نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: رویداد MouseMove ، MouseUp و MouseDown بر روی عنوان ستون های ListView

  1. #1

    رویداد MouseMove ، MouseUp و MouseDown بر روی عنوان ستون های ListView

    سلام
    من خیلی جستجو کردم متأسفانه موردی رو پیدا نکردم که در هنگام ریسایز ستون های ListView وقتی که اشاره گر موس در بین دو ستون بصورت جهت دار تبدیل میشود در حالت راست کلیک کد خاصی اجرا شود
    کدهای زیر رو امتحان کردم نتیجه نداد


    Private Sub listView1_MouseMove(ByVal Button As Integer, ByVal Shift As Integer, ByVal x As Long, ByVal y As Long)
    If Button = 0 Then
    'If Button = acRightButton Then
    MsgBox "kkk"
    End If
    End Sub


    Private Sub listView1_MouseUp(ByVal Button As Integer, ByVal Shift As Integer, ByVal x As Long, ByVal y As Long)
    If Button = 1 Then
    MsgBox "HHH"
    End If
    End Sub


  2. #2

    نقل قول: رویداد MouseMove ، MouseUp و MouseDown بر روی عنوان ستون های ListView

    یاد گذشته ها بخیر هیچ تاپیکی بیشتر از یک روز طول نمی کشید از طرف اساتید به آن پاسخ داده میشد .

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    783

    نقل قول: رویداد MouseMove ، MouseUp و MouseDown بر روی عنوان ستون های ListView

    نقل قول نوشته شده توسط atf1379 مشاهده تاپیک
    سلام
    من خیلی جستجو کردم متأسفانه موردی رو پیدا نکردم که در هنگام ریسایز ستون های ListView وقتی که اشاره گر موس در بین دو ستون بصورت جهت دار تبدیل میشود در حالت راست کلیک کد خاصی اجرا شود
    کدهای زیر رو امتحان کردم نتیجه نداد


    Private Sub listView1_MouseMove(ByVal Button As Integer, ByVal Shift As Integer, ByVal x As Long, ByVal y As Long)
    If Button = 0 Then
    'If Button = acRightButton Then
    MsgBox "kkk"
    End If
    End Sub


    Private Sub listView1_MouseUp(ByVal Button As Integer, ByVal Shift As Integer, ByVal x As Long, ByVal y As Long)
    If Button = 1 Then
    MsgBox "HHH"
    End If
    End Sub


    پارامترهای ورودی متد MouseMove یا MouseUp لیست ویو در vb6 بصورت Button As Integer, Shift As Integer, X As Single, Y As Single میباشد .

تاپیک های مشابه

  1. رویداد mousemove روی تب های تب کنترل میشه؟
    نوشته شده توسط H:Shojaei در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 16 فروردین 1394, 19:30 عصر
  2. اجرا نشدن رویداد mouseup و یا mousedown در wpf
    نوشته شده توسط سیدسبحان در بخش WPF
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 18 بهمن 1393, 12:40 عصر
  3. سوال: تشخیص حالت MouseDown در رویداد تایمر
    نوشته شده توسط nazanin_90 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 19 آذر 1392, 21:22 عصر
  4. سوال: تشخیص رویداد MouseUp در خارج از فرم ؟
    نوشته شده توسط saeed729 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 24 اردیبهشت 1392, 15:56 عصر
  5. سوال: مشکل در اجرای تابع در رویداد mouseDown
    نوشته شده توسط alismith در بخش jQuery
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 11 فروردین 1390, 18:09 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •