نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: مشکل با فراخوانی اطلاعات از دیتابیس در php

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار saeedharati
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    نيشابور
    پست
    119

    Question مشکل با فراخوانی اطلاعات از دیتابیس در php

    سلام خسته نباشید
    من تو این قسمت گیر کردم لطفا راهنمایی کنید
    ممنون میشم

    به این صورت میخوام ، که کاربر وارد پنل شده حال میخوام با نام کاربری که داریم از تو جدول user نام کاربر رو هم داشته باشیم
    ولی نمیدوم چرا انجام نمیشه ، ولی خطایی هم داده نمیشه ، فقط تو سرچ میگه کاربر مورد نظر وجود نداره
    به نظر خودم تو قسمت mysqli_fetch_array مشکل دارم

    لطفا راهنمایی کنید

    <?php
    include_once('config.php');
    $user_name = $_SESSION['username'];
    $conn = mysqli_connect($config['host'], $config['db_user'], $config['db_pass'], $config['db_name']);

    if(!$conn){
    echo "PHP & MySQL Connection: Error! " . mysqli_connect_errno() . ' - ' . mysqli_connect_error();
    exit;
    } else{
    $sql = "SET NAMES 'utf8'";
    $query = mysqli_query($conn, $sql);
    $tbl_name = "user";
    $sql = "SELECT name FROM $tbl_name WHERE `username` = '$user_name'";
    $query = mysqli_query($conn, $sql);
    if(!$query){
    echo "Selecting From Table: Error! " . mysqli_error($conn) . '<br>';
    } else{
    $count = mysqli_num_rows($query);

    if($count > 0){
    while($row = mysqli_fetch_array($query)){
    $name = $row['name'];
    }
    } else{
    $name = 'پیدا نشد';
    }
    }
    }

    mysqli_close($conn);
    ?>

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار saeedharati
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    نيشابور
    پست
    119

    نقل قول: مشکل با فراخوانی اطلاعات از دیتابیس در php

    اساتید
    لطفا راهنمایی کنید

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: مشکل با فراخوانی اطلاعات از دیتابیس در php

    وقتی یه تیکه کد کار نمیکنه جاهای مختلفش خروجی بزار با echo , var_dump که ببینی کجای کد اجرا میشه و کجا نمیشه تا متوجه بشی مشکل از کجاست
    مثلا متغیر $sql رو var_dump کن که ببینی دقیقا چه کوئری داره اجرا میشه
    این کوئری رو میتونی کپی کنی ببری تو phpmyadmin بزنی که مطمئن بشی نتیجه داره

    متغیر های $count و $row رو هم var_dump کن ببین چی توشونه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار saeedharati
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    نيشابور
    پست
    119

    نقل قول: مشکل با فراخوانی اطلاعات از دیتابیس در php

    سلام ممنونم ازتون
    مشکلم حل شد
    ولی به فکر خودم اصلا نرسید جاهای مختلفش خروجی بزارم ببینم کجاش گیره دقیقا

    دمتون گرم

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 11 تیر 1394, 16:11 عصر
  2. تبدیل دیتابیس فاكس پرو (FoxPro) به دیتابیس (SQL SERVER 2008) با پشتیبانی از زبان فارسی
    نوشته شده توسط majid_darab در بخش مسائل مرتبط با نصب و راه اندازی
    پاسخ: 9
    آخرین پست: سه شنبه 15 فروردین 1391, 16:14 عصر
  3. پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 02 شهریور 1390, 14:36 عصر
  4. پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 20 بهمن 1389, 16:56 عصر
  5. پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 17 آذر 1389, 20:08 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •