نمایش نتایج 1 تا 36 از 36

نام تاپیک: کد برای تغییر زبان و...

  1. #1

    Question شرط if برای تغییر زبان فایل اکسس

    سلام <br>
    من یک سوال درباره کدهای تغییر زبان سیستم دارم.<br>
    در یک فایلی که در رویداد FORMLOAD آن میخام بنویسم اگر زبان سیستم فارسی هست تکست 1 را مساوی "سلام" و اگه زبان سیستم انگلیسیه اون رو مساوی "HELLO" قرار بده. ولی کار نمیکند
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله Shahramdindoust : یک شنبه 09 آذر 1399 در 13:04 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار padide55
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    567

    نقل قول: شرط if برای تغییر زبان فایل اکسس

    نقل قول نوشته شده توسط Shahramdindoust مشاهده تاپیک
    سلام <br>
    من یک سوال درباره کدهای تغییر زبان سیستم دارم.<br>
    در یک فایلی که در رویداد FORMLOAD آن میخام بنویسم اگر زبان سیستم فارسی هست تکست 1 را مساوی "سلام" و اگه زبان سیستم انگلیسیه اون رو مساوی "HELLO" قرار بده. ولی کار نمیکند
    سلام
    کد تغیر زبان فارسی رو براتون پیدا کردم .نمونه رو ببینید.
    ولی در شرط در هنگام لود برای سوال شما مشکل دارم .که مثلا کد 1033 اگر بود بنویسه hello و ..
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  3. #3

    نقل قول: شرط if برای تغییر زبان فایل اکسس

    نقل قول نوشته شده توسط Shahramdindoust مشاهده تاپیک
    سلام <br>
    من یک سوال درباره کدهای تغییر زبان سیستم دارم.<br>
    در یک فایلی که در رویداد FORMLOAD آن میخام بنویسم اگر زبان سیستم فارسی هست تکست 1 را مساوی "سلام" و اگه زبان سیستم انگلیسیه اون رو مساوی "HELLO" قرار بده. ولی کار نمیکند
    کار جالبی هست اگه کار کنه
    برای من که کیبوردم تا فورم لود میشه خود کار میشه انگلیسی
    فقط اون موردی که نوشتی چرا قرمزه کد برنامه نویسید به خاطر ورژن آفیست هست که ۶۴ بیتیه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    733

    نقل قول: شرط if برای تغییر زبان فایل اکسس

    نقل قول نوشته شده توسط Shahramdindoust مشاهده تاپیک
    سلام <br>
    من یک سوال درباره کدهای تغییر زبان سیستم دارم.<br>
    در یک فایلی که در رویداد FORMLOAD آن میخام بنویسم اگر زبان سیستم فارسی هست تکست 1 را مساوی "سلام" و اگه زبان سیستم انگلیسیه اون رو مساوی "HELLO" قرار بده. ولی کار نمیکند
    سلام
    نمونه ضمیمه رو بررسی کن !
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله eb_1345 : یک شنبه 09 آذر 1399 در 14:55 عصر

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    733

    نقل قول: کد برای تغییر زبان و...

    ضمناً کدهای نمونه رو برای اجرا در دو سیستم 32 و 64 بیتی اصلاح کردم

  6. #6

    نقل قول: شرط if برای تغییر زبان فایل اکسس

    نقل قول نوشته شده توسط eb_1345 مشاهده تاپیک
    سلام
    نمونه ضمیمه رو بررسی کن !
    ممنونم
    جسارتا فقط انگلیسیش میاد یعنی وقتی زبان سیستم en هستش عبارت hello ظاهر میشه ولی وقتی زبان فارسیه تکست باکس رو خالی نشون میده
    میتونه ایراد بخاطر آفیسم باشه؟
    یا اینکه انواع زبان فارسی داریم :مثل Persian standard keyboard ,Persian ,... ؟ همچنین بازهم کدهای قرمز که اتفاقا ارور هم نمیده نمیدونم دلیلش چیه
    من فک کنم اگه سیستم 32 باشه هم خط های 64 رو قرمز کنه . باز هم ارور ندهredlines.jpg

  7. #7

    نقل قول: شرط if برای تغییر زبان فایل اکسس

    نقل قول نوشته شده توسط padide55 مشاهده تاپیک
    سلام
    کد تغیر زبان فارسی رو براتون پیدا کردم .نمونه رو ببینید.
    ولی در شرط در هنگام لود برای سوال شما مشکل دارم .که مثلا کد 1033 اگر بود بنویسه hello و ..
    بله برای لودش ایده ای ندارین؟

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    733

    نقل قول: شرط if برای تغییر زبان فایل اکسس

    نقل قول نوشته شده توسط Shahramdindoust مشاهده تاپیک
    ممنونم
    جسارتا فقط انگلیسیش میاد یعنی وقتی زبان سیستم en هستش عبارت hello ظاهر میشه ولی وقتی زبان فارسیه تکست باکس رو خالی نشون میده
    میتونه ایراد بخاطر آفیسم باشه؟
    یا اینکه انواع زبان فارسی داریم :مثل Persian standard keyboard ,Persian ,... ؟ همچنین بازهم کدهای قرمز که اتفاقا ارور هم نمیده نمیدونم دلیلش چیه
    من فک کنم اگه سیستم 32 باشه هم خط های 64 رو قرمز کنه . باز هم ارور نده
    درنمونه جدید داخل فرم یک لیبل قرار دادم که نام زبان در آن نمایش داده میشود . در سیستم خودت امتحان کن ببین نام زبان فارسی با چه کلمه نمایش داده میشود و آن نام هم در قسمت شرط با OR اضافه کن
    کدهای قرمز مربوط به سیستم 32 بیتی است و چون سیستم شما 64 بیتی است کدها بصورت قرمز نمایش میدهد .مشکلی نداره
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  9. #9

    نقل قول: کد برای تغییر زبان و...

    متاسفانه باز هم جواب نداد تو لیبل نام persian (iran)که تو لیبل بود را با or به شرط اضافه کردم ولی باز هم وقتی فارسی هست تکست باکس اhello نشون میده با دو سه تا زبان فارسی مختلف امتحان کردم نشد زبان ها من :
    غغ.png

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    733

    نقل قول: کد برای تغییر زبان و...

    نقل قول نوشته شده توسط Shahramdindoust مشاهده تاپیک
    متاسفانه باز هم جواب نداد تو لیبل نام persian (iran)که تو لیبل بود را با or به شرط اضافه کردم ولی باز هم وقتی فارسی هست تکست باکس اhello نشون میده با دو سه تا زبان فارسی مختلف امتحان کردم نشد زبان ها من :
    اینمورد در ویندوز های مختلف باید بررسی شود که عبارت زبان کیبورد در تسکبار ویندوز به چه صورتی نمایش داده میشود .
    حالا با این فرض که کلمه اول عبارت زبان فارسی و انگلیسی در سیستم های مختلف با هر ترکیبی Persian و English است باید کد شرطی به این صورت تغییر پیدا کند که اگر نام زبان از سمت چپ به تعداد 7 کارکتر مساوی Persian بود تکست باکس را مساوی «سلام» و اگر نام زبان از سمت چپ به تعداد 7 کارکتر مساوی English بود تکست باکس را مساوی «Hello» قرار دهد
    نمونه جدید رو بررسی بفرما !
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار narpco
    تاریخ عضویت
    فروردین 1397
    محل زندگی
    کرج
    پست
    352

    نقل قول: کد برای تغییر زبان و...

    سلام روز بخیر دوستان این بحث خیلی جذاب بود و بسیار ممنون از همه شما ویندوز من 8.1 هست و بدون مشکل کار کرد ......
    حالا یک موردی هست که اگر امکانش باشه من ممنون میشم

    میشه این توالی رو بصورت ماژول دراورد که بشه تو همه فرم ها ازش استفاده کرد

    به این ترتیب که در هر فرم یک لیبل بالای فرم بزاریم و وضعیت زبان رو در لحظه در همون لیبل گزارش بده

    مثلا بنویسه : زبان شما فارسی است---زبان شما انگلیسی است

    این مورد مهم جلوی خطاهای نااگاهانه کاربر رو میگیره و در زمان خیلی صرفه جویی میشه ....اصلا این موضوع فارسی انگلیسی بوده کیبورد واقعا اعصاب خورد کن هست

    بازم از شما ممنونم که وقت گذاشتین و این برنامه رو نوشتین ....خدا خیرتون بده

  12. #12

    نقل قول: کد برای تغییر زبان و...

    نقل قول نوشته شده توسط eb_1345 مشاهده تاپیک
    اینمورد در ویندوز های مختلف باید بررسی شود که عبارت زبان کیبورد در تسکبار ویندوز به چه صورتی نمایش داده میشود .
    حالا با این فرض که کلمه اول عبارت زبان فارسی و انگلیسی در سیستم های مختلف با هر ترکیبی Persian و English است باید کد شرطی به این صورت تغییر پیدا کند که اگر نام زبان از سمت چپ به تعداد 7 کارکتر مساوی Persian بود تکست باکس را مساوی «سلام» و اگر نام زبان از سمت چپ به تعداد 7 کارکتر مساوی English بود تکست باکس را مساوی «Hello» قرار دهد
    نمونه جدید رو بررسی بفرما !
    عالیییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییی
    very gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooood
    ببخشید روش دیگه ای برای تشکر یادم نیومد
    خیلی خوب بود

  13. #13

    نقل قول: کد برای تغییر زبان و...

    نقل قول نوشته شده توسط narpco مشاهده تاپیک
    سلام روز بخیر دوستان این بحث خیلی جذاب بود و بسیار ممنون از همه شما ویندوز من 8.1 هست و بدون مشکل کار کرد ......
    حالا یک موردی هست که اگر امکانش باشه من ممنون میشم

    میشه این توالی رو بصورت ماژول دراورد که بشه تو همه فرم ها ازش استفاده کرد

    به این ترتیب که در هر فرم یک لیبل بالای فرم بزاریم و وضعیت زبان رو در لحظه در همون لیبل گزارش بده

    مثلا بنویسه : زبان شما فارسی است---زبان شما انگلیسی است

    این مورد مهم جلوی خطاهای نااگاهانه کاربر رو میگیره و در زمان خیلی صرفه جویی میشه ....اصلا این موضوع فارسی انگلیسی بوده کیبورد واقعا اعصاب خورد کن هست

    بازم از شما ممنونم که وقت گذاشتین و این برنامه رو نوشتین ....خدا خیرتون بده
    اگه ماژول بشه که عالیه اونوقت این کدها رو قاطی کدهای همه ی فرمهامون نمیکنیم و لازم نیست تو هر فرمی کدهای تکراری کپی کنیم یه ماژول میسازیم خلاص
    اون هم با تلاش اساتید ان شاء الله

  14. #14

    نقل قول: کد برای تغییر زبان و...

    نقل قول نوشته شده توسط Shahramdindoust مشاهده تاپیک
    اگه ماژول بشه که عالیه اونوقت این کدها رو قاطی کدهای همه ی فرمهامون نمیکنیم و لازم نیست تو هر فرمی کدهای تکراری کپی کنیم یه ماژول میسازیم خلاص
    اون هم با تلاش اساتید ان شاء الله
    فعلاً که تنها استاد تالار اکسس جناب eb_1345 هستن که به اکثر تاپیک های مهم پاسخ های منطقی و کاربردی میدهن

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    733

    نقل قول: کد برای تغییر زبان و...

    نقل قول نوشته شده توسط narpco مشاهده تاپیک
    سلام روز بخیر دوستان این بحث خیلی جذاب بود و بسیار ممنون از همه شما ویندوز من 8.1 هست و بدون مشکل کار کرد ......
    حالا یک موردی هست که اگر امکانش باشه من ممنون میشم

    میشه این توالی رو بصورت ماژول دراورد که بشه تو همه فرم ها ازش استفاده کرد

    به این ترتیب که در هر فرم یک لیبل بالای فرم بزاریم و وضعیت زبان رو در لحظه در همون لیبل گزارش بده

    مثلا بنویسه : زبان شما فارسی است---زبان شما انگلیسی است

    این مورد مهم جلوی خطاهای نااگاهانه کاربر رو میگیره و در زمان خیلی صرفه جویی میشه ....اصلا این موضوع فارسی انگلیسی بوده کیبورد واقعا اعصاب خورد کن هست

    بازم از شما ممنونم که وقت گذاشتین و این برنامه رو نوشتین ....خدا خیرتون بده
    سلام
    خواسته شما در فایل ساده نمونه ضمیمه برآورد شده
    در فایل ضمیمه یک فرم اصلی وجود دارد که منوهای برنامه در آن قرار دارد . در واقع این فرم بعنوان فرم مادر در طول زمان اجرای برنامه باز است و با بسته شدن آن برنامه بسته میشود . در رویداد تایمر این فرم ماژول مربوطه فراخوانی میشود . و در هر شرایط زبان سیستم را نمایش میدهد
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله eb_1345 : دوشنبه 10 آذر 1399 در 13:50 عصر دلیل: اصلاح

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار narpco
    تاریخ عضویت
    فروردین 1397
    محل زندگی
    کرج
    پست
    352

    نقل قول: کد برای تغییر زبان و...

    عالی... نفس شما گرم ..در همه امور برقرار ...باشید ...

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار padide55
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    567

    نقل قول: کد برای تغییر زبان و...

    نقل قول نوشته شده توسط eb_1345 مشاهده تاپیک
    سلام
    خواسته شما در فایل ساده نمونه ضمیمه برآورد شده
    در فایل ضمیمه یک فرم اصلی وجود دارد که منوهای برنامه در آن قرار دارد . در واقع این فرم بعنوان فرم مادر در طول زمان اجرای برنامه باز است و با بسته شدن آن برنامه بسته میشود . در رویداد تایمر این فرم ماژول مربوطه فراخوانی میشود . و در هر شرایط زبان سیستم را نمایش میدهد
    بسیار عالی ......

  18. #18

    نقل قول: کد برای تغییر زبان و...

    نقل قول نوشته شده توسط eb_1345 مشاهده تاپیک
    سلام
    خواسته شما در فایل ساده نمونه ضمیمه برآورد شده
    در فایل ضمیمه یک فرم اصلی وجود دارد که منوهای برنامه در آن قرار دارد . در واقع این فرم بعنوان فرم مادر در طول زمان اجرای برنامه باز است و با بسته شدن آن برنامه بسته میشود . در رویداد تایمر این فرم ماژول مربوطه فراخوانی میشود . و در هر شرایط زبان سیستم را نمایش میدهد
    کم هوشی من رو در درک موضوع ببخشید.سوال دارم: با این فایل که ساختید الان اون اتفاق (تغییر عبارت از سلام به hello همگام با تغییر زبان)، اگر ما بخواهیم اون اتفاق در چندین فرم بیوفته آیا فقط کدها رو در یک فرم بیاندازیم کافیه؟ فک کنم خوب منظورم رو نرسوندم. یعنی اگر ما فرم های مختلفی داشته باشیم و بخواهیم اتفاقاتی شبیه بالایی در هرکدوم مجزا و به اشکال مختلف بیوفته چطور؟ واسه همین گفتم ماژول بشه عالی میشه.

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار padide55
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    567

    نقل قول: کد برای تغییر زبان و...

    قابل توجه
    شما درزمان ورود داده ها بهتر این است که از عملکرد خود اکسس استفاده کنید .
    در property هر فیلد .
    در تب format. انتهای لیست .شما نوع زبان تایپ رو انتخاب میکنید .
    در اون صورت .زبان سیستم هر چه باشد .به محض ورود به ان فیلد به زبان تنظیم شده تغییر میکنه .
    و این مشکل زبان در فیلدها پیش نمیاد .
    ----------------
    نوع دیگر در تایپ در فیلدها به اینصورت هست
    در برنامه‌نویسی بعضی سایتها متوجه میشوید که به محض ورود پیغام میدهد که زبان سیستم خود را به انگلیسی تغییر دهید .
    در این موارد .در رویداد keypress فیلدها کد داده شده که متن فارسی استاندارد شده با کی برد انگلیسی تایپ بشه .
    ----------------
    و نکته این تاپیک
    اینجا هدف مشاهده زبان سیستم هست و تغییر زبان به فارسی به‌محض ورود به فرم اصلی اتفاق میفته و دیگه نیاز به کد نویسی و اصلاح زبان format هر فیلد در تمام فیلدها و فرمها به منظور تایپ فارسی نخواهید داشت
    حتی میشه بر اساس زبان سیستم فرمها رو‌جوری طراحی کرد که رنگ بک گراند فرم با تغییر زبان سیستم به رنگ مورد نظر تغییر کنه.
    -----------------
    نکته اخر.
    با کد این تاپیک زبان سیستم از ابتدا تشخیص داده‌میشه و به محض باز شدن فرم اصلی به فارسی تغییر میکنه .
    و حالا اگر زمان سیستم فارسی باشه .تا زمانی که تغییر داده نشده همچنان در تمام مراحل کار با سیستم ثابت میمونه . حتی اگر فرمهای دیگر هم باز بشه .
    مگر اینکه با alt.shift و یا با کد در یک مرحله از ثبت داده ها مجدد زبان کی برد تغییر کنه .از اون مرحله به بعد هم به زبان تغییریافته‌ ثابت میمونه .
    ------
    آخرین ویرایش به وسیله padide55 : دوشنبه 10 آذر 1399 در 23:30 عصر

  20. #20

    نقل قول: کد برای تغییر زبان و...

    بذارین اینجوری بگم
    فکر کنیم کاربران ما توصیه ها رو در بالای فرم ها میبینند و یا دستورالعمل هایی(در قالب لیبل یا تکست باکس) رو میبنند که باید در حین استفاده از فرم اون ها رو انجام بدن. فقط فرد کاربر در صفحه اصلی میخاد بگه که اون لیبل ها رو فارسی میخاد ببینه یا انگلسی. البته میشه فرم ها دوبار ساخت یه بار انگلیسی یه بار فارسی. ولی خیلی طولانی میشه هر بار هم که نمیشه اون کدها رو کپی کرد برای همین نیاز به ماژول دارم تا لازم نباشه اون کدها رو توی مثلا 150 تا فرم کپی کنم
    و در یک کلام انگار میخای زبان برنامه و حتی اسم دکمه ها رو برای کاربر خارجی انگلیسی کنی مثلا دکمه "پرینت" بشه دکمه "print" و تکست باکس یا لیبل "لطفا نام خود را وارد کنید" بشه "please enter your name" بنابراین اگر فرد کاربر در صفحه اصلی زبان رو انگلیسی انتخاب کنه نه تنها زبان سیستم انگلیسی میشه لیبل ها و دکمه ها هم انگلیسی میشن ... البته نمیخام لیبل ها و دکمه ها رو دوبار بسازم که هر بار یکی visible بشه
    سرتان را بدرد آوردم عذر تقصیر
    آخرین ویرایش به وسیله Shahramdindoust : سه شنبه 11 آذر 1399 در 10:38 صبح

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار padide55
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    567

    نقل قول: کد برای تغییر زبان و...

    نقل قول نوشته شده توسط Shahramdindoust مشاهده تاپیک
    بذار اینجوری بگم
    فکر کنیم کاربران ما توصیه ها رو در بالای فرم ها میبینند و یا دستورالعمل هایی(در قالب لیبل یا تکست باکس) رو میبنند که باید در حین استفاده از فرم اون ها رو انجام بدن. فقط فرد کاربر در صفحه اصلی میخاد بگه که اون لیبل ها رو فارسی میخاد ببینه یا انگلسی. البته میشه فرم ها دوبار ساخت یه بار انگلیسی یه بار فارسی. ولی خیلی طولانی میشه هر بار هم که نمیشه اون کدها رو کپی کرد برای همین نیاز به ماژول دارم تا لازم نباشه اون کدها رو توی مثلا 150 تا فرم کپی کنم
    هر چند نوع زبان کی برد ارتباطی با نمایش فرم اصلی نداره و میشه در گوشه فرم اصلی فقط یک لیست باکس برای انتخاب زبان فرم قرار داد ولی
    علی ایحالا در این تاپیک در ورود نوع زبان قابل مشاهده و تغییر شده
    میشه بر اساس لیبل‌ فرم اصلی
    فرمهای دیگه رو جوری تعریف کرد که لیبل فارسی و یا انگلیسی نمایش داده بشه.ولی باز هم کد در هر فرم میخواید که لیبل رو عوض کنه.و کدها طولانی میشه.
    مگر اینکه لیبلها هم کد بندی باشه مثلا بجای label1 و ..
    برای فارسی داشته باشیم lablefa1
    و برای انگلیسی داشته باشیم lableen1
    و الی اخر
    و با یک کد در ورودی فرم همه لیبلها عوض بشه
    با کد نویسی به روش for

    تقریبا
    به این صورت. اصل کد نویسی به عهده دوستان

    Dim Counter As Integer

    For Counter = 1 to n
    if
    اگر زبان فارسی بود
    then
    لیبلهای فارسی visible=true
    else
    لیبلهای انگلیسی visible=true
    Next

    یک همچین چیزی ...
    Counter رو عدد سمت راست لیبلها در نظر میگیریم

    با عرض پوزش از دوستانی که‌برنامه‌نویسی انجام میدهند .
    اگر هدف پست قبل همینه لطفا کد جدید رو‌لطف کنید ارائه بدین .
    آخرین ویرایش به وسیله padide55 : سه شنبه 11 آذر 1399 در 00:00 صبح

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    733

    نقل قول: کد برای تغییر زبان و...

    نقل قول نوشته شده توسط Shahramdindoust مشاهده تاپیک
    کم هوشی من رو در درک موضوع ببخشید.سوال دارم: با این فایل که ساختید الان اون اتفاق (تغییر عبارت از سلام به hello همگام با تغییر زبان)، اگر ما بخواهیم اون اتفاق در چندین فرم بیوفته آیا فقط کدها رو در یک فرم بیاندازیم کافیه؟ فک کنم خوب منظورم رو نرسوندم. یعنی اگر ما فرم های مختلفی داشته باشیم و بخواهیم اتفاقاتی شبیه بالایی در هرکدوم مجزا و به اشکال مختلف بیوفته چطور؟ واسه همین گفتم ماژول بشه عالی میشه.
    کافیه دو خط کد زیر رو در رویداد Form_Timer هر فرم وارد کنید!

    If Left(Form_FrmMain.lblCurrentsystemlanguage.Caption , 4) = "Çäá" Then Text1 = "Hello"
    If Left(Form_FrmMain.lblCurrentsystemlanguage.Caption , 4) = "ÝÇÑÓ" Then Text1 = "ÓáÇã"

    در کدهای فوق فرض شده text1 همان تکست باکسی است که قرار است کلمه hello یا سلام در آن نمایش داده شود.
    ضمناً بلحاظ اینکه در اغلب موارد در تشخیص ی و ک فارسی و ی و ک عربی مشکل ایجاد میشود بنده از تابع left به تعداد 4 کارکتر اول که در آن حروف ی و ک وجود ندارد استفاده کرده ام.

  23. #23
    کاربر دائمی آواتار padide55
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    567

    نقل قول: کد برای تغییر زبان و...

    نقل قول نوشته شده توسط eb_1345 مشاهده تاپیک
    کافیه دو خط کد زیر رو در رویداد Form_Timer هر فرم وارد کنید!

    If Left(Form_FrmMain.lblCurrentsystemlanguage.Caption , 4) = "Çäá" Then Text1 = "Hello"
    If Left(Form_FrmMain.lblCurrentsystemlanguage.Caption , 4) = "ÝÇÑÓ" Then Text1 = "ÓáÇã"

    در کدهای فوق فرض شده text1 همان تکست باکسی است که قرار است کلمه hello یا سلام در آن نمایش داده شود.
    ضمناً بلحاظ اینکه در اغلب موارد در تشخیص ی و ک فارسی و ی و ک عربی مشکل ایجاد میشود بنده از تابع left به تعداد 4 کارکتر اول که در آن حروف ی و ک وجود ندارد استفاده کرده ام.
    دقیقا همینه
    به نظر من بهتره از تغییر متن به صورت سلام و hello اجتناب کنید و با visible کردن دو لیبل با متن سلام و hello مشکل رو‌حل کنید .
    اینجوری با یک خط کد .کل لیبلهای فرم عوض میشه .
    فارسی ها مخفی و انگلیسی ها قابل مشاهده.


    با عرض پوزش مجدد
    طبق نمونه
    اگر لیبلها کد بندی و مرتب باشند .
    فرم 1 را برای هر دو زبان فارسی و انگلیسی باز کنید و لیبلها را مشاهده کنید
    حالا بجای نمایش متن لیبل بصورت helloو سلام
    با visibleنمودن لیبل فارسی و انگلیسی.که هر فیلد دو لیبل داشته باشه .که مشکل ی و ک هم نداره
    اینجا میتوان رنگ فیلدها و هر تغییری رو اعمال کرد .حتی فونت مورد نظر و......

    ضمنا تغییر رنگ فرم اصلی بر اساس زبان -قابل اجرا برای تمام فرمها و هر مورد دیگه......

    فقط یک لیست باکس کم داره که با اون بشه از بین زبان کیبردهای نصب شده بوسیله کد یک زبان را انتخاب نمود .
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله padide55 : سه شنبه 11 آذر 1399 در 09:30 صبح

  24. #24

    نقل قول: کد برای تغییر زبان و...

    نقل قول نوشته شده توسط Shahramdindoust مشاهده تاپیک
    بذارین اینجوری بگم
    فکر کنیم کاربران ما توصیه ها رو در بالای فرم ها میبینند و یا دستورالعمل هایی(در قالب لیبل یا تکست باکس) رو میبنند که باید در حین استفاده از فرم اون ها رو انجام بدن. فقط فرد کاربر در صفحه اصلی میخاد بگه که اون لیبل ها رو فارسی میخاد ببینه یا انگلسی. البته میشه فرم ها دوبار ساخت یه بار انگلیسی یه بار فارسی. ولی خیلی طولانی میشه هر بار هم که نمیشه اون کدها رو کپی کرد برای همین نیاز به ماژول دارم تا لازم نباشه اون کدها رو توی مثلا 150 تا فرم کپی کنم
    و در یک کلام انگار میخای زبان برنامه و حتی اسم دکمه ها رو برای کاربر خارجی انگلیسی کنی مثلا دکمه "پرینت" بشه دکمه "print" و تکست باکس یا لیبل "لطفا نام خود را وارد کنید" بشه "please enter your name" بنابراین اگر فرد کاربر در صفحه اصلی زبان رو انگلیسی انتخاب کنه نه تنها زبان سیستم انگلیسی میشه لیبل ها و دکمه ها هم انگلیسی میشن ... البته نمیخام لیبل ها و دکمه ها رو دوبار بسازم که هر بار یکی visible بشه
    سرتان را بدرد آوردم عذر تقصیر
    لطفا اگه مقدوره برای پست شماره 20 تصمیم بگیرید بنظر من آخرش همونه که بشه زبان برنامه رو عوض کرد داستان که فقط یه hello و سلام نیست حتی اسم دکمه ها رو هم میخام انگلیسی کنم

  25. #25
    کاربر دائمی آواتار padide55
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    567

    نقل قول: کد برای تغییر زبان و...

    نقل قول نوشته شده توسط Shahramdindoust مشاهده تاپیک
    لطفا اگه مقدوره برای پست شماره 20 تصمیم بگیرید بنظر من آخرش همونه که بشه زبان برنامه رو عوض کرد داستان که فقط یه hello و سلام نیست حتی اسم دکمه ها رو هم میخام انگلیسی کنم
    سلام مجدد
    شما اگر صفحه اصلی زبان فارسی باشه فرم 1 رو باز کنید
    اگر صفحه اول انگلیسی باشد هم فرم 1 رو باز کنید
    لیبلها فارسی و انگلیسی میشه .
    به همین روش باید عنوان کلیدها و .. رو عوض کنید .

    ترکیبی از مخفی و اشکار نمودن لیبل
    و تغییر لیبل استفاده کنید .
    ولی اگر از تغییر لیبل استفاده کنید باید متن هر لیبل رو در فرم بنویسید و گیج کننده خواهد بود .
    بهتره همون لیبل رو با فونت دلخواه ایجاد کنید و سپس مخفی و قابل مشاهده انجام بدین .

    کدها رو هم به ترتیب شماره بندی کنید که با یک خط فرمول همه فارسی ها نمایش داده بشه و با یک خط فرمول همه انگلیسی ها .

  26. #26
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    733

    نقل قول: کد برای تغییر زبان و...

    نقل قول نوشته شده توسط Shahramdindoust مشاهده تاپیک
    سلام <br>
    من یک سوال درباره کدهای تغییر زبان سیستم دارم.<br>
    در یک فایلی که در رویداد FORMLOAD آن میخام بنویسم اگر زبان سیستم فارسی هست تکست 1 را مساوی "سلام" و اگه زبان سیستم انگلیسیه اون رو مساوی "HELLO" قرار بده. ولی کار نمیکند

    نقل قول نوشته شده توسط Shahramdindoust مشاهده تاپیک
    لطفا اگه مقدوره برای پست شماره 20 تصمیم بگیرید بنظر من آخرش همونه که بشه زبان برنامه رو عوض کرد داستان که فقط یه hello و سلام نیست حتی اسم دکمه ها رو هم میخام انگلیسی کنم
    سلام
    با ارائه نمونه پست 15 پاسخ سوال شما در این تاپیک داده شد .عنوان موضوع جدید مد نظر شما چند زبانه کردن برنامه است که خود مقوله دیگری است که برای پرداختن به آن نیاز به ایجاد تاپیک جدیدی با همین عنوان «چند زبانه کردن برنامه» میباشد.

  27. #27
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    733

    نقل قول: کد برای تغییر زبان و...

    نقل قول نوشته شده توسط eb_1345 مشاهده تاپیک
    سلام
    با ارائه نمونه پست 15 پاسخ سوال شما در این تاپیک داده شد .عنوان موضوع جدید مد نظر شما چند زبانه کردن برنامه است که خود مقوله دیگری است که برای پرداختن به آن نیاز به ایجاد تاپیک جدیدی با همین عنوان «چند زبانه کردن برنامه» میباشد.
    در ارتباط با با دو زبانه یا چند زبانه کردن برنامه نمونه ای رو بطور آزمایشی تهیه کردم که فیلم (27 ثانیه ای ) اون رو در لینک زیر گذاشته ام
    ضمناً با عرض پوزش از دوستان ، بنده به دالایلی (عمدتاً استقبال نکردن دوستان صرفاً نظارگر) زین پس تصمیم دارم سورس بعضی از نمونه کارها رو در اختیار نگذارم و صرفاً به ارائه فیلمی در خصوص نتیجه کار انجام شده اکتفا کنم .
    https://s17.picofile.com/file/841598...guage.mp4.html

    ضمناً باید عرض کنم که اینکار فقط با چند خط کد نویسی در بخش ماژول ها و تهیه یک جدول حاوی کلمات انگلیسی و ترجمه فارسی آنها انجام شده .
    آخرین ویرایش به وسیله eb_1345 : سه شنبه 11 آذر 1399 در 14:52 عصر

  28. #28

    نقل قول: کد برای تغییر زبان و...

    نقل قول نوشته شده توسط eb_1345 مشاهده تاپیک
    در ارتباط با با دو زبانه یا چند زبانه کردن برنامه نمونه ای رو بطور آزمایشی تهیه کردم که فیلم (27 ثانیه ای ) اون رو در لینک زیر گذاشته ام
    ضمناً با عرض پوزش از دوستان ، بنده به دالایلی (عمدتاً استقبال نکردن دوستان صرفاً نظارگر) زین پس تصمیم دارم سورس بعضی از نمونه کارها رو در اختیار نگذارم و صرفاً به ارائه فیلمی در خصوص نتیجه کار انجام شده اکتفا کنم .
    https://s17.picofile.com/file/841598...guage.mp4.html

    ضمناً باید عرض کنم که اینکار فقط با چند خط کد نویسی در بخش ماژول ها و تهیه یک جدول حاوی کلمات انگلیسی و ترجمه فارسی آنها انجام شده .
    شاید افرادی که فقط نظاره گر هستند مانند حضرتعالی استاد نیستد یا دارن تجربه کسب میکنن در ضمن با دیدن فیلم فقط "حسرتش" رو به دل ما میذارین ما از کجا بفهمیم شما چیکار کردین

  29. #29

    نقل قول: کد برای تغییر زبان و...

    حالا اگه میشه افتخار بفرمایید این فایل رو هم بذارین بی زحمت
    آخرین ویرایش به وسیله Shahramdindoust : سه شنبه 11 آذر 1399 در 18:36 عصر

  30. #30
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    733

    نقل قول: کد برای تغییر زبان و...

    نقل قول نوشته شده توسط Shahramdindoust مشاهده تاپیک
    حالا اگه میشه افتخار بفرمایید این فایل رو هم بذارین بی زحمت
    خودتون متوجه شدین که تشبیه مناسب و جالبی در پست دیروزتون بکارنبردین پست رو ویرایش کردین . بنده دیروز درپاسخ پست شوخی گونه و در عین حال متلک آمیز شمامطالبی رو نوشتم ولی از ارسال اون صرفنظر کردم ,چون احساس کردم ممکن است مطالب برای بعضی دوستان باعث سوء تفاهم شود .
    دوست بزرگوار! اگر واقعاً هدفت اینست که در زمینه برنامه نویسی به یک اشراف نسبی برسید باید تلاشتون رو مضاعف کنید.
    توصیه میکنم چند وقتی با نمونه برنامه های ساده تر که کدهای پیچیده ای ندارند کار کنید .
    در پست 26 به شما پیشنهاد دادم که موضوع مورد درخواست شما در ادامه توضیحات این تاپیک مربوط به موضوع چند زبانه کردن برنامه است که باید درتاپیک جدیدی مطرح کنید ولی ...
    اون نمونه برنامه هم که ویدئو نحوه اجرایش رو قرار داده بودم از روی کنجکاوی خودم انجام دادم و قصد این بود که ذهن دوستانی که تمایل به راهنمائی شما دارند متوجه خواسته شما بکنم
    موفق باشید

  31. #31

    نقل قول: کد برای تغییر زبان و...

    نقل قول نوشته شده توسط eb_1345 مشاهده تاپیک
    خودتون متوجه شدین که تشبیه مناسب و جالبی در پست دیروزتون بکارنبردین پست رو ویرایش کردین . بنده دیروز درپاسخ پست شوخی گونه و در عین حال متلک آمیز شمامطالبی رو نوشتم ولی از ارسال اون صرفنظر کردم ,چون احساس کردم ممکن است مطالب برای بعضی دوستان باعث سوء تفاهم شود .
    دوست بزرگوار! اگر واقعاً هدفت اینست که در زمینه برنامه نویسی به یک اشراف نسبی برسید باید تلاشتون رو مضاعف کنید.
    توصیه میکنم چند وقتی با نمونه برنامه های ساده تر که کدهای پیچیده ای ندارند کار کنید .
    در پست 26 به شما پیشنهاد دادم که موضوع مورد درخواست شما در ادامه توضیحات این تاپیک مربوط به موضوع چند زبانه کردن برنامه است که باید درتاپیک جدیدی مطرح کنید ولی ...
    اون نمونه برنامه هم که ویدئو نحوه اجرایش رو قرار داده بودم از روی کنجکاوی خودم انجام دادم و قصد این بود که ذهن دوستانی که تمایل به راهنمائی شما دارند متوجه خواسته شما بکنم
    موفق باشید
    بله البته من کمی شوخ طبعم و در عین حال ساده حرف می زنم
    عذر تقصیر و طلب حلالیت از حضرتعالی دارم

  32. #32
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    733

    نقل قول: کد برای تغییر زبان و...

    نقل قول نوشته شده توسط Shahramdindoust مشاهده تاپیک
    حالا اگه میشه افتخار بفرمایید این فایل رو هم بذارین بی زحمت
    پیرو توضیحات پست 26 ، اگر تمایل داشتی یک تاپیک جدید با عنوان چند زبانه کردن برنامه ایجاد کنید که در آنجا روش کار توضیح داده شود

    موفق باشید

  33. #33

    نقل قول: کد برای تغییر زبان و...

    سپاسگذارم
    راستی تایپیکی بنام keycode حروف خاص هم هست که استقبالی ازش نشد اگر کسی زحمت بکشه یک جوابی بده ممنون هستم
    https://barnamenevis.org/showthread....AE%D8%A7%D8%B5

  34. #34
    کاربر دائمی آواتار narpco
    تاریخ عضویت
    فروردین 1397
    محل زندگی
    کرج
    پست
    352

    نقل قول: کد برای تغییر زبان و...

    نقل قول نوشته شده توسط eb_1345 مشاهده تاپیک
    سلام
    خواسته شما در فایل ساده نمونه ضمیمه برآورد شده
    در فایل ضمیمه یک فرم اصلی وجود دارد که منوهای برنامه در آن قرار دارد . در واقع این فرم بعنوان فرم مادر در طول زمان اجرای برنامه باز است و با بسته شدن آن برنامه بسته میشود . در رویداد تایمر این فرم ماژول مربوطه فراخوانی میشود . و در هر شرایط زبان سیستم را نمایش میدهد


    سلام روز بخیر ...این توالی تغییر زبان رو نمیشه طور دیگه ای نوشت که درگیر رویداد on timer نباشه ؟
    مثلا کلیدها ترکیبی alt+shift رو درگیر کد کنیم یا چیزی شبیه به این --------ممنون

  35. #35
    کاربر دائمی آواتار narpco
    تاریخ عضویت
    فروردین 1397
    محل زندگی
    کرج
    پست
    352

    نقل قول: کد برای تغییر زبان و...

    اگر بخواهیم بگوییم وقتی فرم فعال شد اتوماتیک زبان رو فارسی کن و پیام بده زبان شما فارسی شد چیکار باید بکنیم ؟
    من چون دیدم این تاپیک در مورد تغییر زبان هست اینجا گفتم اگر لازم میدونید تاپیک جدا بزنیم ....

    من تو برنامم فیلدی ندارم که انگلیسی باشه پس نیازی هم ندارم ...کاربر وقتی برنامه رو minimize کنه بره یکجای دیگه با زبان انگلیسی کار کنه و برگرده تو برنامه .....یا
    از همون اول که برنامه رو باز می کنه اتوماتیک زبانش فارسی بشه ...و پیام بده فارسی شد ....////////////////////////////////ممنونم

  36. #36
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    733

    نقل قول: کد برای تغییر زبان و...

    نقل قول نوشته شده توسط narpco مشاهده تاپیک
    اگر بخواهیم بگوییم وقتی فرم فعال شد اتوماتیک زبان رو فارسی کن و پیام بده زبان شما فارسی شد چیکار باید بکنیم ؟
    من چون دیدم این تاپیک در مورد تغییر زبان هست اینجا گفتم اگر لازم میدونید تاپیک جدا بزنیم ....

    من تو برنامم فیلدی ندارم که انگلیسی باشه پس نیازی هم ندارم ...کاربر وقتی برنامه رو minimize کنه بره یکجای دیگه با زبان انگلیسی کار کنه و برگرده تو برنامه .....یا
    از همون اول که برنامه رو باز می کنه اتوماتیک زبانش فارسی بشه ...و پیام بده فارسی شد ....////////////////////////////////ممنونم
    سلام
    کد مربوط به تغییر زبان به فارسی یا انگلیسی در نمونه پست 2 ارائه شده .


    #If Win64 Then
    Private Declare PtrSafe Function ActivateKeyboardLayout Lib "user32" (ByVal HKL As Long, ByVal flags As Long) As Long
    #Else
    Private Declare Function ActivateKeyboardLayout Lib "user32" (ByVal HKL As Long, ByVal flags As Long) As Long
    #End If


    Private Sub Form_Activate()
    Call ActivateKeyboardLayout(1065, 1)
    End Sub

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 23 فروردین 1394, 21:04 عصر
  2. سوال : امکان انتقال اسناد یک سازمان به دیتابیس طوری که در صورت تغییر اسناد کتابخانه نیز تغییر کند؟؟!
    نوشته شده توسط mohsenashkboos در بخش برنامه نویسی شیرپوینت (Sharepoint Development)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 16 تیر 1392, 12:42 عصر
  3. تغییر رنگ پس زمیته با تغییر پسوند فایل از html به php
    نوشته شده توسط sanaz.dadkhah در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 12 خرداد 1391, 19:13 عصر
  4. پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 16 تیر 1389, 18:08 عصر
  5. تغییر تغییر مشخصه دستیابی(access specifier) کد ایجاد شده توسط نتبینز ؟؟؟
    نوشته شده توسط mahdi68 در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 04 فروردین 1389, 02:38 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •