نمایش نتایج 1 تا 20 از 20

نام تاپیک: چگونه بصورت انتخابی همه رکوردهای جداول یک فایل را حذف نماییم ؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار narpco
    تاریخ عضویت
    فروردین 1397
    محل زندگی
    کرج
    پست
    352

    Lightbulb چگونه بصورت انتخابی همه رکوردهای جداول یک فایل را حذف نماییم ؟

    سلام دوستان
    فایلی داریم با چند جدول که به هم مرتبط هستند و رابطه پدر فرزندی دارند و قواعد حذف رکوردهای بین پدر و فرزند باید رعایت شود یعنی اول باید فرزند پاک شود بعد پدر

    اول همه فرم ها و جداول بسته شود بجز فرم مورد نظر ما ...که داریم در اون عملیات انجام میدیم .
    هدف ما اینه که در فرم تعبیه شده در فایل –و لیست باکس -لیست جداول رو ببینیم
    نحوه نمایش چیزی شبیه به عکس زیر باشد که بتوان جدول مورد نظر رو انتخاب کرد
    بعد بتوانیم جدول مورد نظر را انتخاب کنیم یا گزینه select all داشته باشیم و بتوانیم همه جداول رو انتخاب کنیم
    و با زدن کلید پایین صفحه بتواینم جداول انتخاب شده را خالی کنیم
    نکته اینه که اگر جدول پدر بود اول باید مشخص کنه که ابتدا جدول فرزندش که مثلا جدول x هست باید پاک بشه
    میخواهیم در لیست باکس جلوی نام هر جدول تعداد رکوردهای جدول را هم بتونیم ببینیم

    نکته مهم در این فایل استفاده از کدهایی استکه جناب eb_1345 زحمت کشیدن نوشتن در پست مرتب سازی شماره های id و aoutonumber که اینجا به شدت نیاز هست که بعد از اینکه رکوردها پاک شد شماره ای مرتب سازی بشه در صورت نیاز ....که دوباره از شماره 1 برای id شروع کنه برای رکورد های جدید .......

    در این مسیر اگر پیشنهادی برای بهتر شدن عملکرد این توالی دارید بسیار خوشحال میشم بفرمایید یا نکته ای که من فراموش کردم بگم ...این موضوع تو ذهن من یک ایده هست و شاید کمی خام باشه که با کمک شما دوستان نتیجه قطعا عالی خواهد شد.

    ولی در برنامه هایی که تعداد جدول هاش زیاده واقعا نیاز هست ....که فرمی باشه که این عملیات رو کنترل کنه ..

    با سپاس----از اینکه در این بحث مشارکت میکنید از شما ممنونم....با مشارکت در بحث ها همه ما بیشتر چیز یادمی گیریم ....

    عکس نمونه لیست باکس که باید چیزی شبیه به این باشه یا نزدیک به این مدلهای مختلف گذاشتم برای ایده گرفتن
    https://s16.picofile.com/file/8416262384/zab.jpg


    فایل تمرین
    https://s16.picofile.com/file/841626...table.rar.html

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار padide55
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    567

    نقل قول: چگونه بصورت انتخابی همه رکوردهای جداول یک فایل را حذف نماییم ؟

    به نظرم
    کوئری حذف جداول درست کنید
    به ترتیب مورد نظر شماره گذاری کنید
    بعد با یک باتن .به ترتیب شماره کد کوئری رو بدین که اجرا بشه .
    دونه دونه همه حذف بشه .
    فقط اتونامبرها صفر نمیشه .

    سوال اول شما

    لیست جداول رو در یک لیست باکس با دو ردیف بیاره .
    این رو اگر جستجو کنید به راحتی پیدا میکنید.
    اما اینکه ترتیبش چجوری باشه و بر اساس ریلیشن مرتب کنه مبحث دیگری است .

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار narpco
    تاریخ عضویت
    فروردین 1397
    محل زندگی
    کرج
    پست
    352

    نقل قول: چگونه بصورت انتخابی همه رکوردهای جداول یک فایل را حذف نماییم ؟

    لیست جداول رو در یک لیست باکس با دو ردیف بیاره .


    سلام ممنون لطف میکنید کدش رو یا لینک بدین من خیلی گشتم ...


    بیشتر مثالها و منابع در مورد ارتباط یک لیست باکس به جدول خاص یا نشان دادن جداول در کومبو باکس و بعد مشاهده رکورد های ان در لیست باکس است که هیچ کدام هدف ما نیست اینکه بتوانیم رکوردهای داخل جداول رو ابتدا در لیست باکس دیگری ببینم ایده خوبیه منتها هدف کلی ابتدا دیدن لیست جداول است که قطعه کدی که درست نشون بده من چیزی پیدا نکردم ......نکته مهم دیگه این که این عملیات باید داخل فایل جاری ه باز هست و داریم داخلش کار می کنیم انجام بده و ادرس فیزیکی فایل اکسس رو باید خودش بدست بیاره .........که در اکثر منابع این بحث هست که باید ادرس رو دستی بدین و اینکه فایل مورد نظرتون بسته باشه ...

    دنبال ایجاد یک همچین چیزی هستم در لیست باکس
    https://s17.picofile.com/file/8416299418/S2S2S2S.png
    آخرین ویرایش به وسیله narpco : جمعه 14 آذر 1399 در 11:42 صبح

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    734

    نقل قول: چگونه بصورت انتخابی همه رکوردهای جداول یک فایل را حذف نماییم ؟

    نقل قول نوشته شده توسط narpco مشاهده تاپیک
    سلام دوستان
    فایلی داریم با چند جدول که به هم مرتبط هستند و رابطه پدر فرزندی دارند و قواعد حذف رکوردهای بین پدر و فرزند باید رعایت شود یعنی اول باید فرزند پاک شود بعد پدر

    اول همه فرم ها و جداول بسته شود بجز فرم مورد نظر ما ...که داریم در اون عملیات انجام میدیم .
    هدف ما اینه که در فرم تعبیه شده در فایل –و لیست باکس -لیست جداول رو ببینیم
    نحوه نمایش چیزی شبیه به عکس زیر باشد که بتوان جدول مورد نظر رو انتخاب کرد
    بعد بتوانیم جدول مورد نظر را انتخاب کنیم یا گزینه select all داشته باشیم و بتوانیم همه جداول رو انتخاب کنیم
    و با زدن کلید پایین صفحه بتواینم جداول انتخاب شده را خالی کنیم
    نکته اینه که اگر جدول پدر بود اول باید مشخص کنه که ابتدا جدول فرزندش که مثلا جدول x هست باید پاک بشه
    میخواهیم در لیست باکس جلوی نام هر جدول تعداد رکوردهای جدول را هم بتونیم ببینیم

    نکته مهم در این فایل استفاده از کدهایی استکه جناب eb_1345 زحمت کشیدن نوشتن در پست مرتب سازی شماره های id و aoutonumber که اینجا به شدت نیاز هست که بعد از اینکه رکوردها پاک شد شماره ای مرتب سازی بشه در صورت نیاز ....که دوباره از شماره 1 برای id شروع کنه برای رکورد های جدید .......

    در این مسیر اگر پیشنهادی برای بهتر شدن عملکرد این توالی دارید بسیار خوشحال میشم بفرمایید یا نکته ای که من فراموش کردم بگم ...این موضوع تو ذهن من یک ایده هست و شاید کمی خام باشه که با کمک شما دوستان نتیجه قطعا عالی خواهد شد.

    ولی در برنامه هایی که تعداد جدول هاش زیاده واقعا نیاز هست ....که فرمی باشه که این عملیات رو کنترل کنه ..

    با سپاس----از اینکه در این بحث مشارکت میکنید از شما ممنونم....با مشارکت در بحث ها همه ما بیشتر چیز یادمی گیریم ....

    عکس نمونه لیست باکس که باید چیزی شبیه به این باشه یا نزدیک به این مدلهای مختلف گذاشتم برای ایده گرفتن
    https://s16.picofile.com/file/8416262384/zab.jpg


    فایل تمرین
    https://s16.picofile.com/file/841626...table.rar.html

    سلام
    خوشم میاد، آقای ناصریان همیشه با یک تیر چند نشون میزنند . در یک سؤال چند سؤال دیگر هم می پرسند.
    سؤالات پرسیده شده در این تاپیک :
    1- بسته شدن کلیه فرم ها و جداول به جز فرم فعال(فرم جاری)
    2- ایجاد لیست جداول
    3- ایجاد گزینه SelectAll یا
    UnselectAll برای انتخاب همه یا از انتخاب خارج کردن همه انتخاب ها
    4- حذف کلیه رکوردهای جداول انتخاب شده در لیست باکس
    5- قبل از اقدام به حذف و خالی کردن جدول اعلام شود که ابتدا رکوردهای جدول فرزند باید حذف شود
    6- درج تعداد رکورد هر جدول در مقابل نام آنها
    7- ریست شدن فیلد اتونامبر جداول خالی شده


    پاسخ به همه این سوالات در یک تاپیک شاید خارج از حوصله بیشتر دوستان( البته معمولاً دو تا دوست ) باشد و بهتر است هرکدام از این سؤالها در یک تاپیک جداگانه پرسیده شود
    علی ایحال انجام تمام موارد ذکر شده مقدور و قابل پیاده شدن میباشد.
    فقط یک سؤال :
    پرسیده ای که قبل از حذف رکوردهای جدول پدر رکورد های جدول فرزند باید حذف شود . چه دلیلی برای اینکار در برنامه شما وجود دارد ؟ ضمن اینکه یک گزینه برای حذف رکورد از جدول فرزند بطور اتوماتیک بعد از حذف رکورد از جدول پدر وجود دارد ( گزینه سوم قسمت Edit Relationships)
    ضمناً آیا میخواهید لیست تمام جداول در لیست باکس درج گردد یا فقط جداولی که با هم در ارتباط هستند ؟
    آخرین ویرایش به وسیله eb_1345 : جمعه 14 آذر 1399 در 15:57 عصر

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    734

    نقل قول: چگونه بصورت انتخابی همه رکوردهای جداول یک فایل را حذف نماییم ؟

    بنظرم بلحاط جذاب بودن بجای استفاده از لیست باکس از یک فرم ادامه دار (Continuous Forms) استفاده شود خیلی بهتر است . در Continuous Forms میتوان ستون ها رو راست چین کرد ، برای انتخاب هر ردیف یک چک باکس در آن قرار داد(همانند تصویری که قرار داده بودید) و برای حذف ردیف هائی که چک باکس آنها تیک دار شده است را انتخاب کرد . و در کل در Continuous Forms نسبت به لیست باکس آزادی عمل بیشتری میتوان داشت
    راستی یک کار جذاب دیگر هم میتوان انجام داد . بجای نمایش نام اصلی جداول که بصورت انگلیسی است نام فارسی آنها رو به نمایش گذاشت . برای اینکار باید در قسمت Veiw Properties جدول نام فارسی جدول مربوطه را وارد کرد و با کد نویسی نام فارسی را در یک ستون جدول اضافه نمود

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار narpco
    تاریخ عضویت
    فروردین 1397
    محل زندگی
    کرج
    پست
    352

    نقل قول: چگونه بصورت انتخابی همه رکوردهای جداول یک فایل را حذف نماییم ؟

    سلام روز بخیر و ممنون از دقت نظر شما برای اینکه این همه نکته از نوشته های بنده استخراج می کنید که بنده اینو به فال نیک میگیرم و اینکه شما یا دقت مسئله رو مورد مطالعه قرار میدین .....

    خیلی ادعای برنامه نویسی ندارم ...اینو دیگه باید تا بحال متوجه شده باشید ولی چون مرتب در حال برنامه نوشتن هستم و چون منبع اموزشی مناسبی هم نداریم الحمدلله باید با ازمون و خطا جلو برم .....سئوالاتی برای م پیش میاد که سعی میکنم اول در منابع فارسی یا انگلیسی بگردم و درنهایت تلاش اگر بجایی نرسیدم از دوستان میپرسم

    در هر حال سئوالات من جنبه استفاده عملی تو یک پروزه داره ممکنه برای بعضی مهم باشه بعضی هم نه ....که این مسئله ما نیست ولی بالاخره یک تلاش اولیه بوده که در مسیرش به این سئوال رسیدیم .

    اما شما بعنوان یک کننده کار میدونید که وقتی میخواهید به هدفی برسید باید چند روال رو طی کنید تا بهش برسید من هدف برام مهمه و بیان میکنم حالا اگر خودم تونستم مسئله رو حل میکنم نتونستم مزاحم شما میشم ....و اگر سئوالی اینجا مطرح می کنم قطعا بدونید اگر خودم میتونستم ..انجام میدادم و نمی پرسیدم ....اما نکته مهمی که وجود داره اینه که من معتقدم طرح مسئله هم باید بین جمع باشه و نظرات چند نفر دیگه رو هم شنید شاید دیگران راه های بسیار کوتاه تر و عاقلانه تری به دلیل تجربه بیشتر به ما ارائه بدن ...

    اما بخاطر این کل موضوع رو یک تاپیک کردم که تجمیعی به آموزش و بررسی چند مطلب مزتبط بهم بپردازیم ....حالا اگر شدنی هست ادامه بدیم ..اگرهم نه که .....حتما خیری توش هست

    موضوع لیست باکس که فرمودین رو من خیلی اتفاقی بهش برخوردم .....اصلا نمیدونم چطوری درست میشه لیست باکس + چک باکس ولی گویا ACTIVE X هست که من بلد نیسیتم باهاش کار کنم ....

    دلیل خاصی هم برای انتخاب لیست باکس نیست هر چیزی میتونه جایگزینش باشه بشرطی که هدف رو دنبال کنه

    و اینکه فرمودین چرا رابطه رو کنترل کنه ...فقط بخاطر کاربر بی اطلاع که نزنه اطلاعات رو بترکونه :)) حداقل پیامی بده که این جدول با جدول دیگری در ارتباط هست مثلا جدول AAA بیشتر داستان اخطار دادن هست اگر فکر میکنید نمیشه حذف می کنیم ...

    اول هم عرض کردم این موضوع تو ذهن من یک ایده اولیه بود با بیانش به شما تا حالا 6 مورد ایده جدید شکل گرفته و من از همین لذت میبرم .......حداقل اگر نشد میدونم که راه های دیگری هم برای رسیدن به خدا هست ....

    و نکته اخر اینکه ...کار باید شدنی باشه ...نه فقط خواستنی ...حالا هر کدوم که شد انجام میدیم ...امید بخدا ...

    و درمورد اون یکی سئوالتون هدف نمایش همه جداول هست با رابطه یا بی رابطه

    نام انگلیسی-فارسی -تعداد رکورد و حتی نمایش رکوردهای داخل جدول در یک لیست باکس مجزا اینا همش ایده های عالی هستن ..... بسیار هم ممنونم از دقت نظر شما .....


    یک جمله هم اضافه کنم که فرمودین :
    پاسخ به همه این سوالات در یک تاپیک شاید خارج از حوصله بیشتر دوستان( البته معمولاً دو تا دوست
    ) باشد و بهتر است هرکدام از این سؤالها در یک تاپیک جداگانه پرسیده شود

    ...مگر دیگران سئوال میپرسن ما اعتراض می کنیم و میگیم این از حوصله ما خارج است ؟!؟!!!! اگر حوصله نداریم که نباید برنامه نویسی کنیم ...این سایت بستر گفتگو هست حالا هر کی مجازه تاپیکی ایجاد کنه و هر کی هم دلش خواست میاد تو بحث ...بقیه هم تشویق میکنن .....مثل همیشه ...دیگه مشکلی فک نکنم باشه .....:)))) در مورد حوصله خودم اینقدر بگم که از صبح یک عملیات DLOOKUP انجام نمیشه و من تا یک ساعت پیش درگیر بودم یعنی از 7 صبح تا 5 عصر بدون اغراق تافهمیدم یک حرف C ناقابل در تایپ اشتباه شده و بالااخره موضوع حل شد ....شما هم که سالها شغلتون این بوده که اختلاف یک ریال رو تو حسابها پیدا کنید مثل من ......پس میریم جلو امید به خدا ...همین امروز که کنار هم هستیم غنیمت شمریم ....

    آخرین ویرایش به وسیله narpco : جمعه 14 آذر 1399 در 17:20 عصر

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    734

    نقل قول: چگونه بصورت انتخابی همه رکوردهای جداول یک فایل را حذف نماییم ؟

    نقل قول نوشته شده توسط narpco مشاهده تاپیک
    سلام روز بخیر و ممنون از دقت نظر شما برای اینکه این همه نکته از نوشته های بنده استخراج می کنید که بنده اینو به فال نیک میگیرم و اینکه شما یا دقت مسئله رو مورد مطالعه قرار میدین .....

    خیلی ادعای برنامه نویسی ندارم ...اینو دیگه باید تا بحال متوجه شده باشید ولی چون مرتب در حال برنامه نوشتن هستم و چون منبع اموزشی مناسبی هم نداریم الحمدلله باید با ازمون و خطا جلو برم .....سئوالاتی برای م پیش میاد که سعی میکنم اول در منابع فارسی یا انگلیسی بگردم و درنهایت تلاش اگر بجایی نرسیدم از دوستان میپرسم

    در هر حال سئوالات من جنبه استفاده عملی تو یک پروزه داره ممکنه برای بعضی مهم باشه بعضی هم نه ....که این مسئله ما نیست ولی بالاخره یک تلاش اولیه بوده که در مسیرش به این سئوال رسیدیم .

    اما شما بعنوان یک کننده کار میدونید که وقتی میخواهید به هدفی برسید باید چند روال رو طی کنید تا بهش برسید من هدف برام مهمه و بیان میکنم حالا اگر خودم تونستم مسئله رو حل میکنم نتونستم مزاحم شما میشم ....و اگر سئوالی اینجا مطرح می کنم قطعا بدونید اگر خودم میتونستم ..انجام میدادم و نمی پرسیدم ....اما نکته مهمی که وجود داره اینه که من معتقدم طرح مسئله هم باید بین جمع باشه و نظرات چند نفر دیگه رو هم شنید شاید دیگران راه های بسیار کوتاه تر و عاقلانه تری به دلیل تجربه بیشتر به ما ارائه بدن ...

    اما بخاطر این کل موضوع رو یک تاپیک کردم که تجمیعی به آموزش و بررسی چند مطلب مزتبط بهم بپردازیم ....حالا اگر شدنی هست ادامه بدیم ..اگرهم نه که .....حتما خیری توش هست

    موضوع لیست باکس که فرمودین رو من خیلی اتفاقی بهش برخوردم .....اصلا نمیدونم چطوری درست میشه لیست باکس + چک باکس ولی گویا ACTIVE X هست که من بلد نیسیتم باهاش کار کنم ....

    دلیل خاصی هم برای انتخاب لیست باکس نیست هر چیزی میتونه جایگزینش باشه بشرطی که هدف رو دنبال کنه

    و اینکه فرمودین چرا رابطه رو کنترل کنه ...فقط بخاطر کاربر بی اطلاع که نزنه اطلاعات رو بترکونه :)) حداقل پیامی بده که این جدول با جدول دیگری در ارتباط هست مثلا جدول AAA بیشتر داستان اخطار دادن هست اگر فکر میکنید نمیشه حذف می کنیم ...

    اول هم عرض کردم این موضوع تو ذهن من یک ایده اولیه بود با بیانش به شما تا حالا 6 مورد ایده جدید شکل گرفته و من از همین لذت میبرم .......حداقل اگر نشد میدونم که راه های دیگری هم برای رسیدن به خدا هست ....

    و نکته اخر اینکه ...کار باید شدنی باشه ...نه فقط خواستنی ...حالا هر کدوم که شد انجام میدیم ...امید بخدا ...

    و درمورد اون یکی سئوالتون هدف نمایش همه جداول هست با رابطه یا بی رابطه

    نام انگلیسی-فارسی -تعداد رکورد و حتی نمایش رکوردهای داخل جدول در یک لیست باکس مجزا اینا همش ایده های عالی هستن ..... بسیار هم ممنونم از دقت نظر شما .....

    اول تصویر ضمیحه رو ملاحظه بفرما
    من الآن جداولی که در برنامه شما با هم در ارتباط هستند با کد نویسی استخراج و در لیست باکس فوق قرار دادم
    ادامه در پست بعدی .....
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    734

    نقل قول: چگونه بصورت انتخابی همه رکوردهای جداول یک فایل را حذف نماییم ؟

    ازتابع زیر در هرکجای برنامه برای درج نام جداول در لیست باکس یا کمبو باکس میتوانید استفاده کنید
    RowSourceType لیست باکس یا کمبوباکس باید در حالت Value List باشد
    فراخوانی این تابع هم بصورت Me.Combo1.RowSource = GetTableList است :
    فرض بر اینست که نام کمبو باکس شما Combo1 باشد


    Function GetTableList() As String
    Dim db As Database
    Dim tdf As TableDef
    Dim strList As String
    Set db = CurrentDb
    For Each tdf In db.TableDefs
    If Left(tdf.Name, 4) <> "MSys" Then
    strList = strList & tdf.Name & ";"
    End If
    Next tdf
    GetTableList = strList
    Set tdf = Nothing
    db.Close
    Set db = Nothing
    End Function


    برای نمایش نام جداول در یک کوئری از کد اسکیول زیر استفاده کن

    SELECT MSysObjects.Name AS table_name FROM MSysObjects WHERE (((Left([Name],1))<>"~") AND ((Left([Name],4))<>"MSys") AND ((MSysObjects.Type) In (1,4,6)) AND ((MSysObjects.Flags)=0)) order by MSysObjects.Name

    همین کد رو هم میتوانید مستقیماً در RowSource لیست باکس و کمبو باکس وارد کنید
    RowSourceType لیست باکس یا کمبوباکس باید در حالت Table/Query باشد

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    734

    نقل قول: چگونه بصورت انتخابی همه رکوردهای جداول یک فایل را حذف نماییم ؟

    نقل قول نوشته شده توسط narpco مشاهده تاپیک


    موضوع لیست باکس که فرمودین رو من خیلی اتفاقی بهش برخوردم .....اصلا نمیدونم چطوری درست میشه لیست باکس + چک باکس ولی گویا ACTIVE X هست که من بلد نیسیتم باهاش کار کنم ....

    لیست ویوو ..............
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله eb_1345 : جمعه 14 آذر 1399 در 22:44 عصر

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار narpco
    تاریخ عضویت
    فروردین 1397
    محل زندگی
    کرج
    پست
    352

    نقل قول: چگونه بصورت انتخابی همه رکوردهای جداول یک فایل را حذف نماییم ؟

    سلام و ممنون از راهنمایی های شما ...صبحتون بخیر روزتون هم مبارک ......15 آذر روز حسابدار بر همه همکاران خوبم مبارک ...

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار padide55
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    567

    نقل قول: چگونه بصورت انتخابی همه رکوردهای جداول یک فایل را حذف نماییم ؟

    سلام

    مجموعه ای از لیستها
    لیست جداول موجود در فایل
    لیست فیلدهای هر جدول
    انتخاب از لیست فیلدها

    برای آموزش . من جمله خودم .
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله padide55 : شنبه 15 آذر 1399 در 13:38 عصر

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    734

    نقل قول: چگونه بصورت انتخابی همه رکوردهای جداول یک فایل را حذف نماییم ؟

    نقل قول نوشته شده توسط eb_1345 مشاهده تاپیک
    اول تصویر ضمیحه رو ملاحظه بفرما
    من الآن جداولی که در برنامه شما با هم در ارتباط هستند با کد نویسی استخراج و در لیست باکس فوق قرار دادم
    ادامه در پست بعدی .....
    سلام آقای ناصریان !
    پیرو پیام خصوصی ، متاسفانه موفق به پیدا کردن فایل قبلی که آماده کرده بودم نشدم . ان شاءالله طی چند روز آینده نمونه ای دیگر براتون آماده و خدمتتون ارسال می کنم
    یا علی

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    734

    نقل قول: چگونه بصورت انتخابی همه رکوردهای جداول یک فایل را حذف نماییم ؟

    نقل قول نوشته شده توسط eb_1345 مشاهده تاپیک
    سلام آقای ناصریان !
    پیرو پیام خصوصی ، متاسفانه موفق به پیدا کردن فایل قبلی که آماده کرده بودم نشدم . ان شاءالله طی چند روز آینده نمونه ای دیگر براتون آماده و خدمتتون ارسال می کنم
    یا علی
    ضمناً برای تشخیص بهتر کاربر در حذف رکورد جداول مد نظر ، بنظر من بهتر است بجای نمایش نام لاتین جداول از نام فارسی آنها در لیست باکس یا سابفرم (ترجیحاً) استفاده شود.
    بنابراین اگر اینکار رو لازم میدانی مطابق تصویر ضمیمه اسم فارسی هر کدام از جداول را در قسمت Description آن درج کن و فایل تکمیلی را در اینجا قرار بده
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار narpco
    تاریخ عضویت
    فروردین 1397
    محل زندگی
    کرج
    پست
    352

    نقل قول: چگونه بصورت انتخابی همه رکوردهای جداول یک فایل را حذف نماییم ؟

    سلام چشم در حال تهیه هستم ولی همون نام انگلیسی جداول کفایت می کنه .....ولی بازم چشم من امر شما رو انجام میدم

    لینک نمونه فایل با درج table_description

    https://s17.picofile.com/d/842077407...TABLES_new.rar

    با سپاس از حمایت شما

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    734

    نقل قول: چگونه بصورت انتخابی همه رکوردهای جداول یک فایل را حذف نماییم ؟

    [QUOTE=eb_1345]
    نقل قول نوشته شده توسط narpco

    مورد اخیر در مورد حذف رکوردهای داخل جداول به این دلیل هست که شما میخوای برنامه تون ببرین جایی نصب کنید و میخواهید جداول رو خالی کنید که اماده استفاده مجدد باشه و به ذهن من رسید که چطور می تونیم کل اطلاعات داخل جداول رو با انتخاب حذف کنیم که مجبور نباشیم که دونه دونه بگردیم تو 200 تا جدول یک برنامه ..مخصوصا اینکه در جداول 30000 رکورد باشه که قطعا پاک کردن دونه دونه با کلیدهای کنترلی روی فرم معنی نداره .......و باید کل جدول رو یکجا پاک کرد....حالا یا ما فرمی داریم که این کار رو اتوماتیک انجام میده یا باید دستی انجام بدیم ......اینه که مزاحم شما شدم برای این سئوال ...
    سلام
    برای حذف اطلاعات در چهارحالت زیر کد وجود دارد :
    1- حذف تکی هر رکوردی یا رکوردهائی خاص در یک جدول
    2- حذف رکورد یا رکوردهائی خاص در یک یا چند جدول مد نظر
    3- حذف کلی رکوردهای یک یا چند جدول خاص
    4-حذف کلی همه رکوردها در همه جداول دیتابیس

    انجام هر کدام از موارد فوق نیاز به سه یا چهار خط کد نویسی دارد
    میتوان در برنامه یک منو به منو های برنامه تحت عنوان «حذف کلی اطلاعات دیتابیس» اضافه کرد و در این منو بدون اجرای هیچ فرمی و صرفاً از طریق تائید توسط یک مسیج باکس نسبت به حذف کل اطلاعات جداول دیتابیس اقدام نمود.

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار padide55
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    567

    نقل قول: چگونه بصورت انتخابی همه رکوردهای جداول یک فایل را حذف نماییم ؟

    سلام در مورد ایتم ۴ داریم

    کد جهت حذف تمام اطلاعات جداول در دیتابیس . تست شد


    Private Sub Command11_Click()
    On Error GoTo Error_TruncateTables

    Dim DB As DAO.Database
    Dim TDF As DAO.TableDef
    Dim strSQL_DELETE As String

    Set DB = CurrentDb()

    For Each TDF In DB.TableDefs

    If Not (TDF.Name Like "MSys*" Or TDF.Name Like "~*" Or Len(TDF.Connect) > 0) Then
    strSQL_DELETE = "DELETE FROM " & TDF.Name
    DB.Execute strSQL_DELETE

    End If
    Next

    MsgBox "Tables have been truncated", vbInformation, "TABLES TRUNCATED"
    DB.Close

    Exit_Error_TruncateTables:
    Set TDF = Nothing
    Set DB = Nothing
    Exit Sub

    Error_TruncateTables:
    Select Case Err.Number
    Case 3376
    Resume Next 'Ignore error if table not found
    Case 3270 'Property Not Found
    Resume Next
    Case Else
    MsgBox Err.Number & amp, ": " & amp, Err.Description
    Resume Exit_Error_TruncateTables
    End Select
    End Sub





    در مورد ایتم سوم

    حالا فرض بر این است که ما یک سری جداول ثابت داریم و متاسفانه در زمان نام گذاری جداول از اختصار خاصی هم استفاده نکرده ایم که مثلا در همان شرط درون کد بنویسیم
    اگر نام جدول شامل مثلا tbllist باشد .
    وما جداولی با نامهایی مثلا
    tbllistsity
    tbllistmarakez
    tbllistostanha

    داریم که نباید پاک بشه .
    اگر نام گذاری خاصی داشته باشیم
    در شرط مربوط به حذف اعلام میکنیم از جداولی به این شکل هم صرف نظر کن
    همانگونه که میگوئیم از جداول ،sysو ~ صرف نظر کن.

    حالا یک راه حل میخوایم
    ......................
    چرا یک جدول ایجاد نکنیم شامل جداولی که باید خالی شوند .به ترتیب .
    و در فرمول بالا گنجانده شود که بجای جستجو و حذف اطلاعات تمام جداول .
    فقط جداول موجود در جدول به ترتیب خالی بشوند ؟
    ضمنا میتوان لیست جداول را بر اساس پست ۷ تهیه کرد و در جدولی ذخیره نمود .با چک باکس تعیین کرد که پاک شود .یا پاک نشود .
    مثال جدول لیست جداول قابل حذف
    کد جدول. نام جدول. نوع جدول. پاک شود
    ۱. لیست شهرها. والد . no
    2. جدول پرسنل. والد . yes
    ۳.جدول کارکرد. فرزند. yes

    حالا با یک کلیک طبق جدول تمام موارد yes خالی بشه
    اینجوری دیگه هم از قبل موارد قابل حذف مشخص شده و هم ممکنه فایل رو به واحدی بدیم که پرسنل رو نخواد پاک کنه . اونجا فقط بره فرم تعیین موارد حذف. رو باز کنه و پرسنل رو noقرار بده و ذخیره . ونهایتا اجرای خالی نمودن دیتابیس .
    و اتونامبر ها هم صفر بشه با این کد .
    کد صفر کردن اتونامبر


    DoCmd.RunSQL "ALTER TABLE " & "tablename" & " ALTER COLUMN " & "autoIdfileldname" & " COUNTER(1,1); "


    در مورد ایتم ۱ و ۲
    در کد حذف جداول با تغییر خط زیر میتوان محدوده حذف جدول رو هم تعیین کرد .

    strSQL_DELETE = "DELETE FROM " & TDF.Name

    DB.Execute strSQL_DELETE



    حالا هدف ایتم سوم هست
    .
    تعیین لیست جداول قابل حذف که طبق
    پست 11کار سختی نیست .
    ولی البته موضوع لیست نمودن به ترتیب فرزند و والد.و مشاهده در یک کانتینیوزفرم هست .
    آخرین ویرایش به وسیله padide55 : دوشنبه 22 دی 1399 در 09:51 صبح

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار padide55
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    567

    نقل قول: چگونه بصورت انتخابی همه رکوردهای جداول یک فایل را حذف نماییم ؟

    برای ایتم سوم
    به نظرم بعد از لیست کردن جداول در یک جدول و مشاهده در یک فرم
    بشه کد sal رو در یک رکوردست گذاشت
    که به ترتیب .نام جدول رو در sqlقراربده و حذف کنه و بره به رکورد بعدی .

    به این صورت در فرم مربوطه به لیست جداول موجود. تست شد
    یک باتن میگذاریم با کد زیر



    Dim rs As Recordset
    Dim strSQL_DELETE As String
    Set rs = Me.Form.Recordset
    Dim aa As Integer
    Dim i As Integer
    aa = rs.RecordCount

    rs.MoveFirst
    For i = 1 To aa
    If checkboxdell = True Then
    strSQL_DELETE = "DELETE * FROM " & txttablname
    Dim DB As DAO.Database
    Set DB = CurrentDb()

    DB.Execute strSQL_DELETE
    'صفر کردن autonumber

    'DoCmd.RunSQL "ALTER TABLE " & txttablname & " ALTER COLUMN " & "autoIdfileldname" & " COUNTER(1,1)"
    End If

    rs.MoveNext
    Next

    MsgBox " done"



    ضمنا در فرم میشه نام فیلد اتونامبر که باید صفر بشه رو هم قرار داد .
    چون ممکنه دربعضی موارد نام فیلد اتونامبر رو عوض کرده باشیم .
    مثال

    ۱. لیست شهرها. والد . no.id
    2. جدول پرسنل. والد . yes.idpersonel
    ۳.جدول کارکرد. فرزند. yes.id

    .
    یک سوال اساسی هم میمونه .اینکه اگر اتونامبر به صورت ریلیشن باشه هم صفر بشه .
    آخرین ویرایش به وسیله padide55 : دوشنبه 22 دی 1399 در 09:52 صبح

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار narpco
    تاریخ عضویت
    فروردین 1397
    محل زندگی
    کرج
    پست
    352

    نقل قول: چگونه بصورت انتخابی همه رکوردهای جداول یک فایل را حذف نماییم ؟

    [QUOTE=eb_1345;2439306]
    نقل قول نوشته شده توسط eb_1345

    سلام
    برای حذف اطلاعات در چهارحالت زیر کد وجود دارد :
    1- حذف تکی هر رکوردی یا رکوردهائی خاص در یک جدول
    2- حذف رکورد یا رکوردهائی خاص در یک یا چند جدول مد نظر
    3- حذف کلی رکوردهای یک یا چند جدول خاص
    4-حذف کلی همه رکوردها در همه جداول دیتابیس

    انجام هر کدام از موارد فوق نیاز به سه یا چهار خط کد نویسی دارد
    میتوان در برنامه یک منو به منو های برنامه تحت عنوان «حذف کلی اطلاعات دیتابیس» اضافه کرد و در این منو بدون اجرای هیچ فرمی و صرفاً از طریق تائید توسط یک مسیج باکس نسبت به حذف کل اطلاعات جداول دیتابیس اقدام نمود.
    ----------
    سلام و ممنون از توضیحات شما
    هدف ما شماره 3 هست با این افزونه که بتوان در یک لیست انتخابشون کرد

    هدفمون از اینکه پدر و فرزند رو مشخض کنه اینه که اکسس خطا نده که اول باید فرزند رو خالی کنید بعد پدر رو ....(دلیل)

    هدف از لیست کردن و مشاهده رکوردها هم اینکه اول ببینیم چه چیزی رو داریم پاک می کنیم و اشتباها اطلاعات مهمی رو پاک نکنیم

    به نظر من برنامه نویس باید به همه موارد و اگر و اما ها فکر کنه بعد فرم طراحی کنه


    هدفم این بو.د که حالا که داریم وقت میزاریم فرم شکیل داشته باشیم با اطلاعات مشخص و حالت انتخاب برای کاربر ...

    حالا در نهایت اگر این کار شدنی هست انجام بدیم و اگر فکر میکند وقت تلف کردنه که بهتره به بحث پایان بدیم ......
    من هیچ اصراری ندارم اگر دوستان فکر میکنند که انجام این کار با این روش اشتباه است .....

    بسیار هم ممنونم از زمانی که اختصاص دادید....

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    734

    نقل قول: چگونه بصورت انتخابی همه رکوردهای جداول یک فایل را حذف نماییم ؟

    در ضمیمه تصویر AllTables.png نمایش دهنده کل جداول و تصویر RelatedTables.png نمایش دهنده جداولی که با هم در ارتباط هستند میباشد.
    مشکلی که در ارتباط با حذف اطلاعات جدول فرزند قبل از حذف اطلاعات جدول پدر پیش می آید اینست که قاعدتاً عملیات حذف باید از طریق جدول AllTables که در آن نام جداول تکراری وجود ندارد انجام گردد در صورتیکه که در جدول RelatedTables نام جداول تکراری وجود دارد ( بعلت اینکه ممکن است یک جدول با چند جدول در ارتباط باشد). و در جدول AllTables در حالی که امکان مشخص کردن نوع جدول (از لحاظ پدر و فرزندی)ونسبت آن وجود دارد ولی در انجام عملیات حذف بصورت فوق مشکل ایجاد میشود .
    بنظر بنده بهترین و منطقی ترین کار این است که وقتی برنامه شما کاملاً تکمیل شد نام جداولی که دارای اطلاعات ثابت و پایه میباشد را مشخص نموده و آنها را در عملیات خام نمودن اطلاعات قبلی از حلقه حذف خارج نمود.
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله eb_1345 : دوشنبه 22 دی 1399 در 03:59 صبح

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    734

    نقل قول: چگونه بصورت انتخابی همه رکوردهای جداول یک فایل را حذف نماییم ؟

    برای خام کردن بانک اطلاعات میتوان به 2 روش زیر اقدام نمود:


    • حذف اطلاعات همه جداول به استثناء جداولی که دارای اطلاعات اولیه ای میباشند


    • روش دوم خام نمودن اطلاعات با بازیابی بانک اطلاعاتی خام

    در این روش برای دفعه نخست قبل از استفاده از برنامه و ورود اطلاعات، یک فایل پشتیبان از بانک اطلاعاتی تهیه میشود . طبیعتا چون اطلاعاتی وارد بانک اطلاعاتی نشده است، این فایل پشتیبان خام است و اطلاعاتی در آن وجود ندارد. با این کار کاربر یا استفاده کننده از برنامه هرگاه بخواهد بانک اطلاعاتی برنامه را خام کند، می تواند به راحتی فایل پشتیبان را که فاقد اطلاعات هست، بازیابی نمایید.
    آخرین ویرایش به وسیله eb_1345 : دوشنبه 22 دی 1399 در 12:27 عصر

تاپیک های مشابه

  1. تهییه بکاپ به صورت هفتگی یا ماهانه
    نوشته شده توسط alimooghashang در بخش Backup & Restore
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 26 شهریور 1394, 23:46 عصر
  2. روند کردن یک عدد به صورت بالا و پایین
    نوشته شده توسط pouria_bayat در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 31 فروردین 1394, 08:41 صبح
  3. رسم رشته فارسی به صورت افقی از بالا به پایین
    نوشته شده توسط PetekDincos در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 27 آذر 1390, 22:12 عصر
  4. مبتدی: ارسال فرم php به صورت html به ایمییل
    نوشته شده توسط mehr1362 در بخش PHP
    پاسخ: 10
    آخرین پست: جمعه 12 شهریور 1389, 00:07 صبح
  5. سوال: چرا عکس پایین امضای من به صورت لینک شده
    نوشته شده توسط fdaliry در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 04 فروردین 1389, 02:04 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •