نمایش نتایج 1 تا 16 از 16

نام تاپیک: keycode حروف خاص

  1. #1

    Question keycode حروف خاص

    همانطور که میدانید هر حرفی در کامپیوتر معمولا keycode خودش را دارد(در رویداد keydown ). مثلا keycode کلید "ت" مساوی 74 و keycode اینتر 13 و ... است. ولی بعضی حروف که ترکیبی هستند اگر بخواهیم تو کدنویسی به اون حروف اشاره کنیم ،چون ترکیبی هستند(ترکیبی ازshift و یک کلید دیگر) باید سراغ keyAscili اون حرف بریم اون هم تو رویداد (keypress) مثلا keyAscili ویرگول 1548 و keyAscili همزه "ء" 1569

    حالا برایم لازم شده که keyAscili برای "نیم فاصله" رو بدونم هر چی تو سایتهای مختلف می گردم پیدا نمیکنم
    آخرین ویرایش به وسیله Shahramdindoust : چهارشنبه 12 آذر 1399 در 23:01 عصر

  2. #2

    نقل قول: keycode حروف خاص

    کسی نمیداند؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    783

    نقل قول: keycode حروف خاص

    نقل قول نوشته شده توسط Shahramdindoust مشاهده تاپیک
    همانطور که میدانید هر حرفی در کامپیوتر معمولا keycode خودش را دارد(در رویداد keydown ). مثلا keycode کلید "ت" مساوی 74 و keycode اینتر 13 و ... است. ولی بعضی حروف که ترکیبی هستند اگر بخواهیم تو کدنویسی به اون حروف اشاره کنیم ،چون ترکیبی هستند(ترکیبی ازshift و یک کلید دیگر) باید سراغ keyAscili اون حرف بریم اون هم تو رویداد (keypress) مثلا keyAscili ویرگول 1548 و keyAscili همزه "ء" 1569

    حالا برایم لازم شده که keyAscili برای "نیم فاصله" رو بدونم هر چی تو سایتهای مختلف می گردم پیدا نمیکنم
    منظورتون از نیم فاصله چیه ؟
    با یک بار فشار دادن کلید Space کیبورد یک فاصله ایجاد میشود و 32 هم keycode یک فاصله است.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار padide55
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    567

    نقل قول: keycode حروف خاص

    non-breaking spase
    کدش برای اکسس
    half spase
    semi space
    داخل ورد هست ولی برای اکسس نیافتم.
    آخرین ویرایش به وسیله padide55 : پنج شنبه 13 آذر 1399 در 19:00 عصر

  5. #5

    نقل قول: keycode حروف خاص

    نقل قول نوشته شده توسط eb_1345 مشاهده تاپیک
    منظورتون از نیم فاصله چیه ؟
    با یک بار فشار دادن کلید Space کیبورد یک فاصله ایجاد میشود و 32 هم keycode یک فاصله است.
    برای تایپ نیم فاصله باید shift+space فشار داده شود وقتی نمی خواهیم دو حرف به هم بچسبند مثلا خود کلمه نیم فاصله به این شکل اشتباه است "نیمفاصله" و اتفاقا به این شکل هم اشتباه است"نیم فاصله" . نباید بین هر دو کلمه "نیم" و "فاصله" فاصله باشد و در عین حال نباید بهم بچسبند برای این کار نیاز به نیم فاصله است که از ترکیب shift+space و در بعضی کیبورد ها ctrl و - ایجاد می شود در word امتحان کنید.
    و یک نکته: من اشتباها در عنوان تایپیک بجای
    keyAscili که مربوط به رویداد keypress است، از کلمه keycode استفاده کردم هرچه اصلاح کردم ولی صفحه رو که دوباره لود میکنم اصلاحات انجام نشده است.
    نیم فاصله.png

  6. #6

    نقل قول: keycode حروف خاص

    نقل قول نوشته شده توسط Shahramdindoust مشاهده تاپیک
    برای تایپ نیم فاصله باید shift+space فشار داده شود وقتی نمی خواهیم دو حرف به هم بچسبند مثلا خود کلمه نیم فاصله به این شکل اشتباه است "نیمفاصله" و اتفاقا به این شکل هم اشتباه است"نیم فاصله" . نباید بین هر دو کلمه "نیم" و "فاصله" فاصله باشد و در عین حال نباید بهم بچسبند برای این کار نیاز به نیم فاصله است که از ترکیب shift+space و در بعضی کیبورد ها ctrl و - ایجاد می شود در word امتحان کنید.
    و یک نکته: من اشتباها در عنوان تایپیک بجای
    keyAscili که مربوط به رویداد keypress است، از کلمه keycode استفاده کردم هرچه اصلاح کردم ولی صفحه رو که دوباره لود میکنم اصلاحات انجام نشده است.

    راستش من هم متوجه منظورتون نمیشوم . البته متوجه توضیح شما شدم که در هنگام تایپ مثلاً کلمه نیم فاصله برای اینکه بین نیم و فاصله به اندازه نصف فاصله ای که فشار دکمه spsce بر روی کیبورد ایجاد می کند باید همزمان کلیدهای
    ctrl و
    spsce فشار داده شود ولی اینکار در هنگام تایپ و با فشار دکمه های کیبورد انجام میشه و نیازی keyAscili و keycode کلیدها نیست .ولی در اکسس و در چه رویدادی بین چنین کلماتی فاصله بیندازی و نیاز به keyAscili داری متوجه نمیشوم
    دقیقاً توضیح بده کاری که در اکسس میخواهید انجام بدهید به چه صورتی است

  7. #7

    نقل قول: keycode حروف خاص

    خب بگذارید یک مثال بزنم
    ما در یک فرم اکسس دو تکست باکس داریم در محیط vb و در رویداد
    keydown
    شرطی داده ایم که در تکست باکس 1 اگر نام وارد شده با حرف ت شروع می شود، یعنی keycode مساوی 74 است(یعنی حرف ت) یک کار خاصی را انجام دهد.
    حالا همین را برای تکست باکس 2 می خواهیم به شرط اینکه کاربر نیم فاصله را وارد کند و چون نیم فاصله یک کلید ترکیبی است باید از رویداد
    keypress استفاده کرد و نمیدانم keyAscili آن چند است؟
    اگر خیلی بد توضیح می دهم مرا عفو کنید

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    783

    نقل قول: keycode حروف خاص

    برای اجرای عملکرد کلیدهای ترکیبی در رویداد keycode از عملگرهای شرطی if و and استفاده شود
    کد زیر برای وقتی که کلیدهای Ctrl و Spase فشار داده میشود :

    If (KeyCode = 32) And (Shift = 2) Then
    ....
    End If


  9. #9

    نقل قول: keycode حروف خاص

    نقل قول نوشته شده توسط eb_1345 مشاهده تاپیک
    برای اجرای عملکرد کلیدهای ترکیبی در رویداد keycode از عملگرهای شرطی if و and استفاده شود
    کد زیر برای وقتی که کلیدهای Ctrl و Spase فشار داده میشود :

    If (KeyCode = 32) And (Shift = 2) Then
    ....
    End If

    سپاسگذارم استاد گرامی
    راستی یک سوال اگر بخواهیم متنی شامل عبارتی دوکلمه مثل همون نیم فاصله باشد چطور؟
    من از این روش استفاده کردم جواب 1/2 داد
    نیم فاصله.png
    آخرین ویرایش به وسیله Shahramdindoust : یک شنبه 16 آذر 1399 در 15:58 عصر

  10. #10

    نقل قول: keycode حروف خاص

    این بار جای هر دو 17 و 189 رو عوض کردم بجای فایل همش تصویر می ذارم که لازم نباشه زیاد دانلود کنید


    ضمیمه 152598

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار padide55
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    567

    نقل قول: keycode حروف خاص

    در رویداد key press
    یکی از کلیدها .

    باید این کد رو وارد کنید.


    (KeyCode = 32) And (Shift = 2)

    یعنی کد کلید مورد نظر رو تبدیل به این کلید میکنید.

  12. #12

    نقل قول: keycode حروف خاص

    اخه فرض بر اینه که در رویداد form load مخاهیم تکست ما حاوی کلمه ای باشه که حاوی نیم فاصله اس
    میشه یه فایل نمونه بذارین سردر گم شدم

  13. #13

    نقل قول: keycode حروف خاص

    نقل قول نوشته شده توسط eb_1345 مشاهده تاپیک
    برای اجرای عملکرد کلیدهای ترکیبی در رویداد keycode از عملگرهای شرطی if و and استفاده شود
    کد زیر برای وقتی که کلیدهای Ctrl و Spase فشار داده میشود :

    If (KeyCode = 32) And (Shift = 2) Then
    ....
    End If

    نقل قول نوشته شده توسط padide55 مشاهده تاپیک
    در رویداد key press
    یکی از کلیدها .

    باید این کد رو وارد کنید.


    (KeyCode = 32) And (Shift = 2)

    یعنی کد کلید مورد نظر رو تبدیل به این کلید میکنید.
    این کدکه در پست 8 پیشنهاد شده . ضمن اینکه کلمه and باید با if و then و End If باید همراه باشه

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    783

    نقل قول: keycode حروف خاص

    .....................................
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار padide55
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    567

    نقل قول: keycode حروف خاص

    اگر هدف فقط تایپ نیم فاصله هست فایل زیر رو ملاحظه بفرما
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  16. #16

    نقل قول: keycode حروف خاص

    از همه دوستان سپاس گذارم مشکلم رو حل نمودید

تاپیک های مشابه

  1. سوال: دستور های keydata &keycode
    نوشته شده توسط ali-sezar در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 12 فروردین 1394, 18:01 عصر
  2. KeyCode to KeyChar
    نوشته شده توسط Beginner2013 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 12 فروردین 1391, 18:08 عصر
  3. سوال: مشکل با event.keyCode
    نوشته شده توسط Mostafa_Sabeti در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 15 آذر 1388, 14:47 عصر
  4. keycode
    نوشته شده توسط tonato در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 12 اردیبهشت 1385, 18:24 عصر
  5. KeyCode
    نوشته شده توسط mehdi3683 در بخش Foxpro
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 22 آذر 1382, 07:25 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •