نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: سلام چطوری میشه تکمیل کردن فیلد های فرم رو اجباری کرد جوری که اگه پرنشه نشه از فرم خارج شد؟

  1. #1

    Lightbulb سلام چطوری میشه تکمیل کردن فیلد های فرم رو اجباری کرد جوری که اگه پرنشه نشه از فرم خارج شد؟

    سلام چطوری میشه تکمیل کردن فیلد های فرم رو اجباری کرد جوری که اگه پرنشه نشه از فرم خارج شد؟
    پیشاپیش از جوابهاتون ممنونم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار padide55
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    567

    نقل قول: سلام چطوری میشه تکمیل کردن فیلد های فرم رو اجباری کرد جوری که اگه پرنشه نشه از فرم خارج شد؟

    سلام
    باید در خروج فرم و یا باتن ذخیره برای هر فیلد کد گنترل بگذارید .
    حتی بعضی موارد باید کد کنترل نوع داده هم بگذارید که کاربر فرم رو الکی پر نکنه

    کد کنترل خالی بودن فیللد
    کد زیر :


    If IsNull(LastName) Or LastName = "" Then
    cancel=true
    msgbox "نام خانوادگی را وارد کنید"


    کد فوق به ما میگه اگر فیلد LastName خالی بود عمل خارج شدن انجام نشود.
    کد دیگه

    این کد تعداد کاراکتر متن رو چک‌میکنه .

    بجای msgbox میشه یک لیبل رنگ قرمز جلو هر فیلد نوشت که درصورت خالی بودن فیلد .نمایش داده بشه.
    مثلا .
    جلو فیلد نام خانوادگی لیبل بیاد که
    ثبت نام خانوادگی الزامی است
    طبق نمونه از کد visible=true استفاده کنید
    https://barnamenevis.org/showthread....=1#post2436976
    آخرین ویرایش به وسیله padide55 : چهارشنبه 05 آذر 1399 در 22:13 عصر

  3. #3

    نقل قول: سلام چطوری میشه تکمیل کردن فیلد های فرم رو اجباری کرد جوری که اگه پرنشه نشه از فرم خارج شد؟

    از عبارت
    IsNull
    اشکال می گیرد باید جای آن چیزی بگذارم

  4. #4

    نقل قول: سلام چطوری میشه تکمیل کردن فیلد های فرم رو اجباری کرد جوری که اگه پرنشه نشه از فرم خارج شد؟


    شما می تونید کمک کنید؟

  5. #5

    نقل قول: سلام چطوری میشه تکمیل کردن فیلد های فرم رو اجباری کرد جوری که اگه پرنشه نشه از فرم خارج شد؟

    If IsNull(LastName) Or LastName = "" Then
    cancel=true
    msgbox "نام خانوادگی را وارد کنید"
    این کد رو قبول نمی کنه
    چه چیز هایی رو باید تغییر دهم؟


  6. #6

    نقل قول: سلام چطوری میشه تکمیل کردن فیلد های فرم رو اجباری کرد جوری که اگه پرنشه نشه از فرم خارج شد؟

    Private Sub Form_Close()If IsNull(txtPassword) Or txtPassword = "" Then
    Cancel = True
    MsgBox "اطلاعات را وارد نکرده ايد"
    End Sub



  7. #7
    کاربر دائمی آواتار padide55
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    567

    نقل قول: سلام چطوری میشه تکمیل کردن فیلد های فرم رو اجباری کرد جوری که اگه پرنشه نشه از فرم خارج شد؟

    اسم فیلد مورد نظر رو بجای lastname جایگزین کنید
    در رویداد unload
    بگذارید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  8. #8

    نقل قول: سلام چطوری میشه تکمیل کردن فیلد های فرم رو اجباری کرد جوری که اگه پرنشه نشه از فرم خارج شد؟

    می خوام اگه فیلدtxtPassword رو وارد نکردند نشه خارج شد اسم فرمش هم frmLogin هست حالا این کد چطوری می شه؟

  9. #9

    نقل قول: سلام چطوری میشه تکمیل کردن فیلد های فرم رو اجباری کرد جوری که اگه پرنشه نشه از فرم خارج شد؟

    در رویداد آن لود مود فرمم باید بزنم کد رو؟

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار padide55
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    567

    نقل قول: سلام چطوری میشه تکمیل کردن فیلد های فرم رو اجباری کرد جوری که اگه پرنشه نشه از فرم خارج شد؟

    طبق نمونه عمل کنید


    فایل پیوست
    آخرین ویرایش به وسیله padide55 : چهارشنبه 05 آذر 1399 در 22:48 عصر

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار padide55
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    567

    نقل قول: سلام چطوری میشه تکمیل کردن فیلد های فرم رو اجباری کرد جوری که اگه پرنشه نشه از فرم خارج شد؟

    یک نکته خدمت شما دوست عزیز.


    بانک سوالات سایت
    آخرین ویرایش به وسیله padide55 : چهارشنبه 05 آذر 1399 در 22:47 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •