نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: محل قرارگیری فایل app.js در کد HTML

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مهر 1392
    محل زندگی
    اراک
    پست
    38

    محل قرارگیری فایل app.js در کد HTML

    سلام دوستان
    با webpack در لاراول یک فایل app.js درست کرده ام که شامل bootstrap.js و ckeditor.js می باشد و آن را در فایل html وارد کرده ام . مشکل اینجاست که اگر آن را در اول تگ body وارد کنم کد bootstrap درست کار می کند و کد ckeditor کار نمی کند و اگر آن را آخر تگ body وارد کنم ckeditor درست کار می کند و bootstrap درست کار نمی کند! راه حل مشکل چیست ؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: محل قرارگیری فایل app.js در کد HTML

    وقتی کد های js کار نمیکنه توی کنسول مرورگر نگاه کن ببین چه ارروری میده

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مهر 1392
    محل زندگی
    اراک
    پست
    38

    نقل قول: محل قرارگیری فایل app.js در کد HTML

    ممنون
    فایل app.js توسط وب پک باندل شده و شامل تمامی کدهای جاوا اسکریپت تمام پروژه است . این کدهای جاوا اسکریپت می بایست در جاهای مختلف برنامه لود شود . ولی در واقع ما داریم فقط یک فایل app.js را در کد html وارد می کنیم . در صورتی که نیاز داریم آن را در جاهای متفاوت فراخوانی کنیم . باید چکار کنم؟

    <script src="{{ asset('js/app.js') }}"></script>

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: محل قرارگیری فایل app.js در کد HTML

    دوست عزیز من میگم تو کنسول نگاه کن ببین چه ارروری داری
    وقتی کد js کار نمیکنه یه ارروری هست یا با چیزی تداخل داره
    اررور ها توی کنسول مرورگر نشون داده میشه باید اونجا رو نگاه کنی تا متوجه بشید مشکل دقیقا از چیه
    اگر در این ضمینه اطلاع ندارید یه جستجو بکنید مقالات زیاد هست در این ضمینه

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مهر 1392
    محل زندگی
    اراک
    پست
    38

    نقل قول: محل قرارگیری فایل app.js در کد HTML

    چشم سپاس

تاپیک های مشابه

  1. کار نکردن alignment روی html وقتی Allow Html Tags = True در استیمول
    نوشته شده توسط resident در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 09 مهر 1396, 12:50 عصر
  2. آموزش: تفاوت Html.RenderPartial و Html.Partial
    نوشته شده توسط kavayo در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 15 خرداد 1393, 11:29 صبح
  3. آموزش: دانلود نرم افزار تحت ویندوز آموزش HTML 4 و HTML 5
    نوشته شده توسط DeveloperStudio در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 9
    آخرین پست: یک شنبه 17 آذر 1392, 11:17 صبح
  4. پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 11 تیر 1392, 20:42 عصر
  5. سوال: تعریف متغیر در HTML یا استفاده از تک <؟ ؟> در HTML
    نوشته شده توسط hesam_mahmoodi در بخش توسعه وب (Web Development)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 15 دی 1391, 23:41 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •