نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: نحوه ی نمایش به ترتیب در PHP

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار parsserver2
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    Tehran, Iran
    پست
    65

    Question نحوه ی نمایش به ترتیب در PHP

    سلام دوستان گلم من یه فرم دارم به این شکل:

    1.png

    بنده سه تا جدول درست کردم یکیش title دومی fields و سومی هم اگر فیلدها سلکت باکس بودن گزینه هاش رو اونجا بزارم fields_values
    عکسی که برای شما گزاشتم فقط یکی از تب های موجود تو فرم هستش و کلا 7 تا تب داره! من اومدم تو جدول این هفتا تب رو به این صورت ذخیره کردم:

    2.png

    بعضی از فیلد ها دسته جمعی قرار گرفتن و پایینش هم زده add another + برای این قسمت ها یک اسم گزاشتم و تو جدول title قرار دادم و parent رو آی دی title اصلی گزاشتم به این خاطر که هنگام طراحی فرم و کد نویسی مشخص کنم اگر فیلدهای دریافتی مربوط به پرنت 0 نبودن مثلا border داشته باشن و زیرشون گزینه ی add another + داشته باشه!

    3.png

    و فیلد ها رو هم به این صورت ذخیره کردم:

    4.png

    تا اینجا همه چی اوکیه... برنامه بیشتر به صورت فانکشنال نوشته شده..اولین فانکشن مربوط به دیریافت title هاست به اسم:
    fn_get_account_profile_titles ($parent = 0)

    اول تایتل هایی که پرنت 0 دارن و در ادامه ی foreach آرگومان parent رو برابر با آی دی تایتل اصلی کردم که پرنت هاش رو هم نشون بده.. تا اینجای کار همه چیز اوکیه. مشکل اصلی من نشون دادن فیلد هاست.. من برای دریافت فیلدها فانکشن :
    fn_get_account_profile_fields ($title_id)
    نوشتم که تایتل آی دی رو میگیره و نمایش میده یه چیز دیگه ام بگم اینه که ترتیب title ها و fields ها رو با position مشخص کردم و موقع کوئری زدن order by position ASC رو نوشتم! حالا اینجا اگر من با این فانکشن فیلد هارو بگیرم چجوری میشه؟ یعنی اول باید فیلد های تایتل اصلی رو بگیرم بعد دوباره فیلد های هرکدوم از پرنت ها؟؟ درصورتی که من نمیخوام به این صورت باشه چون اگر به تصیر فرم و یا تصویری که از filelds ها گزاشتم نگاه کنید فیلد هایی که مربوط به تایتل اصلی هستن یدونه اول قرار میگیره دومی مثلا بعد از پرنت 9 سومی بعد از پرنت 11! ولی وقتی من میخوام فیلدهارو دریافت کنم همشون به ترتیب میان مثلا تایتل اصلی همشون رو میگیره و اول اونارو نشون میده. بعد به ترتیب پرنت هارو..
    ببخشید اگر نتونستم سوالم رو واضح و رسا بیان کنم..پیشاپیش ممنونم از جوابتون.....

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: نحوه ی نمایش به ترتیب در PHP

    شاید اگه کدت رو کامل بزاری و خروجیش رو هم نمایش بدی کمک کنه
    چون اینجوری الان سخته درک مشکل بدون دیدن کد ها و نتیجه خروجیشون

    من درک کاملی ندارم از کد و مشکلت ولی فکر میکنم نیازی به positin نداشته باشی
    فیلد ها به ترتیب توی دیتابیس رخته میشن و آیدیشون همون ترتیب رو رعایت میکنه
    از همین آیدی میشه برا مرتب سازیشون استفاده کرد

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 15 شهریور 1394, 16:54 عصر
  2. حرفه ای: change table در زمان اجرا | استفاده جداگانه از مدل یک تیبل برای تیبل مشابه (Entity Framework)
    نوشته شده توسط youngold در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 18 خرداد 1392, 12:52 عصر
  3. پاسخ: 16
    آخرین پست: شنبه 18 خرداد 1392, 12:50 عصر
  4. ایجاد تیبلی شبیه تیبل اس کیو ال با دیتا گرید ویو
    نوشته شده توسط hojjat_gh در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 15 آبان 1387, 22:53 عصر
  5. پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 24 خرداد 1387, 01:13 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •