نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: مشکل فلش زدن فرم در هنگام تعویض گزینه ها !!! flash-blink

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار narpco
    تاریخ عضویت
    فروردین 1397
    محل زندگی
    کرج
    پست
    352

    Lightbulb مشکل فلش زدن فرم در هنگام تعویض گزینه ها !!! flash-blink

    سلام دوستان یک فیلم 10 ثانیه ای به پیوست است
    سئوال اول :
    وقتی یک کومبو تغییر میکنه یا چک باکس فرم فلش میزنه
    یک لحظه خاموش روشن میشه
    ممنون میشم اگر راهنمایی دارید بفرمایید --در رزولوشن های مختلف همینه اتفاق میوفته

    سئوال دوم :
    وقتی تعداد فیلدهاتون -حالا به هر دلیلی -روی فرم زیاده شما چه راهکاری دارید برای چیدمان
    که روی هر رزولوشنی بشه فرم رو اجرا کرد
    در فیلمی که مشاهده میفرمایید رزولوشن روی 1600*1200 تنظیم شده تا بشه همه فرم رو یکجا دید
    اگر عکسی دارید که بشه دید و مثال بزنید ممنون میشم

    لینک فیلم کوتاه :
    https://s17.picofile.com/file/8415308468/flash.rar.html

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    733

    نقل قول: مشکل فلش زدن فرم در هنگام تعویض گزینه ها !!! flash-blink

    نقل قول نوشته شده توسط narpco مشاهده تاپیک

    سئوال اول :
    وقتی یک کومبو تغییر میکنه یا چک باکس فرم فلش میزنه
    یک لحظه خاموش روشن میشه
    در رویدادهای کمبوهای مربوطه کد خاصی وارد کرده اید ؟ مثل me.refresh یا me.requery

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار narpco
    تاریخ عضویت
    فروردین 1397
    محل زندگی
    کرج
    پست
    352

    نقل قول: مشکل فلش زدن فرم در هنگام تعویض گزینه ها !!! flash-blink

    سلام نه ....هم اون کومبو باکس هم چک باکس وقتی تغییر می کنن اون عکس تیک سبز و ضربدر قرمز جلوی چک باکس ها خاموش روشن میشن با توجه نوع انتخاب بیشتر حالت زیبایی داره
    جالب اینه که اگر همه کد های تو کومبو و چک باکس رو هم غیر فعال کنیم بازم همین اتفاق میوفته انگار به اکشن تغییر الرژی داره
    توی کل فرم تو هیچ رویدادی
    me.refresh یا me.requery نداریم

    توی همین یک فرم هم این داستان رو داریم


  4. #4
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    733

    نقل قول: مشکل فلش زدن فرم در هنگام تعویض گزینه ها !!! flash-blink

    نقل قول نوشته شده توسط narpco مشاهده تاپیک
    سلام نه ....هم اون کومبو باکس هم چک باکس وقتی تغییر می کنن اون عکس تیک سبز و ضربدر قرمز جلوی چک باکس ها خاموش روشن میشن با توجه نوع انتخاب بیشتر حالت زیبایی داره
    جالب اینه که اگر همه کد های تو کومبو و چک باکس رو هم غیر فعال کنیم بازم همین اتفاق میوفته انگار به اکشن تغییر الرژی داره
    توی کل فرم تو هیچ رویدادی
    me.refresh یا me.requery نداریم

    توی همین یک فرم هم این داستان رو داریم


    سلام
    یکبار هم با حذف اون تصاویر ( فلش های قرمز رنگ و چک باکس ) که برای زیبائی برنامه استفاده می کنید تست کن ببین نتیجه چی میشه

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    733

    نقل قول: مشکل فلش زدن فرم در هنگام تعویض گزینه ها !!! flash-blink

    جسارتاً جناب ناصریان ! من اگر جای شما بودم برای اینکه اینهمه اطلاعات در یکجای فرم استفاده نکنم و فرم برنامه از این شلوغی دربیاد از Tab Control بر روی فرمم استفاده می کردم . مثلاً اطلاعات اصلی قرار داد که شامل مشخصات پرسنل است و در اون بالا قرار داره در یک تب و سه تب دیگر برای اطلاعات قرارداد ، عملیات فراخوانی و تقویم کاری

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار narpco
    تاریخ عضویت
    فروردین 1397
    محل زندگی
    کرج
    پست
    352

    نقل قول: مشکل فلش زدن فرم در هنگام تعویض گزینه ها !!! flash-blink

    چرا جسارتا ٌ دوست من شما داری راهنمایی می کنی منم به دیده منت میشنوم ....بیشتر هدف دید ایتم ها در یک نگاه بود که گویا باید فرمایش شما رو انجام بدم ...

    به نظر شما تب کنترل بزاریم این خاموش روشن دشنه برطرف میشه ؟

    یا این اساساٌ مشکل اکسس هست ؟

    و در ضمن فلش های قرمز روز هم برداشتم کلا on timer رو هم پاک کردم ..درست نشد ...

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    733

    نقل قول: مشکل فلش زدن فرم در هنگام تعویض گزینه ها !!! flash-blink

    نقل قول نوشته شده توسط narpco مشاهده تاپیک
    چرا جسارتا ٌ دوست من شما داری راهنمایی می کنی منم به دیده منت میشنوم ....بیشتر هدف دید ایتم ها در یک نگاه بود که گویا باید فرمایش شما رو انجام بدم ...

    به نظر شما تب کنترل بزاریم این خاموش روشن دشنه برطرف میشه ؟

    یا این اساساٌ مشکل اکسس هست ؟

    و در ضمن فلش های قرمز روز هم برداشتم کلا on timer رو هم پاک کردم ..درست نشد ...

    سلام
    چون دیدم در این فرم ظاهراً اطلاعات اضافه و یا ویرایش هم میشوند بنظرم رسید تجمع این همه تکست باکس و لیبل و ... در یکجا ممکن است باعث سردرگمی کاربر در هنگام ورود اطلاعات و یا پیدا کردن تکست باکسی خاص شود .
    ضمن اینکه استفاده از تب کنترل در چنین مواقعی که تعداد کنترل ها بر روی فرم زیاد است کاربرپسندتره
    حالت خاموش و روشن شدن کنترل ها ممکنه به چند دلیل باشد که بنده عملاً با این مورد مواجه نشده ام و باید در عمل موضوع را بررسی کرد و نمیتوان گفت این موضوع بخاطر مشکل اکسس است .

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار narpco
    تاریخ عضویت
    فروردین 1397
    محل زندگی
    کرج
    پست
    352

    نقل قول: مشکل فلش زدن فرم در هنگام تعویض گزینه ها !!! flash-blink

    مشکل رو پیدا کردم

    ما در رویدارد after update چک باکس میگیم که اگر چک باکس خاموش شد ................برو و value فلان کومبو باکس رو به 1 تغییر بده
    همین امر باعث پرش میشه

    نمیدونم چرا .........ولی دلیلش همینه .....

    If con_mashmoole_tax.Value = -1 Then


    frame_tax_free.Enabled = True


    ElseIf con_mashmoole_tax.Value = 0 Then
    con_tax_free_kind.Value = 12
    frame_tax_free.Value = 1
    frame_tax_free.Enabled = False
    Else
    End If



  9. #9
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    733

    نقل قول: مشکل فلش زدن فرم در هنگام تعویض گزینه ها !!! flash-blink

    نقل قول نوشته شده توسط narpco مشاهده تاپیک
    مشکل رو پیدا کردم

    ما در رویدارد after update چک باکس میگیم که اگر چک باکس خاموش شد ................برو و value فلان کومبو باکس رو به 1 تغییر بده
    همین امر باعث پرش میشه

    نمیدونم چرا .........ولی دلیلش همینه .....

    If con_mashmoole_tax.Value = -1 Then


    frame_tax_free.Enabled = True


    ElseIf con_mashmoole_tax.Value = 0 Then
    con_tax_free_kind.Value = 12
    frame_tax_free.Value = 1
    frame_tax_free.Enabled = False
    Else
    End If



    اگر این پرش در زمان وقوع رویدارد after update چک باکس صورت می گیرد وتنها دلیل پرش هم همین است پس چرا با تغییر آیتم های کمبوباکس نوع معافیت مالیاتی هم این پرش بوجود می آید ؟( آنطور که در فیلم دیده میشود )

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار narpco
    تاریخ عضویت
    فروردین 1397
    محل زندگی
    کرج
    پست
    352

    نقل قول: مشکل فلش زدن فرم در هنگام تعویض گزینه ها !!! flash-blink

    نقل قول نوشته شده توسط eb_1345 مشاهده تاپیک
    اگر این پرش در زمان وقوع رویدارد after update چک باکس صورت می گیرد وتنها دلیل پرش هم همین است پس چرا با تغییر آیتم های کمبوباکس نوع معافیت مالیاتی هم این پرش بوجود می آید ؟( آنطور که در فیلم دیده میشود )
    کاملا حق با شماست کد های زیر کومبو رو هم غیر فعال کردم با این حال بازم پرش داره

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    733

    نقل قول: مشکل فلش زدن فرم در هنگام تعویض گزینه ها !!! flash-blink

    نقل قول نوشته شده توسط narpco مشاهده تاپیک
    کاملا حق با شماست کد های زیر کومبو رو هم غیر فعال کردم با این حال بازم پرش داره
    .............
    آخرین ویرایش به وسیله eb_1345 : جمعه 07 آذر 1399 در 09:31 صبح

تاپیک های مشابه

  1. سوال: انتخاب بین flash pro و flash builder
    نوشته شده توسط capitan_nemesis در بخش Flash و ActionScript
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 11 خرداد 1394, 14:24 عصر
  2. ایجاد cursor blink روی فرم
    نوشته شده توسط hadiroosta در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 23 آذر 1393, 19:12 عصر
  3. پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 26 مرداد 1392, 00:34 صبح
  4. blink button
    نوشته شده توسط ahmad156 در بخش Java SE : نگارش استاندارد جاوا
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 28 تیر 1390, 09:55 صبح
  5. سویچ بین حالت BLINK و BRIGHT
    نوشته شده توسط دلفی آی آر در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 15 تیر 1384, 10:09 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •