نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: شرط if برای چک کردن باز یا بسته بودن یک فرم

  1. #1

    Question شرط if برای چک کردن باز یا بسته بودن یک فرم

    سلام
    چطور میشه داخل شرط if باز یا بسته بودن فایل رو قرار داد. مثلا میخواهیم بگوییم :

    if اگر فرم باز است then
    کارهایی رو انجام بده
    else
    هیچ کاری نکن
    end if
    .
    عجب چیزی نوشتم اگه برنامه نویسی فارسی بود هم حال میداد ها. چرا کسی به فکر ساخت یک کامپایلر فارسی نیست فک کنم خیلی سخت باشه.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار narpco
    تاریخ عضویت
    فروردین 1397
    محل زندگی
    کرج
    پست
    352

    نقل قول: شرط if برای چک کردن باز یا بسته بودن یک فرم

    If CurrentProject.AllForms("frm_rollcall_A").IsLoaded = true Then

  3. #3

    نقل قول: شرط if برای چک کردن باز یا بسته بودن یک فرم

    ببخشید این
    frm_rollcall_A چیه؟ باید به جاش اسم فرم خودمو بنویسم درسته ؟

  4. #4

    نقل قول: شرط if برای چک کردن باز یا بسته بودن یک فرم

    لطفا سوال بالا رو جواب بدین و همچنین بگین که آیا لازمه در ادامه else بذارم وبگم اگه فرم مورد نظر باز نبود هیچ کاری نکن یا همون if رو ببندم کافیه؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار narpco
    تاریخ عضویت
    فروردین 1397
    محل زندگی
    کرج
    پست
    352

    نقل قول: شرط if برای چک کردن باز یا بسته بودن یک فرم

    If CurrentProject.AllForms("frm_rollcall_A").IsLoaded = true Then
    عملیات مورد نظر
    else
    عملیات مورد نظر
    end if
    دوست عزیز از اینکه در جمع ما هستید بسیار خوشحالیم
    منتها بسیار دوستانه و عاشقانه پیشنهاد می کنم دوره اکسس مقدماتی و پیشرفته رو که در اکثر سایت ها مثل افیس باز فرادانش و امثالهم هست رو تهیه کنید و تمرین نمایید
    الیته اگر دوست داشتید و علاقه مند بودید ....موفق باشید

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار padide55
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    567

    نقل قول: شرط if برای چک کردن باز یا بسته بودن یک فرم

    نقل قول نوشته شده توسط Shahramdindoust مشاهده تاپیک
    لطفا سوال بالا رو جواب بدین و همچنین بگین که آیا لازمه در ادامه else بذارم وبگم اگه فرم مورد نظر باز نبود هیچ کاری نکن یا همون if رو ببندم کافیه؟
    سلام
    یه مقدار هم خودتون بررسی کنید
    کد بالا رو هم با نام فرم خودتون و هم با همین کد تست کنید

    در ادامه بعد از then هم باید کاری که قراره انجام بشه رو بیارید

    مثلا
    If CurrentProject.AllForms("myform1").IsLoaded = true Then
    msgbox "فرم باز است"
    else
    msgbox "فرم بسته است"
    endif

    بجای مسیج هر عملکردی لازم دارید قرار بدین

    ضمنا
    else الزامی نیست

  7. #7

    نقل قول: شرط if برای چک کردن باز یا بسته بودن یک فرم

    بله ممنون

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 26 مرداد 1399, 00:59 صبح
  2. جند دسته هستند که در حال تخریب سایت برنامه نویس هستند
    نوشته شده توسط pouyansaraf در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 09 تیر 1394, 14:41 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •