نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: نمایش ندادن ماکزیمم اعداد منفی در دیتا گرید

  1. #1

    نمایش ندادن ماکزیمم اعداد منفی در دیتا گرید

    با سلام با کد ذیل اعداد در یک ستوون دیتاگرید را ماکزیمم را به من نشان میدهد ولی اگر اعداد منفی باشد صفر نمایش میدهد.لطفا راهنمایی فرمایید.
    double max = 0;
    ( if (dataGridView4.Rows.Count > 0
    {
    for (int i = 0; i <= 10; i++)
    {

    if (max < Convert.ToDouble(dataGridView4.Rows[i].Cells[15].Value))
    {
    max = (Convert.ToDouble(dataGridView4.Rows[i].Cells[15].Value));
    }
    }
    ; ( textBox13.Text = max.ToString("N6");
    }


  2. #2

    نقل قول: نمایش ندادن ماکزیمم اعداد منفی در دیتا گرید

    نقل قول نوشته شده توسط kama2222 مشاهده تاپیک
    با سلام با کد ذیل اعداد در یک ستوون دیتاگرید را ماکزیمم را به من نشان میدهد ولی اگر اعداد منفی باشد صفر نمایش میدهد.لطفا راهنمایی فرمایید.
    double max = 0;
    ( if (dataGridView4.Rows.Count > 0
    {
    for (int i = 0; i <= 10; i++)
    {

    if (max < Convert.ToDouble(dataGridView4.Rows[i].Cells[15].Value))
    {
    max = (Convert.ToDouble(dataGridView4.Rows[i].Cells[15].Value));
    }
    }
    ; ( textBox13.Text = max.ToString("N6");
    }

    شما مقدار اولیه max رو صفر گرفته اید، یعنی از همون اول فرض کرده اید که max نمیتونه کمتر از صفر باشه. طبعا هیچکدوم از مقادیر منفی از صفر بزرگتر نیست که مقدار max تغییر کنه.
    اصولا باید مقدار اولیه max رو روی حداقل مقدار ممکن (double.MinValue) تنظیم کنید، یا روی یکی از اون مقادیر (مثلا اولین مقدار)

    if (dataGridView4.Rows.Count > 0)
    {
    double max = Convert.ToDouble(dataGridView4.Rows[0].Cells[15].Value);
    for (int i = 1; i <= 10; i++)
    {
    var value = Convert.ToDouble(dataGridView4.Rows[i].Cells[15].Value);
    if (max < value)
    {
    max = value;
    }
    }
    textBox13.Text = max.ToString("N6");
    }


  3. #3

    نقل قول: نمایش ندادن ماکزیمم اعداد منفی در دیتا گرید

    خیلی ممنون استاد عزیز

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 23 خرداد 1393, 09:58 صبح
  2. گزاشتن گزینه تیک خور در کنار ردیفهای دیتا گرید
    نوشته شده توسط patrick5053 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 27 اردیبهشت 1392, 11:49 صبح
  3. حرفه ای: جایگزین مقادیر بولین در دیتاگریدویو
    نوشته شده توسط raziyehbazargan در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 02 آبان 1391, 11:00 صبح
  4. پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 22 اردیبهشت 1389, 10:50 صبح
  5. چطور در دیتابیس یک گروه بسازیم؟
    نوشته شده توسط hex161 در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 24 خرداد 1386, 16:05 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •