نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: چگونه از Environ در فرم استفاده کنیم ؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار narpco
    تاریخ عضویت
    فروردین 1397
    محل زندگی
    کرج
    پست
    352

    Lightbulb چگونه از Environ در فرم استفاده کنیم ؟

    سلام دوستان این قطعه کد رو داریم
    Sub ListEnvironVariables()
    Dim strEnviron As String
    Dim i As Long
    For i = 1 To 255
    strEnviron = Environ(i)
    If LenB(strEnviron) = 0& Then Exit For
    Debug.Print strEnviron
    Next
    End Sub

    میخواهیم در فایل نمونه وقتی کلید فراخوانی رو میزنیم در تکست باکس نتیجه عملیات دیده بشه --با سپاس از شما
    https://s16.picofile.com/file/8415489784/call1.rar.html







    نتیجه عملیات میشه شبیه این :
    ALLUSERSPROFILE=C:\ProgramData
    APPDATA=C:\Users\uildriks\AppData\Roaming
    asl.log=Destination=file
    CLASSPATH=.;C:\Program Files (x86)\Java\jre6\lib\ext\QTJava.zip
    CommonProgramFiles=C:\Program Files (x86)\Common Files
    CommonProgramFiles(x86)=C:\Program Files (x86)\Common Files
    CommonProgramW6432=C:\Program Files\Common Files
    COMPUTERNAME=BETA
    ComSpec=C:\Windows\system32\cmd.exe
    CSSCRIPT_DIR=C:\projects\ThirdParty\cs-script
    CSSCRIPT_SHELLEX_DIR=C:\ProgramData\CS-Script\ShellExtension\3.3.0.0\CS-Script
    DXROOT=C:\Program Files (x86)\Sandcastle\
    EMC_AUTOPLAY=c:\Program Files (x86)\Common Files\Roxio Shared\
    FP_NO_HOST_CHECK=NO
    HOMEDRIVE=C:
    HOMEPATH=\Users\uildriks
    LOCALAPPDATA=C:\Users\uildriks\AppData\Local
    LOGONSERVER=\\BETA
    NUMBER_OF_PROCESSORS=8
    OS=Windows_NT
    Path=C:\Program Files (x86)\Microsoft Office\Office14\;C:\projects\ThirdParty\cs-script\lib;C:\projects\ThirdParty\cs-script;C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\Windows Live;C:\Program Files (x86)\Common Files\Microsoft Shared\Windows Live;C:\Windows\system32;C:\Windows;C:\Windows\Sys tem32\Wbem;C:\Windows\System32\WindowsPowerShell\v 1.0\;c:\Program Files (x86)\Common Files\Roxio Shared\10.0\DLLShared\;c:\Program Files (x86)\Common Files\Roxio Shared\DLLShared\;C:\Program Files\Microsoft Windows Performance Toolkit\;C:\Program Files (x86)\Windows Live\Shared;c:\Program Files (x86)\Microsoft ASP.NET\ASP.NET Web Pages\v1.0\;c:\Program Files (x86)\Microsoft SQL Server\100\Tools\Binn\;c:\Program Files\Microsoft SQL Server\100\Tools\Binn\;c:\Program Files\Microsoft SQL Server\100\DTS\Binn\;c:\Program Files (x86)\Microsoft SQL Server\100\Tools\Binn\VSShell\Common7\IDE\;c:\Prog ram Files (x86)\Microsoft SQL Server\100\DTS\Binn\;C:\Program Files (x86)\QuickTime\QTSystem\;C:\Program Files\Microsoft SQL Serve
    r\110\Tools\Binn\;C:\Program Files\Microsoft\Web Platform Installer\;C:\Program Files (x86)\Microsoft Visual Studio 2008\SDK\VisualStudioIntegration\Tools\Sandcastle\ ProductionTools\;C:\Program Files (x86)\Microsoft Visual Studio 2008 SDK\VisualStudioIntegration\Tools\Sandcastle\Produ ctionTools\
    PATHEXT=.COM;.EXE;.BAT;.CMD;.VBS;.VBE;.JS;.JSE;.WS F;.WSH;.MSC
    PROCESSOR_ARCHITECTURE=x86
    PROCESSOR_ARCHITEW6432=AMD64
    PROCESSOR_IDENTIFIER=Intel64 Family 6 Model 30 Stepping 5, GenuineIntel
    PROCESSOR_LEVEL=6
    PROCESSOR_REVISION=1e05
    ProgramData=C:\ProgramData
    ProgramFiles=C:\Program Files (x86)
    ProgramFiles(x86)=C:\Program Files (x86)
    ProgramW6432=C:\Program Files
    PSModulePath=C:\Windows\system32\WindowsPowerShell \v1.0\Modules\
    PUBLIC=C:\Users\Public
    QTJAVA=C:\Program Files (x86)\Java\jre6\lib\ext\QTJava.zip
    RoxioCentral=c:\Program Files (x86)\Common Files\Roxio Shared\10.0\Roxio Central36\
    SESSIONNAME=Console
    SystemDrive=C:
    SystemRoot=C:\Windows
    TEMP=C:\Users\uildriks\AppData\Local\Temp
    TMP=C:\Users\uildriks\AppData\Local\Temp
    USERDOMAIN=beta
    USERNAME=uildriks
    USERPROFILE=C:\Users\uildriks
    VS100COMNTOOLS=c:\Program Files (x86)\Microsoft Visual Studio 10.0\Common7\Tools\
    VS90COMNTOOLS=c:\Program Files (x86)\Microsoft Visual Studio 9.0\Common7\Tools\
    VSSDK100Install=C:\Program Files (x86)\Microsoft Visual Studio 2010 SDK\
    VSSDK90Install=C:\Program Files (x86)\Microsoft Visual Studio 2008 SDK\
    WecVersionForRosebud.188C=4
    windir=C:\Windows
    WIX=C:\Program Files (x86)\WiX Toolset v3.6\
    آخرین ویرایش به وسیله narpco : یک شنبه 09 آذر 1399 در 09:32 صبح

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار narpco
    تاریخ عضویت
    فروردین 1397
    محل زندگی
    کرج
    پست
    352

    نقل قول: چگونه از Environ در فرم استفاده کنیم ؟

    دوستان کسی نیست راهنمایی کنه ؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    734

    نقل قول: چگونه از Environ در فرم استفاده کنیم ؟

    نقل قول نوشته شده توسط narpco مشاهده تاپیک
    دوستان کسی نیست راهنمایی کنه ؟
    سلام
    چرا نمیخواهی خروجی اطلاعات در لیست باکس نمایش داده شود ؟
    فایل اصلاح شده رو بررسی کن !

    ضمناً جهت اطلاع دوستانی که شاید برایشون این سوال پیش آید که Environ چه کاربردی دارد ، باید عرض کنم که Environ تابعی است که اطلاعات خاصي از سيستم مثل دايركتوري ويندوز Program Files ، Temp و يا UserName يا تعداد پردازشگر ها و ... رو برميگردونه.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار narpco
    تاریخ عضویت
    فروردین 1397
    محل زندگی
    کرج
    پست
    352

    نقل قول: چگونه از Environ در فرم استفاده کنیم ؟

    بسیار عالی دم شما هم گرم .....

    الان با لیست باکس بهتر هم شد

    حالا سئوالی در حین کار بوجود اومد اگر ما یک جدول خالی داشته باشیم و بخواهیم این اطلات رو داخل اون جدول ایمپورت کنیم چیکار باید بکنیم ؟

    منظرم از داخل لیست باکس به داخل جدول هست ممنون

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    734

    نقل قول: چگونه از Environ در فرم استفاده کنیم ؟

    نقل قول نوشته شده توسط narpco مشاهده تاپیک
    بسیار عالی دم شما هم گرم .....

    الان با لیست باکس بهتر هم شد

    حالا سئوالی در حین کار بوجود اومد اگر ما یک جدول خالی داشته باشیم و بخواهیم این اطلات رو داخل اون جدول ایمپورت کنیم چیکار باید بکنیم ؟

    منظرم از داخل لیست باکس به داخل جدول هست ممنون

    نمونه جدید رو بررسی کن !
    البته داده ها مستقیماً از تابع به فیلد جدول اضافه میشود.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار narpco
    تاریخ عضویت
    فروردین 1397
    محل زندگی
    کرج
    پست
    352

    نقل قول: چگونه از Environ در فرم استفاده کنیم ؟

    بسیار هم عالی و بسیار سپاس از محبت شما ........کوتاه مفید مختصر و کاربردی ......

تاپیک های مشابه

  1. مشکل با Environ
    نوشته شده توسط arash.arya43 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 22
    آخرین پست: دوشنبه 19 بهمن 1394, 13:27 عصر
  2. سوال در مورد environ
    نوشته شده توسط gachboy در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 21 آذر 1392, 13:51 عصر
  3. سوال: دستورات Environ ؟؟؟
    نوشته شده توسط sajjad_india در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 04 آبان 1389, 08:52 صبح
  4. Environ
    نوشته شده توسط Abolfazl Hidden در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 15 مرداد 1388, 15:09 عصر
  5. سوال: پرسش معنی کلمات Me, Command, Environ, Shell,...
    نوشته شده توسط takstar در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 23
    آخرین پست: شنبه 10 مرداد 1388, 13:07 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •