نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: فایل TEXT

  1. #1

    فایل TEXT

    با توجه ه عکس می خواهیم برنامه ای بنویسیم که این فایلها خوانده ومانند نرم افزار اکسل در یکسری سلول نمایش دهیم
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار sarvestan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    سروستان
    پست
    162
    خوب کار خوبی میکنید!
    مشکلتون چیه؟

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    آنجا سرای ابدی است
    پست
    2,011
    خوب برای خوندن فایل که کار خیلی راحته کافیست یک متغیر از نوع فایل تعریف کنید . نوع فایل هم متنی باشه بعد با دستور Readln هر سطر را بخونید

    Procedure ReadTextFile(Name:string);
    var
    f:textfile;
    s1,s2:string;
    begin
    assignfile(f,Name);
    while(not(eof(f)))
    begin
    readln(f,s1,s2);
    ...
    end;
    end;


    برای نوشتن در فایل Excel هم از کامپوننت مخصوص یا از ابزارهای دلفی استفاده کن(ی جستجو هم بزن).

  4. #4
    سلام
    خیلی ممنون
    نمی خواهیم اطلاعات را داخل اکسل بفرستیم می خواهیم کاری مثل اکسل انجام دهیم اطلاعات را داخل STRINGGRID نمایش دهم لطفا عکس زیر را بدقت نگاه کنید
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg EX.JPG‏ (70.2 کیلوبایت, 14 دیدار)

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار shayan_delphi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    274
    سلام
    -کلمه های داخل متن را که باید با Space پیدا کنید.
    -سلولهای string grid هم با اندیس سطر و ستون قابل دسترسی هستند.
    در یک حلقه میشه سلولها را پر کرد.
    مشکل چیه؟

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    آنجا سرای ابدی است
    پست
    2,011
    این برنامه رو نگاه کن.
    فقط کافیه با یک حلقه چند خط اول که اطلاعتش مهم نیست با دستور Readln ردش کنی!
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: zip aa.zip‏ (7.0 کیلوبایت, 15 دیدار)

تاپیک های مشابه

  1. چگونگی تشخیص محل مکان نما در یک Text Box
    نوشته شده توسط vbapr2005 در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 06 فروردین 1387, 15:17 عصر
  2. تشخیص حرف اول ازکلمه وارد شده در text box
    نوشته شده توسط vb2005 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 03 آذر 1386, 14:48 عصر
  3. تبدیل bmp به text
    نوشته شده توسط ssmehizadeh در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 19
    آخرین پست: جمعه 04 فروردین 1385, 21:16 عصر
  4. کمک در مورد (پیدا کردن Text توی یه فرم دیگه)کنید :D
    نوشته شده توسط Typisch_VB6 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 18 اسفند 1383, 19:19 عصر
  5. Gereftane Text yek Text windowse digar
    نوشته شده توسط farhad_ice در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 19 آبان 1383, 14:10 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •