نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: حذف تصویر در Word

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار SReza1
    تاریخ عضویت
    تیر 1382
    محل زندگی
    کنار تعدادی تراریوم و کاکتوس!
    پست
    702

    حذف تصویر در Word

    سلام خدمت همه دوستان. من از TWordApplication استفاده میکنم. میخواهم موقعیکه فایل را باز میکنم کل تصاویر مربوط به فایل نمایش داده نشود. مثل امضاء ها و حتی در Header footer هم تصویر باشه اونها را حذف بکنه. تو نت گشتم با دستور Replcace روی Special Character سرنخ داده بود. مثلا اگر ^g را بزنید میتونید تصاویر را پیدا کنید. منتهی این کد فقط برای Replcace در body فایل است و در روی header Footer کار نمیکنه. کسی کمکی میتونه بکنه؟
    آخرین ویرایش به وسیله SReza1 : چهارشنبه 12 آذر 1399 در 14:08 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار SReza1
    تاریخ عضویت
    تیر 1382
    محل زندگی
    کنار تعدادی تراریوم و کاکتوس!
    پست
    702

    نقل قول: حذف تصویر در Word

    دوستان. ظاهرا کسی در این زمینه تجربه ای ندارد. ولی من تونستم این مشکل را حل کنم.
    مشکل وقتی پیش میاد که تصاویری که در Heade footer هستند نحوه قرارگیریشون یا Wrapping Style تبدیل به حالتی به غیر از inline with text شود. این حالت تصویر را به یک Shape تبدیل میکندو درسته که تصویر هست ولی تبدیل به Shape میکند که ضمنی تصویر ! است. این همه از MSWord دیگه! برای حذف اونها بایستی Shape را پاک کنیم. البته Shapeهایی که از نوع Picture هستند با مقدار type_ 13 پر شده است. 2 روز مغز ما رو خورد :) این هم کدش :


    for I := MyWAP.ActiveDocument.Sections.Item(1).Footers.Item (1).Shapes.Count downto 1 do
    begin
    Index := I;
    if MyWAP.ActiveDocument.Sections.Item(1).Footers.Item (1).Shapes.Item(Index).type_ = 13 then
    MyWAP.ActiveDocument.Sections.Item(1).Footers.Item (1).Shapes.Item(Index).Delete
    end;

تاپیک های مشابه

  1. حرفه ای: حذف تصویر در Word
    نوشته شده توسط SReza1 در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 31 فروردین 1399, 09:51 صبح
  2. سوال: insert تصویر در اسناد word
    نوشته شده توسط gh_khajehzade در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 12 فروردین 1389, 16:39 عصر
  3. سوال: قرار دادن تصویر در یک برنامه نوشتاری مثل word
    نوشته شده توسط ahmad65 در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 05 آبان 1388, 14:43 عصر
  4. باز کردن فایل word و ذخیره در قالب تصویر
    نوشته شده توسط absent در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 21 مرداد 1386, 09:54 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •