نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: مشکل در جستجو بین دو تاریخ

  1. #1

    مشکل در جستجو بین دو تاریخ

    سلام بچه ها
    من میخواهم در پروژم بین دو تاریخ چستجو کنم ، کدم اینه :

    SqlConnection con = new SqlConnection("Data Source=.;Initial Catalog=amval;Integrated Security=True");
    DataSet ds = new DataSet();
    SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter("select * from insertamval where date>= @n AND date<= @m", con);
    da.SelectCommand.Parameters.AddWithValue("@n", "%" + textBox1.Text + "%");
    da.SelectCommand.Parameters.AddWithValue("@m", "%" + textBox2.Text + "%");
    da.Fill(ds, "t1");
    dataGridView1.DataSource = ds;
    dataGridView1.DataMember = "t1";


    ولی پیغام زیر میده :
    666.PNG

    لطفا راهنمایی کنید چیکار کنم ؟

  2. #2
    مدیر بخش آواتار محمد رضا فاتحی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    کهنسالترین موجود زنده در شهر منه
    پست
    1,181

    نقل قول: مشکل در جستجو بین دو تاریخ

    سلام از between استفاده کنید

    select * from tbl where date between '1399/09/01' and '1399/09/30'
    یک نقطه بیشتر فرق بین رحیم و رجیم نیست...از نقطه ای بترس که شیطانیت می کند

    ________________________

  3. #3

    نقل قول: مشکل در جستجو بین دو تاریخ

    نقل قول نوشته شده توسط محمد رضا فاتحی مشاهده تاپیک
    سلام از between استفاده کنید

    select * from tbl where date between '1399/09/01' and '1399/09/30'

    بازم نشد :
    33232.jpg

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    چند قدم اون ور تر
    پست
    1,731

    نقل قول: مشکل در جستجو بین دو تاریخ

    سلام
    توی این کوئری، وقتی دارید پارامترها رو مقداردهی میکنید به علامت % نیاز نیست
    ضمن اینکه دیتاتیبل t1 کجا هست و چطور تعریف شده؟

  5. #5

    نقل قول: مشکل در جستجو بین دو تاریخ

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud Zaad مشاهده تاپیک
    سلام
    توی این کوئری، وقتی دارید پارامترها رو مقداردهی میکنید به علامت % نیاز نیست
    ضمن اینکه دیتاتیبل t1 کجا هست و چطور تعریف شده؟
    بازم پیغام میده :

    05550.jpg

  6. #6
    مدیر بخش آواتار محمد رضا فاتحی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    کهنسالترین موجود زنده در شهر منه
    پست
    1,181

    نقل قول: مشکل در جستجو بین دو تاریخ

    نحوه مقدار دهی پارامترتون اشتباه
    da.Sele.........("n",textBox1.Text);
    هر چند خطایی که داره میده مربوط به اینه که دارین یه رشته رو با پارامتر بزرگتر مساوی چک می کنید، ولی جالب اینه که تو کوئریتون نیست!!
    یک نقطه بیشتر فرق بین رحیم و رجیم نیست...از نقطه ای بترس که شیطانیت می کند

    ________________________

  7. #7

    نقل قول: مشکل در جستجو بین دو تاریخ

    سلام.
    من از این دستور sql استفاده می کنم و خوب کار می کنه.
    با استفاده از entity framework.
    Create proc SP_GetUserEnterAndExitDateTimeByDetails
    @FullName nvarchar(128),
    @ComputerName nvarchar(128),
    @IpAddress nvarchar(128),
    @FromDate nvarchar(128),
    @ToDate nvarchar(128)

    With encryption
    As
    Begin
    Select * from VW_UserEnterAndExitLog
    Where convert(nvarchar(128), EnterDateTime, 126) between @FromDate and @ToDate
    and ComputerName like '%' + @ComputerName + '%'
    and IpAddress like '%' + @IpAddress + '%'
    and FullName like '%' + @FullName + '%'
    End
    go

  8. #8

    نقل قول: مشکل در جستجو بین دو تاریخ

    خیلی وقته با Ado کار نکردم ولی فک کنم توی کوئری برای پارامتر های رشته ای باید اون پارامتر رو بین دوتا کوتیشن قرار میدادیم، یعنی کوئری باید به این شکل باشه:
    "select * from insertamval where date>= '@n' AND date<= '@m'"


  9. #9

    نقل قول: مشکل در جستجو بین دو تاریخ

    نقل قول نوشته شده توسط mr.sirwan مشاهده تاپیک
    خیلی وقته با Ado کار نکردم ولی فک کنم توی کوئری برای پارامتر های رشته ای باید اون پارامتر رو بین دوتا کوتیشن قرار میدادیم، یعنی کوئری باید به این شکل باشه:
    "select * from insertamval where date>= '@n' AND date<= '@m'"

    بازم همون پیغام میده

  10. #10

    نقل قول: مشکل در جستجو بین دو تاریخ

    نقل قول نوشته شده توسط voice.of.silence مشاهده تاپیک
    سلام.
    من از این دستور sql استفاده می کنم و خوب کار می کنه.
    با استفاده از entity framework.
    Create proc SP_GetUserEnterAndExitDateTimeByDetails
    @FullName nvarchar(128),
    @ComputerName nvarchar(128),
    @IpAddress nvarchar(128),
    @FromDate nvarchar(128),
    @ToDate nvarchar(128)

    With encryption
    As
    Begin
    Select * from VW_UserEnterAndExitLog
    Where convert(nvarchar(128), EnterDateTime, 126) between @FromDate and @ToDate
    and ComputerName like '%' + @ComputerName + '%'
    and IpAddress like '%' + @IpAddress + '%'
    and FullName like '%' + @FullName + '%'
    End
    go
    دوست عزیز من با sql ننوشتم ، لطفا کد سی شارپ بگین

  11. #11

    نقل قول: مشکل در جستجو بین دو تاریخ

    نقل قول نوشته شده توسط محمد رضا فاتحی مشاهده تاپیک
    نحوه مقدار دهی پارامترتون اشتباه
    da.Sele.........("n",textBox1.Text);
    هر چند خطایی که داره میده مربوط به اینه که دارین یه رشته رو با پارامتر بزرگتر مساوی چک می کنید، ولی جالب اینه که تو کوئریتون نیست!!
    بازم همین پیغام میده

  12. #12
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1399
    محل زندگی
    سراوان
    سن
    31
    پست
    32

    Cool نقل قول: مشکل در جستجو بین دو تاریخ

    یه روش غیر اصولی! که میتونی برای مقایسه دو تاریخ استفاده کنی اینه که تاریخ اول و دوم رو عدد تبدیل کنیم.
    تاریخ اول : 1399/01/01 ==>13990101
    تاریخ دوم : 1399/01/31 ==>13990131
    ایتم مورد نظر در تاریخ 1399/01/04 ==> 13990104

    string date1 = "1399/01/01";
    string date2 = "1399/01/31";
    string date = "1399/01/04";

    if (Convert.ToInt32(date.Replace("/", "")) <= Convert.ToInt32(date1.Replace("/", ""))
    || Convert.ToInt32(date.Replace("/", "")) >= Convert.ToInt32(date1.Replace("/", "")))
    {
    MessageBox.Show("date is in range !");
    }
    else
    {
    MessageBox.Show("date is Not in range !");
    }


  13. #13

    نقل قول: مشکل در جستجو بین دو تاریخ

    اسم ستونی که انتخاب کردید (date) کلمه رزرو شده هست. در این صورت اسم ستون را بین [ ] قرار بدید.

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 22 شهریور 1402, 14:26 عصر
  2. پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 22 تیر 1395, 13:16 عصر
  3. استخدام برنامه نویس در استان همدان شهرستان تویسرکان
    نوشته شده توسط alvandyhamed در بخش آگهی های استخدام
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 07 مرداد 1390, 17:26 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •