست باکس قبلی ؟
    بعبارتی میخام به فوکوس بگم برو همون جایی که از اونجا اومدی (آخرین جایی که قبل از حالا اونجا بوده)
    فقط نمیدونم چرا هیشکی رویداد اگزیت و فرقش با لاست فوکوس رو توضیح نمیده

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    734

    نقل قول: برگرداندن فوکوس به مکان قبلی

    چند راه وجود داره ، ولی نباید فراموش کنید که همیشه ساده ترین کار رو که که نیاز به کد نویسی کمتری داره انجام بدهید .

  15. #15

    نقل قول: برگرداندن فوکوس به مکان قبلی

    نقل قول نوشته شده توسط padide55 مشاهده تاپیک
    جالب شد
    دارید با اکسس گیم درست میکنید؟
    حرکت اشیا و حالا ...!!!

    میشه از کد

    SendKeys {up}


    استفاده کنید و در رویداد keypressکد بگذارید برای هر فیلد که مثلا با زدن کلید home به فیلد قبلی بره ؟
    اینجوری دیگه باتن هم نمیخواد .
    یا یک عکس یا همون ایمیج در صفحه بگذارید و در رویداد کلیک اون همین کد رو بنویسید .
    نه بابا شما درباره رویداد exit برام بگو بی زحمت

  16. #16

    نقل قول: برگرداندن فوکوس به مکان قبلی

    نقل قول نوشته شده توسط eb_1345 مشاهده تاپیک
    چند راه وجود داره ، ولی نباید فراموش کنید که همیشه ساده ترین کار رو که که نیاز به کد نویسی کمتری داره انجام بدهید .
    بله استاد همینطوره

  17. #17

    نقل قول: برگرداندن فوکوس به مکان قبلی

    اگر جسارت نیست یک سوالی هم در تالار با عنوان محدودیت اکسس پرسیدم افتخار دادین یه سری بزنین ممنون

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار padide55
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    567

    نقل قول: برگرداندن فوکوس به مکان قبلی

    نقل قول نوشته شده توسط Shahramdindoust مشاهده تاپیک
    نه بابا شما درباره رویداد exit برام بگو بی زحمت
    Open a form and change data in a control:

    Current (form) arrow Enter (control) arrow GotFocus (control) arrow BeforeUpdate (control) arrow AfterUpdate (control)

    Move the focus to another control:

    Exit (control1) arrow LostFocus (control1) arrow Enter (control2) arrow GotFocus (control2)

    Move the focus to another record:

    BeforeUpdate (form) arrow AfterUpdate (form) arrow Exit (control2) arrow LostFocus (control2) arrow Current (form)

    اینجا نگاه کن

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    734

    نقل قول: برگرداندن فوکوس به مکان قبلی

    نقل قول نوشته شده توسط Shahramdindoust مشاهده تاپیک
    نه بابا شما درباره رویداد exit برام بگو بی زحمت
    این موضوع رو در یک تاپیک جدید مطرح کن !

  20. #20

    نقل قول: برگرداندن فوکوس به مکان قبلی

    نقل قول نوشته شده توسط padide55 مشاهده تاپیک
    Open a form and change data in a control:

    Current (form) arrow Enter (control) arrow GotFocus (control) arrow BeforeUpdate (control) arrow AfterUpdate (control)

    Move the focus to another control:

    Exit (control1) arrow LostFocus (control1) arrow Enter (control2) arrow GotFocus (control2)

    Move the focus to another record:

    BeforeUpdate (form) arrow AfterUpdate (form) arrow Exit (control2) arrow LostFocus (control2) arrow Current (form)

    اینجا نگاه کن
    پس ترتیب اتفاقات اینجوریه
    Exit (control) LostFocus (control) Unload (form) Deactivate (form) Close (form)

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    734

    نقل قول: برگرداندن فوکوس به مکان قبلی

    بالاخره نفهمیدیم میخواهی چیکار کنی

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار padide55
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    567

    نقل قول: برگرداندن فوکوس به مکان قبلی

    نقل قول نوشته شده توسط eb_1345 مشاهده تاپیک
    این موضوع رو در یک تاپیک جدید مطرح کن !
    سلام
    لطف کنید چون اشراف دارید بصورت پست اموزشی با تشریح فارسی ایجاد کنید .ممنون میشیم .

  23. #23

    نقل قول: برگرداندن فوکوس به مکان قبلی

    نقل قول نوشته شده توسط eb_1345 مشاهده تاپیک
    بالاخره نفهمیدیم میخواهی چیکار کنی
    البته من مرموز نیستم فقط از بس بخاطر کورونا بیکاری و بی پولی کشیدم قاطی کردم
    شوخی کردم کارم که تموم شه لینک دانلودش رو میذارم اگر دوست داشتید ارزیابی کنید

  24. #24
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    734

    نقل قول: برگرداندن فوکوس به مکان قبلی

    نقل قول نوشته شده توسط padide55 مشاهده تاپیک
    سلام
    لطف کنید چون اشراف دارید بصورت پست اموزشی با تشریح فارسی ایجاد کنید .ممنون میشیم .
    مطلب خاصی نداره
    رویداد Exit قبل از رویداد LostFocus رخ می دهد.
    رویداد LostFocus زمانی فراخوانی می شود که یک کنترل در حال از دست دادن فکوس است (زمانی که فرمان انتقال فکوس صادر شده) و Exit زمانی که کنترل بعدی فکوس را گرفته فراخوانی می شود.
    به بیانی ساده تر رویداد Exit فقط زمانی رخ می دهد که روی کنترل دیگری روی فرم کلیک کنید.
    Exit توانایی لغو تغییر فوکوس رو داره ولی LostFocus این کار رو نمتواند انجام دهد . اگر دقت کرده باشید رویداد Exit بصورت Exit(Cancel As Integer) است . و همین آرگومان Cancel باعث لغو انتقال فوکوس به کنترل دیگر میشود.به کد زیر توجه بفرما :

    Private Sub LastName_Exit(Cancel As Integer)
    If IsNull(LastName) Or LastName = "" Then
    Cancel = True
    End If
    End Sub

    کد فوق به ما میگه اگر فیلد LastName خالی بود عمل خارج شدن انجام نشود
    پس اگر کد ما بر تغییر فوکوس تأثیر نمی گذاره ، میتوانیم از LostFocus استفاده کنیم.
    بنابراین استفاده از رویدادهای Exit یا LostFocus بستگی به کاری که قرار است انجام بدهیم داره

  25. #25
    کاربر دائمی آواتار padide55
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    567

    نقل قول: برگرداندن فوکوس به مکان قبلی

    سوال
    چه کدی و‌چه رویدادی بنویسیم که عملکرد اینتر و تب. برعکس عمل کنه . در مثال اصلی .بدون باتن
    مثلا
    sendkey {up}

    میخوایم فقط یک کد بنویسیم و کلا مکان نما با زدن یک کلید
    با دستور acci .کد صفحه کلید رو تشخیص بده . هرجای فرم که باشیم.و بعد دستور برگشت به فیلد قبلی رو اجرا کنه .
    .برعکس برگرده به فیلد قبلی و قبلی .
    برای هر فیلد کد جدا نخواد.

  26. #26
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    734

    نقل قول: برگرداندن فوکوس به مکان قبلی

    نقل قول نوشته شده توسط padide55 مشاهده تاپیک
    سوال
    چه کدی و‌چه رویدادی بنویسیم که عملکرد اینتر و تب. برعکس عمل کنه . در مثال اصلی .بدون باتن
    مثلا
    sendkey {up}

    میخوایم فقط یک کد بنویسیم و کلا مکان نما با زدن یک کلید
    با دستور acci .کد صفحه کلید رو تشخیص بده . هرجای فرم که باشیم.و بعد دستور برگشت به فیلد قبلی رو اجرا کنه .
    .برعکس برگرده به فیلد قبلی و قبلی .
    برای هر فیلد کد جدا نخواد.
    ........................................
    آخرین ویرایش به وسیله eb_1345 : سه شنبه 04 آذر 1399 در 20:08 عصر

  27. #27
    کاربر دائمی آواتار padide55
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    567

    نقل قول: برگرداندن فوکوس به مکان قبلی

    جدا سوال کردم .
    اگر میدونستم که از اول همون کار رو پیشنهاد میدادم .
    کد که همینه ؟
    رویدادش
    on current فرم‌خوبه یا جای دیگه ؟

  28. #28
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    734

    نقل قول: برگرداندن فوکوس به مکان قبلی

    نقل قول نوشته شده توسط padide55 مشاهده تاپیک
    جدا سوال کردم .
    اگر میدونستم که از اول همون کار رو پیشنهاد میدادم .
    کد که همینه ؟
    رویدادش
    on current فرم‌خوبه یا جای دیگه ؟
    کد رو بصورت زیر تغییر دادم . تست نکردم
    الآن عجله دارم جائی باید بروم
    شما امتحان کنید ایراد داشت اگه امکان داشت بعداً رفعش می کنم


    Private Sub Form_KeyDown(KeyCode As Integer, Shift As Integer)
    If KeyCode = 13 Or KeyCode = 9 Then
    KeyCode = 37
    End If
    End Sub



  29. #29
    کاربر دائمی آواتار padide55
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    567

    نقل قول: برگرداندن فوکوس به مکان قبلی

    سلام
    ممنون
    اینو میخواستم
    Form_KeyDown

  30. #30

    نقل قول: برگرداندن فوکوس به مکان قبلی

    یک سوال
    در جایی خواندم که برای غیرفال کردن کلید اینتر در فرم باید از کد
    me.Application.SetOption "move after enter", 0
    استفاده کرد اما برای غیر فعال کردن tab هیچ کدی پیدا نکردم

  31. #31
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    734

    نقل قول: برگرداندن فوکوس به مکان قبلی

    نقل قول نوشته شده توسط Shahramdindoust مشاهده تاپیک
    یک سوال
    در جایی خواندم که برای غیرفال کردن کلید اینتر در فرم باید از کد
    me.Application.SetOption "move after enter", 0
    استفاده کرد اما برای غیر فعال کردن tab هیچ کدی پیدا نکردم

    کد رو در پست های قبلی قرار داده بودم

    Private Sub Form_KeyDown(KeyCode As Integer, Shift As Integer)
    If KeyCode = 13 Or KeyCode = 9 Then
    KeyCode = 0
    End If
    End Sub

    کد اسکی اینتر 13 و تب هم 9 است
    فقط یادت باشه برای اینکه این کد کار کنه key preview فرم باید در حالت yes باشه
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  32. #32

    نقل قول: برگرداندن فوکوس به مکان قبلی

    نقل قول نوشته شده توسط eb_1345 مشاهده تاپیک
    کد رو در پست های قبلی قرار داده بودم

    Private Sub Form_KeyDown(KeyCode As Integer, Shift As Integer)
    If KeyCode = 13 Or KeyCode = 9 Then
    KeyCode = 0
    End If
    End Sub

    کد اسکی اینتر 13 و تب هم 9 است
    فقط یادت باشه برای اینکه این کد کار کنه key preview فرم باید در حالت yes باشه
    آقا اجازه؟
    این کد فقط تب و اینتر رو تو یکی از فرم ها غیرفعال میکنه اون کدی که من بالا نوشتم اینتر رو تو کل فایل غیر فعال میکنه توی تک تک فرم ها نمیشه خیلی وقت میگیره اینو کپی کنم
    البته من همچین بلایی سر کد آوردم جواب نداد
    me.Application.SetOption "move after tab", 0
    البته از خودم در آوردم

  33. #33
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    734

    نقل قول: برگرداندن فوکوس به مکان قبلی

    نقل قول نوشته شده توسط Shahramdindoust مشاهده تاپیک
    آقا اجازه؟
    این کد فقط تب و اینتر رو تو یکی از فرم ها غیرفعال میکنه اون کدی که من بالا نوشتم اینتر رو تو کل فایل غیر فعال میکنه توی تک تک فرم ها نمیشه خیلی وقت میگیره اینو کپی کنم
    البته من همچین بلایی سر کد آوردم جواب نداد
    me.Application.SetOption "move after tab", 0
    البته از خودم در آوردم

    با کد فوق یکی از گزینه های حرکت کرسر بعد از اینتر کردن انتخاب میشود .
    درج 0 در کد فوق یعنی عدم جابجائی و نقل مکان ، عدد 1 یعنی انتقال کرسر به فیلد بعدی و عدد 3 هم یعنی انتقال کرسر به رکورد بعدی
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله eb_1345 : شنبه 08 آذر 1399 در 02:17 صبح

  34. #34

    نقل قول: برگرداندن فوکوس به مکان قبلی

    اخه میدونید مشکل چیه؟ کاربر که نمیتونه خودش بره غیر فعال کنه چون ریبون ها رو میخام مخفی کنم. و همچنین این تصویر که حضرتعالی نشون دادین جزو تنظیمات CURRENT DATABASE نیست و توی فایل ذخیره نمیشه جزو تنظیماتGENERAL اکسس هست یعنی در کل برنامه هایی که با اکسس ساخته اید دیگه اینتر غیرفعال میشه(اون هم فقط روی کامپیوتر شما نه کتمپیوتر مقصد یا کاربرظ) ولی با کد میشه روی دکمه "خروج از برنامه" دوباره اون رو مساوی 1 قرار داد که کل اکسس اینتر رو از دست نده چون شاید تو یه برنامه دیگه(که اونم اکسس هست) اینتر رو لازم داشته باشه...

    اما برای TAB چیکار کنم؟
    1
    آخرین ویرایش به وسیله Shahramdindoust : جمعه 07 آذر 1399 در 23:26 عصر

  35. #35

    نقل قول: برگرداندن فوکوس به مکان قبلی

    .....................

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 8
    آخرین پست: چهارشنبه 04 بهمن 1402, 15:06 عصر
  2. استخدام برنامه نویس PHP ، سیستمی و تحلیل گر ویروس و مهندس معکوس
    نوشته شده توسط hardworker110 در بخش آگهی های استخدام
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 27 تیر 1395, 08:13 صبح
  3. پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 04 فروردین 1395, 17:34 عصر
  4. مبتدی: تغییر آیکون موس زمانی که موس روی image قرار میگیرد
    نوشته شده توسط Aydin3max در بخش کامپوننت ها و ابزارهای کاربردی در VB6
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 05 شهریور 1391, 23:54 عصر
  5. سوال: سوال؟ یه مثال خوب و آسون برای موس و رنگ موس تو Turbo C++‎ 3.0 DOS
    نوشته شده توسط sadegh-hut در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 21
    آخرین پست: جمعه 13 فروردین 1389, 02:01 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •